Africa Wildlife Safaris Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Er is heel snel contact en persoonlijk, telefonisch overleg. Wordt goed geluisterd naar wensen. Ook duidelijk aangegeven wat niet kan of niet aan te bevelen is of juist wel en dat wordt goed onderb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na eerdere reizen naar Tanzania, Oeganda, Zuid Afrika en Namibië was het nu de beurt aan Zimbabwe en Zambia. Via internet kwamen wij in contact met Frank van Africa Wildlife Safaris. Tijdens het huisb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een goed betrouwbare organisatie die echt een op maat gemaakte reis voor je kan samenstellen. Goede communicatie en een geweldige offline App waar de gehele reis in staat, wat er geboekt is van verbli... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fijn contact gehad met Frank. Duidelijke en eerlijke communicatie. Daardoor een geweldige ervaring gehad in Namibië, Botswana en Zimbabwe dankzij Frank!

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico

Bij Africa Wildlife Safaris richten we ons op het creëren van onvergetelijke en unieke safari-ervaringen in 10 Afrikaanse landen. Of je nu een selfdrive-avontuur wilt beleven of op zoek bent naar een exclusieve, op maat gemaakte reis, wij zorgen ervoor dat elke safari perfect aansluit bij jouw wensen. Onze maatwerksafari’s worden zorgvuldig samengesteld na een persoonlijk gesprek, waarbij we niet alleen rekening houden met jouw reisvoorkeuren, maar ook met het type ervaring dat je zoekt – van ontspannen wildobservatie tot adrenalinevolle avonturen. Via www.maatwerksafari.nl bieden wij volledig op maat gemaakte reizen aan, waarbij we zelfs bij je thuis langskomen om je wensen te bespreken. Daarnaast is er onze www.safariwegwijzer.nl, een handige tool waarmee je door middel van een paar vragen een goed advies krijgt over welk land, park en periode het beste bij jouw reisplannen passen. Deze wegwijzer helpt je om een eerste idee te krijgen van jouw ideale safari-bestemming, compleet met voorbeeldreizen en uitgebreide informatie over de beste safariparken. Voor wie liever in groepsverband reist, bieden wij via www.groepssafari.nl een uitgebreid overzicht van groepssafari’s, samengesteld door gerenommeerde safari-experts. Deze groepsreizen bieden een uitstekende balans tussen avontuur en comfort, waarbij je in gezelschap van andere natuurliefhebbers de prachtige Afrikaanse wildernis kunt verkennen. Ons doel is simpel: we willen jou helpen om een safari te plannen die niet alleen voldoet aan je verwachtingen, maar deze ook overtreft. Met ons brede aanbod aan selfdrive reizen, exclusieve privé-safari’s en groepsreizen, zorgen wij voor een zorgeloze en perfect georganiseerde reis van begin tot eind. Of je nu op zoek bent naar een gezinsavontuur, een huwelijksreis of een fotografiesafari, wij bieden de ideale reiservaring voor elke reiziger.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

21 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

18 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

De Garden route, onvergetelijke reis!

Wij hebben een onvergetelijke reis gehad in Zuid-Afrika! De Garden Route gereden, start in Port Elisabeth, gaat langs de kust, mooie plaatsjes en nationale parken, richting Kaapstad.
Wij zijn eerst naar de vakantiebeurs geweest omdat we niet wisten hoe we het aan moesten pakken en dus advies wilden hebben. Daar kwamen we in contact met Marieke, van Africa Wildlife Safaris. Aan de hand van onze wensen heeft Marieke, de huurauto, de route naar heel goed verzorgde en afwisselende accomodaties (11), de activiteiten die daar te doen waren... alles perfect in elkaar gedraaid!
Bij de eerste dag zeiden we al, als dit het begin is van onze reis, dan beloofd het wat! We zijn blij verrast door Marieke en Frank en bevelen daarom iedereen die ook een onbezorgde, onvergetelijkereis wilt maken "Africa Wildlife Safaris" aan!!!

14 de junho de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Africa Wildlife Safaris

Resposta da Africa Wildlife Safaris

Dank je wel Monique voor deze mooie review. En ook leuk dat jullie ter plekke even bij Marieke zijn langs geweest. Vond ze erg leuk!