Altid i gode hænder med boligkøb Thomas og Maria har virkelig været gode at have på sin side under boligkøb. Prisen er virkelig fair, og de tager sig altid tid til at svare på spørgsmål, både på... Ver mais
A empresa respondeu
We actually had lawyer Thomas to help for the property acquisition. Not successfully in first one purchasing, but Thomas worked for all documents review without any charge. Then we luckily to brought... Ver mais
A empresa respondeu
Kan kun anbefale dette firma. Vores sag, som varede ca 1 1/2 år, var en temmelig kompliceret sag, hvor der var en privat og en erhvervs afdeling, men Thomas beholdt overblikket og betalte de regning... Ver mais
A empresa respondeu
Thomas har under vores forløb udøvet fortrinlig service, hurtige svartider og grundighed fra start til slut. Han tager selv initiativ efter behov, og får også afsluttet og rundet alle opgaver af - og... Ver mais
A empresa respondeu
Tryg og professionel bolighandel. Gratis formøde. Ingen handel - ingen regning.
Automatikvej 1, 3. sal, 2860, Søborg, Dinamarca
Professionel hjælp, aftaler overholdes, problemfri sagsbehandling

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Meget professionel rådgivning (vi benyttede Lynggaard i forbindelse med huskøb), klar kommunikation, og hurtig respons! Rigtig god dialog med firmaet gennem alle dele af processen. Vil stærk anbefale til lignende opgaver.

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
super dygtige, søde og venlige og øje for detaljen: det gælder både advokat Thomas Hjorth som virkelig har hjulpet mig meget i forb. med lejlighedskøb og andet boligjura (ekstremt dygtig og hjælpsom) samt kontorassistent Jesper Porsing Halberg, der klarede alt det praktiske med godt humør og hjælpsomhed.
Man er i trygge hænder til en absolut rimelig pris.
Dem vil jeg bestemt bruge igen til bolighandel.

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Meget tilfreds med hele forløbet og måden vi blev hjulbet og behandlet på.

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Rigtig god oplevelse. Alt kørte som det skulle og til et prisleje vi kunne være med på. Kan anbefales!

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Kan ikke give mindre en 5 stjerner til advokatfirmaet lyngggaard som vi valgte i forbindelse med vores første hus køb. Hele vejen igennem har vi følt os trygge og godt vejledt, hurtig og effektiv respons på diverse spørgsmål både over telefon og på mail. Vi vil helt sikkert vælge dette firma igen en anden gang.

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Advokatfirmaet Lynggard har hjulpet os i forbindelse med køb af nyt hus, og små spørgsmål til vores eget salg.
Stor ros i alle aspekter af huskøbet, men i særdeleshed for hurtig og grundig sagsbehandling. Derudover har det været fantastisk altid at kunne komme igennem på telefonen når man havde nogle akutte spørgsmål.

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Min mand og jeg kan varmt anbefale Firmaet Lynggaard også til salg og køb af ejendom. Det er proffessionel, venlig, omhyggelig og hurtig behandling af sagen Merete Elsass

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Stor tak til advokat Thomas Hjort, som med sin seriøse og grundige rådgivning har hjulpet os godt igennem køb af sommerhus i 2018, salget af vores helårshus i 2020, samt køb af nyt helårshus i 2021. Kan på det varmeste anbefale ham til andre, der står i en køb/salg situation. Mads Winkel Olsen

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Min Faster efterlod et testamente med 3 arvinger og en "ven". Vennen mente at kunne få indflydelse på Fasters testamente, men det fik Thomas, fuldstændig juridisk korrekt, gjort en ende på. Topprofessionelt i en behagelig tone. Selv under Corona-forhold fungerede Lynggårds sagsbehandling optimalt.
Håndteringen af begravelsesomkostningerne var også til topkarakterer.
Jeg kan varmt anbefale Advokatfirmaet Lynggaard.

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Meget behageligt forløb ifm boligkøb. Fik svar på mine spørgsmål og forløbet var gnidningsfrit og nemt for mig.

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Fra første kontakt med advokatfirmaet har vi følt os godt taget imod og hjulpet i forbindelse med vores huskøb. Advokatfirmaet har altid vendt hurtigt tilbage, hvis vi har kontaktet dem enten via mail eller pr. telefon. Vi kan absolut give Advokatfirmaet Lynggaard vores bedste anbefalinger.

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Thomas var vores sikre holdepunkt i en ellers rodet og ufin købsproces. Har man talt i telefon med Thomas i bare to minutter og oplevet hans ro og kompetente vejledning, ved man allerede, at man har fundet den rette boligadvokat!
Mvh Michelle & Toke

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Rigtig god og tryg oplevelse. Kan kun anbefales!

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Yderst kompetent boligadvokat. God service og korte svartider.

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Jeg har benyttet Advokatfirmaet Lynggaard, og i særdeleshed advokat Thomas Hjorth, i forbindelse med et køb af mit barndomshjem.
Jeg har modtaget den bedste og mest professionelle hjælp og rådgivning hele vejen igennem forløbet.
Høj faglighed, stor kompetence, hurtige og præcise svar. Og det hele serveret i en meget høflig og behagelig tone.
Jeg kan kun give Advokatfirmaet Lynggaard mine varmeste anbefalinger.

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Vi har fået yderst kvalificeret og effektiv service i forbindelse med køb og salg af ejendom. Fuld tilfredshed herfra!

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Nærværende og punktlig rådgivning og opfølgning på hele processen omkring vores bolighandel. Vi har følt os trygge og velinformerede hele vejen igennem samarbejdet.

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Vi har benyttet advokatfirmaet Lynggaard i forbindelse med vores huskøb, og har følt os i trygge hænder hele vejen igennem. De er grundige, og dygtige. Kan klart anbefales 👍

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.