Advokatfirmaet Lynggaard Opiniões 328

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid i gode hænder med boligkøb Thomas og Maria har virkelig været gode at have på sin side under boligkøb. Prisen er virkelig fair, og de tager sig altid tid til at svare på spørgsmål, både på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We actually had lawyer Thomas to help for the property acquisition. Not successfully in first one purchasing, but Thomas worked for all documents review without any charge. Then we luckily to brought... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun anbefale dette firma. Vores sag, som varede ca 1 1/2 år, var en temmelig kompliceret sag, hvor der var en privat og en erhvervs afdeling, men Thomas beholdt overblikket og betalte de regning... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Conselheiro
  2. Especialista em transferência de propriedades
  3. Estate Planning Attorney
  4. Advogado generalista
  5. Empresa de advocacia
  6. Advogado imobiliário

Informação fornecida por diversas fontes externas

Tryg og professionel bolighandel. Gratis formøde. Ingen handel - ingen regning.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel og tryg rådgivning fra start til slut

Jeg har haft en yderst positiv oplevelse med Advokatfirmaet Lynggaard. Hele processen blev håndteret professionelt, effektivt og med en klar kommunikation, der gjorde mig tryg undervejs. Jeg oplevede en advokat, der både havde styr på detaljerne og samtidig tog sig tid til at forklare tingene på en måde, jeg kunne forstå. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der har brug for juridisk bistand.

24 de setembro de 2025

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Kåre. Bedre anmeldelse kan man vist ikke forlange. Tusind tak for de pæne ord! Mvh Thomas Hjorth

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og forløb!

Thomas har under vores forløb udøvet fortrinlig service, hurtige svartider og grundighed fra start til slut. Han tager selv initiativ efter behov, og får også afsluttet og rundet alle opgaver af - også selvom det kræver ham et par ekstra mails.
Kun varme anbefalinger herfra!!

19 de setembro de 2025

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Morten. Vi takker mange gange for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at vores bistand har været værdsat! Mvh Thomas Hjorth

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget kompetent og god rådgivning og sagsbehandling

Hele forløbet har været meget tilfredsstillende. Rådgivning og sagsbehandlingen har været fantastisk, professionel og kompetent, og jeg har følt mig meget tryg hele vejen igennem.
Kommunikationen har været virkelig god, ligesom jeg har været imponeret over opfølgningen.

16 de setembro de 2025

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Anita. Det var da rigtigt dejligt at læse. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Mvh Thomas Hjorth

Classificada 5 em 5 estrelas

Excellent support throughout the apartment purchase

The support I received throughout the apartment purchase process was excellent. The consultation was a great experience, and the professional and efficient guidance made the purchase smooth and reassuring from start to finish.

11 de setembro de 2025

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard

Hello Haoyu. Many thanks for your compliments and kind words. It is extremely nice to see that our assistance has been of value to you. Kind regards, Thomas Hjorth

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionalism, availability and fast response

I had an excellent experience with Thomas and Maria for my apartment acquisition. They were extremely professional, provided clear and valuable advice, and always responded very quickly. Their guidance made the whole process smooth and stress-free. Highly recommended!

25 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Advokatfirmaet Lynggard. Både Thomas og Maria har været professionelle, tålmodige og meget kompetente. De tog sig altid tid til at forklare tingene på en måde, så vi kunne følge med og forstå processen, og vi følte os taget alvorligt, uanset om det var små eller store spørgsmål, lige fra den spæde start og helt til afslutningen af vores sag.

Vores refusionssag strakte sig over flere måneder, men Maria hjalp os hele vejen igennem. Deres løbende mailkorrespondance og opdateringer beroligede os og gjorde, at vi følte os trygge, selv når processen tog tid.

Selvom sagen var langstrakt, oplevede vi hele tiden, at de arbejdede grundigt og målrettet for at få den bedst mulige løsning for os. Det gav os ro at vide, at de havde styr på detaljerne, og at vi kunne stole fuldt ud på deres rådgivning.

Vi vil uden tvivl bruge Advokatfirmaet Lynggard igen, hvis vi får brug for juridisk hjælp, og vi har allerede anbefalet dem til vores familie. Kan varmt anbefales! :-)

25 de agosto de 2025

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Jo. Mange, mange tak for de rosende ord. Det er stærkt værdsat! Med venlig hilsen Thomas Hjorth

Tydelig og klar rådgivning

Tydelig og klar rådgivning. Fornemmede menneskerne bag "kasketterne".
Hurtig responstid og styr på sagerne.

7 de agosto de 2025

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Toke. Tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjerner. Mvh Thomas Hjorth

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste service man kan tænke sig

Den bedste service man kan tænke sig. Alt blev håndteret meget professionelt.

22 de julho de 2025

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Rasmus. Tusind tak for de pæne ord og de mange flotte stjerner. Vi er meget taknemmelige! Mvh Thomas Hjorth

Classificada 5 em 5 estrelas

Dialogen og håndteringen af mit…

Dialogen og håndteringen af mit boligkøb blev klaret hurtigt og effektivt – jeg giver min varmeste anbefaling.

21 de julho de 2025

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Sebastian. Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi meget taknemmelige for! Mvh Thomas Hjorth

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god sparring og viden indenfor…

Super god sparring og viden indenfor vores behov. Vil klart anbefale til andre når det kommer til testamente og bolig køb.

19 de junho de 2025

Hello Rosanna
Thank you very much for your complimentary words. Much appreciated!
Kind regards, Thomas Hjorth

God rådgivning

God rådgivning hele vejen i forbindelse med huskøb.

1 de maio de 2025

Kære Frederikke
Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi valgte dette advokatfirma ud fra…

Vi valgte dette advokatfirma ud fra dets anmeldelser, da vi havde haft en dårlig oplevelse med en anden advokat, men vi må sige, det undrer os meget, at Thomas ikke har været i stand til at respondere på vores mailforespørgsel, som vi sendte den 20. maj 🤔🤷‍♀️

Kære Thomas Hjorth.

Vi siger tak, fordi du gav dig tid til at give en forklaring. Det vidner jo så om, at jeres gode anmeldelser alligevel er velfortjente, og som følge deraf vil vi stadig gerne bruge dig, hvis du vil hjælpe os med vores forespørgsel?

Mvh. og god dag.

Karina Odborg.

Lige en opdatering. Jeg har ændret min 1 stjerne til 5 stjerner, og kunne man give flere, gjorde jeg gerne det. Thomas ringede til mig før åbningstid vel at mærke, vi fik styr på alle grundelementerne, og nu er vi i gang, og prisen kan man i særdeleshed føle sig super godt tilfreds med. Tusind tak Thomas for din tid og virkelig fine service og rådgivning. Vi har valgt den helt rigtige advokat. Det er der ingen tvivl om, og vi glæder os til at få styr på vores fælles fremtid sammen herhjemme. Du får vores allervarmeste anbefalinger.

4 de junho de 2025

Resposta da Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Karina. Jeg kan kun beklage mange gange, at din mail ikke er blevet besvaret. Selvom jeg modtager virkelig mange e-mails hver dag, burde du selvfølgelig have fået et svar, og det kan jeg kun beklage. Normalt sender jeg altid et svar samme dag, men det er desværre glippet denne gang. Jeg undskylder mange gange.
Mvh Thomas Hjorth

Opdateret: Kære Karina. Tak for din opdatering af din anmeldelse. Jeg er meget glad for, at vi fik redt trådene ud og ser frem til det videre samarbejde. Mvh Thomas Hjorth

Fuldstændig problemfri ejendomshandel.

Vi fik hjælp af firmaet til gennemføre en ejendomshandel.
Alt foregik fuldstændigt problemfrit, på trods af at sælgeren desværre afgik ved døden midt i sagsgangen.

Udover ejendomshandler fik vi også juridisk hjælp til en anden sag, og også dette forløb meget professionelt.

De allerbedste anbefalinger herfra.

1 de junho de 2025

Kære June og Claes.
Mange tusind tak for jeres pæne anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Det er stærkt værdsat! Mvh Thomas Hjorth

Professionelle og pålidelige

Professionelle og pålidelige!
Brugte AL ifm. boligkøb og testamente - har været rigtig tilfreds med deres service, faglighed og professionalisme.

14 de maio de 2025

Kære Sultan
Det glæder mig meget, at du har været tilfreds. Tusind tak for din anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Advokat Lynggaard

Jeg har benytte Lynggaard af flere omgang ifm hus handel og skøde udfærdigelse.
Jeg kan varmt anbefale deres service som har været intet mindre ind fantastisk.
Vh Stig.

7 de maio de 2025

Kære Stig
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det er stærkt værdsat!

Classificada 5 em 5 estrelas

The team at Lynggaard Law Firm assisted…

The team at Lynggaard Law Firm assisted me with my home purchase, and I was extremely satisfied with the support I received from Thomas Hjorth and Eva Plesner. They were both highly professional, knowledgeable, and incredibly helpful throughout the entire process.

I would definitely recommend Lynggaard Law Firm to anyone in need of legal assistance.

6 de maio de 2025

Hi Nuh
Thank you very much for your review and the complimentary words. Very much appreciated!
BR Thomas Hjorth

Seriøs,tydelig og god rådgivning

Seriøs,tydelig og god rådgivning - tillige med meget højt serviceniveau.

8 de abril de 2025

Kære Adam
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Det er stærkt værdsat!
Mvh Thomas Hjorth

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais