Aestheticwrapnl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Remodelador de cozinhas

Aestheticwrap is gespecialiseerd in hoogwaardige interieur- en exterieur wrapping, met een focus op keukens, meubels, façades en kozijnen. Wij combineren A-label materialen met ambachtelijk vakmanschap en een ongeëvenaard oog voor detail om elke ruimte of gevel een duurzame, stijlvolle upgrade te geven. Als Avery Dennison Certified Specialist Facade Installer (SFI) tillen wij kwaliteit naar een hoger niveau. Bij gevels en kozijnen spreken we over “schilderen met folie” – een innovatieve techniek die traditionele verf vervangt en langdurige bescherming biedt zonder overlast of sloopwerk. Dankzij onze Avery Dennison-certificering kunnen wij voor geselecteerde projecten de exclusieve ICS Platinum Warranty aanbieden – de hoogste garantie binnen het Avery Dennison-programma, met een dekking tot wel 10 jaar. Zowel binnen als buiten creëren wij toekomstbestendige resultaten met een verfijnde afwerking. Bij Aestheticwrap draait alles om kwaliteit, precisie en het realiseren van uw visie – tot in het kleinste detail.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

8 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Zo blij met onze keuken

Zo blij met onze keuken! Wij hebben keuken + keukeneiland laten wrappen en het is zo netjes en strak gedaan. Werd goed meegedacht, goede communicatie en snel handelen!

4 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Topservice en een prachtige keuken.

We hebben onze keuken laten wrappen door Aestheticwrap, geen spijt van gehad! We hebben een prachtige keuken gekregen. Het was erg gezellig ook om Sifie over de vloer te hebben, hij levert topwerk!

13 de dezembro de 2025

Resposta da Aestheticwrapnl

Dankjewel Ilona voor deze prachtige review!

Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met het resultaat — daar doen we het voor. Ik vond het zelf ook erg gezellig om bij jullie aan de slag te zijn, en ben trots dat jullie keuken weer als nieuw oogt. Bedankt voor het vertrouwen en de gastvrijheid, en heel veel plezier met jullie vernieuwde keuken! ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt een aanrader dit bedrijf

Echt een aanrader dit bedrijf, top werk afgeleverd!

15 de novembro de 2025

Resposta da Aestheticwrapnl

Bedankt voor je mooie woorden!
Superblij dat je zo tevreden bent met het resultaat — daar doen we het voor. 🙌
Sifie – Aestheticwrapnl

Keuken tweedelig en kamerdeur

Aestheticwrapnl heeft deze week ons keuken, afzuigkap en kamerdeur gewrapt. Ons keuken bestaat uit twee delen waarvan het ene deel groen en het andere deel zwart houtlook werd gewrapt. Er werd heel goed met ons mee gedacht en goede ideeën gegeven.
Het werd heel zorgvuldig gedaan. Er werd echt tijd voor genomen. Het resultaat is geweldig. Het ziet er onwijs strak uit. We zijn meer dan tevreden.

20 de outubro de 2025

Resposta da Aestheticwrapnl

Bedankt voor jullie mooie woorden!
Het was een plezier om jullie keuken en deur met zorg te mogen transformeren.
Fantastisch om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat.
Veel plezier met jullie ‘nieuwe’ keuken en vernieuwde interieur!

– Sifie | Aestheticwrapnl

Gisteren hebben wij onze keuken door Sifie van Aestheticwrapnl

Gisteren hebben wij onze keuken door Sifie laten wrappen. Sifie is duidelijk snel en direct. Geeft aan wat hij wel of niet doet. Duidelijke taal. Netjes in communicatie en houdt je op de hoogte van aankomst tijd etc. Prima prijs en service. Een uiterst vriendelijke en hardwerkende monteur. Mocht u opzoek zijn naar een professionele wrapper dan raden wij dit bedrijf u zeker aan!

Met vriendelijk groeten Marcel & Wendy

27 de setembro de 2025

Beste Marcel en Wendy,

Wat een geweldige review — hartelijk dank voor jullie vertrouwen en de mooie woorden! 🙏

Het was een plezier om aan jullie keuken te mogen werken en samen tot zo’n strak eindresultaat te komen.
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de communicatie en het proces — daar hechten we veel waarde aan.
Nogmaals dank voor de samenwerking en het warme ontvangst, en veel plezier met jullie vernieuwde keuken!

Sifie Irion
Aestheticwrapnl

Geweldig resultaat!

Boven verwachting en na maanden nog steeds super tevreden! Hoge kwaliteit en perfectie staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Ontzettend lieve en leuke heren.
Ze denken met je mee en streven echt naar tevredenheid. Echt een aanrader!

22 de abril de 2025

Resposta da Aestheticwrapnl

Wat een prachtige review, Katja – heel erg bedankt!

Geweldig om te horen dat je na al die maanden nog steeds zo tevreden bent. Kwaliteit, perfectie en langdurige tevredenheid staan bij ons voorop — daarom geven we ook met vertrouwen jarenlange garantie. We vonden het heel leuk om met je samen te werken, en je lieve woorden betekenen veel voor ons. Dankjewel voor je vertrouwen!

Mvg,

Enorm tevreden!

Vriendelijk, meedenkend en kwalitatief super fijne service. Ik kon snel terecht en ik krijg iedere keer weer complimenten over hoe de keuken er nu uit ziet!

6 de março de 2025

Beste Jaouad,

Wat superleuk om te horen, dank je wel!
We hebben met veel plezier aan je keuken gewerkt, en het is geweldig dat je er zoveel complimenten over krijgt – daar doen we het voor!
Fijn dat alles zo soepel verlopen is. Geniet van je mooie keuken, en wie weet tot een volgende keer!

Hartelijke groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

In 2017 had ik mijn keuken laten…

In 2017 had ik mijn keuken laten wrappen door een ander bedrijf, maar dit keer heb ik gekozen voor Aestheticwrap – en wat een verschil! Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. De keuken ziet er prachtig uit, echt professioneel gedaan. Ze kwamen op tijd, werkten snel en waren ook nog eens heel vriendelijk en behulpzaam. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe keuken. Echt een aanrader!

21 de abril de 2025

Beste Kawtar,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en het vertrouwen in Aestheticwrap.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat en onze service. We doen ons best om elke keuken met zorg en aandacht te wrappen, en het is geweldig om te merken dat dit bij jou goed is overgekomen. Het doet ons ook goed te horen dat je het verschil hebt gemerkt ten opzichte van je vorige ervaring – dat bevestigt dat we onze kwaliteit continu verbeteren.

We wensen je heel veel plezier met je “nieuwe” keuken en staan in de toekomst uiteraard graag weer voor je klaar.

Sifie Irion