Advokatfirmaet Tine Andersson Opiniões 26

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tine har, fra vores første samtale, været ekstrem hjælpsom. Jeg har været tryg og hele min oplevelse har været over forventning og meget professionel. Jeg vil varmt anbefale Tine på baggrund af hendes... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Tine Andersson har været top professionel og smadder god at sparre med, omkring min sag om samvær og forældremyndighed. Selv i weekender/ferie er hun vendt tilbage. Jeg følte mig lyttede til og forstå... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

En god advokat og et rart menneske. Har haft Tine Andersson ved min side gennem statsforvaltning, fogedret og byretten i sager vedrørende samvær og forældremyndighed. Kendt hende gennem 11 år. Tin... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Advogado de direito de família
  2. Conselheiro
  3. Empresa de advocacia

Escrito pela empresa

Som én af de få har Tine Andersson over 25 års specialisterfaring i familieretssager. Tine bestræber sig på at give dig den bedst mulige behandling og vil føre dig sikkert gennem den juridiske jungle, klæde dig på til retsmøder og tage dig ved hånden undervejs i processen. Tine Andersson møder med dig i Familieretshuset til vejlednings- og rådgivningssamtaler og varetager sagens behandling i familieretten ved forberedende retsmøder, hovedforhandlinger, retsmægling samt i forbindelse med fogedsager.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Ærlig og knivskarp advokat

Tine trådte til i en kompleks sag omkring samvær og forældremyndighed, og hele vejen igennem var hun knivskarp og fokuseret.

Hun vejledte mig grundigt gennem hele forløbet, og da vi endelig endte i retten havde hun styr på alle detaljer og begivenheder i et 12 år langt forløb!

Dokumenter og beskeder foregår i øvrigt via et link du åbner med en kode, det giver vished om, at der er styr på sagens indhold.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tine, hun er en travl kvinde, men hun står ved din side, og bag det professionelle ydre finder du en empatisk og venlig kvinde som brænder for sit fag.

19 de junho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

En god advokat og et rart menneske.

En god advokat og et rart menneske.
Tine giver mig følelsen af ro og tryghed. Hun er skarp, intelligent, klar og meget præcis i sine iagttagelser og udmeldinger.
Tine er fortaler for konfliktløsning og har fokus på det bedste for børnene. Hun er meget erfaren og kender til de fleste aspekter i denne slags sager.
Tine er en travl dame med mange jern i ilden, men formår stadig at være tilstede og nærværende, når det er påkrævet.

20 de novembro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har to gange brugt ADV

Jeg har to gange brugt ADV. Og jeg må virkelig sige jeg var i gode hænder begge gange. De bruger enormt meget tid på deres klient. Man føler sig hele vejen i trygge hænder. På intet tidspunkt har jeg følt at noget blev udeladt i min sag. Alt bliver vendt og drejet og alle papir bliver set igennem. Jeg gik derfra med vundet sag. Men det vigtigste for mig var at vi blev set på med menneskelige øjne og det må jeg klart sige der blev her hos ADV. Jeg kan kun varmt anbefalde tine andersson og hendes firma. Et stort kærligt og varmt tak fra mine børn og jeg.❤️

28 de setembro de 2017
Classificada 4 em 5 estrelas

Ærlighed, tryghed og god behandling

Jeg ledte efter en advokat med ben i næsen og en der samtidig kunne skabe ro omkring mig, da jeg var havnet i hårdknude omkring bopæls ret og samvær.
Jeg fik anbefalet Tine Anderson og har på intet tidspunkt fortrudt.
Min oplevelse med Tine er, at hun er engageret og RIGTIG god til at skabe ro i svære situationer.
Det er jo desværre ikke sager der går hurtigt, så derfor er information og ærlighed en vigtig del og det blev leveret.
Tine er en travl kvinde, trods det kunne jeg altid ringe til kontoret og få svar på mine spørgsmål.
Tak for et godt samarbejde.

16 de novembro de 2016
Classificada 1 em 5 estrelas

Useriøse

Jeg har haft 'fornøjelsen' af Anders Lindholt i et års tid som min advokat i en sag om samvær.

Jeg har selv måttet føre det meste af sagen, da Anders ikke tog initiativ til noget.
Han var meget grov i mails til Statsforvaltningen og Ankestyrelsen.

Efter rykkere til Anders gennem 6 måneder fandt jeg selv ud af ved at kontakte Ombudsmanden, at Anders havde sendt mails til en forkert postkasse i Ankestyrelsen. Desuden havde Anders modtaget brev fra Ankestyrelsen, som jeg aldrig fik tilsendt.

Jeg måtte altså kort sagt vente 6 måneder unødvendigt på svaret fra Ankestyrelsen og havde jeg ikke selv taget initiativ, havde jeg aldrig fået opklaret sagen.

Jeg ringede og sendte mails til Anders, men han ville ikke tage møde med mig. Jeg meddelte ham, at såfremt jeg fandt ud af, han havde snydt mig, ville jeg til hans orientering gå videre med sagen til Advokatnævnet, hvorefter Anders råbte og skreg af mig, citat "Du skal ikke true mig!" Jeg meddelte ham igen, at jeg ville gå videre med sagen, såfremt han havde snydt mig. Anders råbte og skreg og knaldede røret på.

Nogle dage senere modtog jeg en mail, at folkene på hans kontor havde sendt mails til en forkert adresse i Ankestyrelsen, og han måtte ty til lommen og give mig nogle af mine penge retur.

Da jeg spurgte Anders ind til, hvorfor han ikke tog sig mere af sagen, og hvorfor jeg selv skulle føre det meste af sagen, modtog jeg følgende svar: "Ellers ville det have kostet dig en masse penge"

Jeg vil på ingen måde anbefale dette firma til nogen, hold jer langt væk, med mindre I gerne vil spendere penge ud af vinduet.

10 de janeiro de 2014
Classificada 2 em 5 estrelas

Har jeg en advokat eller har jeg ikke?

Efter at have engageret Tine Andersson hos adv.dk fik vi et indtryk af manglende opmærksomhed, gentagne opringninger hvor de samme helt basale spørgsmål blev stillet igen og igen og ingen fremdrift i sagen. Ved henvendelse til sekretariatet var man mere forvirret efter henvendelsen end inden - beskeder kommer ikke frem, eller de bliver ikke reageret på - man kunne ikke få svar på handlingsforløb eller hvad man kunne forvente der ville ske udfra ens henvendelse.
Til sidst, efter over 2 mdr. hos adv.dk, ringede jeg til retten for til skræk at opdage at adv.dk ikke havde magtet at blive registreret som vores advokat på sagen. Virkelig flot begynderpræstation adv.dk..!

22 de novembro de 2013
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais