SlotExpress - Jusqu'á €1000 + 200 Tours Gratuits Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick just hem min. Med en j*****t udda kontakt som inte passar i svenska uttag. Hjälp mig, vad gör jag ? Ångrade köpet när jag i efterhand gick in och läste alla tråkiga upplevelser av detta skräp... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

FINGER WEG !!! Haben defekte HLF bekommen 199€. Haben uns SOFORT nach Lieferung gemeldet und reklamiert. Keine Reaktion... erst nach mehrmaligen Emails kam Antwort in Form einer Lampe die wir SEL... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING! Köpte för att ge bort i julklapp men efter 4 veckor och julen är över fortfarande ingen produkt. Jag har sagt att jag inte vill ha produkten men de säger att den är skickad. Enligt konsument... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold dere langt unna dette firmaet. Det er en scam. De nekter å annulere handelen og følger dermed ikke norsk lov. Har rapportert dem til Klarna, men det ser ikke bra ut. Trodde at de firmaene som had... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har desværre ( som mange andre🙈)…

Jeg har desværre ( som mange andre🙈) været så dum at bestille en AeroFryer her 7/11 2023. pengene kr. 1999,- blev trukket efter 3 dage… hørte intet… skrev en mail til dem og efter adskillige dage kom en mail retur med et link hvor jeg skulle kunne se forsendelse… der står så stadig at der ingen oplysninger er på forsendelsen🙈🙈🙈 jeg bestilte den faktisk fordi jeg læste på en test side at det var en super god Airfryer og den kun brugte 1700w… men hvad hjælper det hvis man ikke får den eller som en anden her på siden skriver st det bare er noget dårligt kinesisk lo..!!!!! Har igen sendt dem en mail ( nr 4 ) men ingen svar🙈🙈🙈
Vibeke

28 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Har inte fått något annat än en faktura

Beställde en men de har inte skickat något annat än en tillsynes felaktig faktura och ett trackingnummer som säger de inte finns någon leveransinformation. Svarar inte på frågor. Börjar undra om det inte är en väldigt utstuderad scam (beställde efter läst en review den skulle vara väldigt prisvärd).

28 de novembro de 2023

Its a scam

Helt sikkert en fupside. Stay away.
De trækker pengene med det samme førend de sender varen afsted - og derefter er der bare tavshed. Jeg mangler at se om varen nogensinde dukker op. Det vil undre mig.... Har kontaktet dem gentagende og hører bare intet....

23 de novembro de 2023

Ingen svar! Scam?

Jeg var så naiv (og lidt for hurtig), at jeg for et døgn siden bestilte og betalte for en Aerofryer. Jeg fortrød få minutter efter da jeg læste kommentarerne herinde.
Umiddelbart sendte jeg to mails via formularen på hjemmesiden til den danske “afdeling” og en direkte mail til den norske “afdeling”.
I disse mails gjorde jeg det klart at jeg ville annullere mit køb.
Ingen af de tre henvendelser har de responderet på. Pengene er trukket og jeg er klar over at de kan tage 15% i “restocking fee”. (Noget jeg læste bagefter)
Jeg har for få minutter siden igen sendt en rykkermail hvor jeg beder om bekræftelse på mine annulleringsmails.

Jeg ved jeg har dummet mig ved at handle med dem!

22 de novembro de 2023

ELENDIG KVALITET

KØB IKKE EN AEROFRIER. Dette firma er kinesisk og den Airfryer vi købte gik i stykker efter kort tids brug. Blæseren virker ikke længere.
Vi kontaktede firmaet og fik besked fra dem at vi selv kunne prøve at reparere den, der medfulgte en halv film som viste noget af det vi skulle gøre. ( Meget svært) Det virkede ikke. Siden har firmaet svaret på vores mails. Deres svar er det samme hver dag: De vil sende os en ny motor som vi selv skal skifte!!! Dette har vi afslået. Vi vil ha en ny eller pengene retur. Dette afslår de og holder os hen med snak. Vi kan dog få motoren med 15 % rabat. SÅ HOLD JER FRA AT HANDLE HER.

20 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Modtog (efter ugers ventetid) en…

Modtog (efter ugers ventetid) en AeroFry, som var defekt i lukkemekanismen, så apparatet ikke kunne starte. Kontaktede firmaet online, og modtog diverse beskeder om selv at reparere produktet. Angav at jeg ville returnere og have pengene tilbage. Er nu i dialog med Tænk.

15 de novembro de 2023

Dårligt produkt og service

Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det. Varen blev leveret efter 14 dages venten, og der var ingen information om afsendelsen undervejs. Da vi fik vores Aerofry virkede den ikke og firmaet svarer ikke selvom man udfylder deres kontaktformular, hvor de lover at vende tilbage indenfor 24 timer. Ingen returseddel er modtaget og deres returpolitik på hjemmesiden virker heller ikke til at overholde dansk forbrugerlovgivning. Labels på pakken var med kinesisk skrift. Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse. Ved ikke hvad vi nu skal stille op.

13 de novembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Kan man se hvor firmaet sender varen fra?

Bestilt varen den 26/10, og hører ingenting før jeg rykker i dag. Tyder på at det er kinesisk leverandør igen, træt af at vente så længe på varen 🤨
Håber nu bare at varen er som forventet når den forhåbentlig ankommer.

30 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais