AEDbutikken | Medisol Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Telefonservicen var helt i top, venlige damer, hurtigt og praktisk med sprog der ligner dansk. Når du ringer op og skal vælge et tal, så vælg "nordisk sprog" det går meget hurtigere. Pakken kom så h... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Efter en meget vanskelig start fik vi til sidst en fin kommunikation med Aedbutikken. Det var ikke deres skyld, at varen "forsvandt", men de var en smule langsomme om at reagere. Til sidst nåede vi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento médico

Escrito pela empresa

AEDbutikken | Den Europæiske hjertestarterspecialist AEDbutikkens moderselskab Medisol er en uafhængig europæisk leverandør af hjertestartere, tilbehør samt dertil hørende trænings- og genoplivningsprodukter. Vi driver 20 internetbutikker i 16 europæiske lande og vores hovedafdeling, som ligger centralt i Holland, har igennem de seneste år udviklet sig til markedsleder i Europa indenfor salg af hjertestartere. Virksomheden er grundlagt af to tidligere reddere, og dette faktum kendetegnes ved at vores primære mål er at sørge for at alle får adgang til dette livreddende udstyr. Vores vision er derfor; I 2025 har alle borgere i Europa adgang til en hjertestarter indenfor 6 minutter! Som uafhængige leverandør af hjertestarter bestræber vi os på at rådgive og guide dig bedst mulig i, hvilken hjertestarter du skal investere i. Vi står klar til at hjælpe dig med spørgsmål vedrørende specifikke varer og produkter samt generel rådgivning og vejledning eller konkret i forhold til placering og håndtering af en ordre. Vort personale trænes kontinuerligt for at kunne informere og rådgive dig på den bedst mulige måde.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

En glad kunde

Der gik lidt over en uge fra jeg lavede bestillingen til jeg modtog varen, men prisen var klart den billigste jeg kunne finde på nettet og samtidigt skulle jeg betale 0 kr. i porto. Så overordnet set en rigtig positiv oplevelse igennem købet.

6 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Vores nye Andersen skab havde siddet i…

Vores nye Andersen skab havde siddet i ca 6 mdr revnede ruden, og vi kontaktede Aedbutikken som fortalte at Medisol ikke dækkede glasruden på garantien. Dårlig service til prisen

16 de maio de 2022

Hej Jens,
Jeg beklager at du føler, du får dårlig service. Sagen er stadig løbende og vi gør vores bedste for at hjælpe dig.
Mvh,
Charlotte

Opdatering: I mellemtiden er ruden blevet erstattet under fabriksgarantien og fabrikanten har ændret på deres fremstillingsproces for at undgå lignende fejl i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun gode oplevelser med AED…

Jeg har kun gode oplevelser med AED butikken.

4 de janeiro de 2022

Hej Minna,
Tak for dine stjerner og dit tip til Laerdal reservedele :).
Vi prøver altid at have det mest tilgængelige udvalg af produkter på vores hjemmeside og opdaterer regelmæssigt.
Dog kan det ske at lige netop det produkt som du leder efter ikke er "online" Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du mangler et produkt. Vi vil gøre vores bedste for at skaffe det til dig. :)

God kundeservice

God oplevelse ved bestilling af vare, kom jeg til at bestille den samme vare 2 gange ,blev kontaktet pr telefon om det kunne passe!!
Det kalder jeg kundeservice .

2 de outubro de 2021

Nemt og hurtigt

12 de fevereiro de 2021

Kære Jacob.

Tak for din fine anmeldelse. Den luner her på hjemmekontoret en fredag eftermiddag.

AEDbutikken.dk

Alt hurtig levering

Alt hurtig levering - og god kundeservice

20 de janeiro de 2021

Kære Monica.
Mange tak for din feedback!
Husk at du altid er velkommen til at ringe. Vi glæder os til at høre fra dig en anden gang.
Mvh AEDbutikken.dk

Nemt og hurtigt

18 de janeiro de 2021

Hej Jannie,
Tusind tak for de fine stjerner ! .Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.
Turið/Aedbutikken.

Uovertruffen service fra AED-butikken

Vi har i vores lokale en defisign hjertestarter fra AED-butikken, hvor jeg havde lidt problemer med at verificere en fejlmeddelse på. Efter 2 samtaler med en sød dame fra AED i dag, er jeg nu helt med på hvordan hjertestarteren "opfører sig", når der evt. skal udskiftes elektroder, batteri eller lignende. Vedkommende tog sig virkelig tid til at forklare mig hvad hun mente kunne være problemet, selvom jeg må indrømme at jeg bare kunne have læst brugsanvisningen ordentlig. Anyway en "smilende kundeservice" i telefonen, som vinder ved første samtale. AED-butikken får alle de stjerne jeg har til rådighed!

8 de janeiro de 2021

Kære Arne.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den skabte smil på hjemmekontoret!
Det var godt, at vi fandt frem til en løsning, så din hjertestarter igen er klar til at redde liv.

Mvh
AEDbutikken.dk

Altid super service

Altid super service! Søde og hjælpsomme

25 de novembro de 2020

Kære Louise.

Tak for anmeldelsen! Det er altid hyggeligt, når du ringer.
God fornøjelse med jeres hjertestarter.

Med venlig hilsen Signe.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais