Agemin Opiniões 7

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Useriøs aktør og dårlig produkt!

Det var ingen synlig info om at man skulle neste gang få tilsendt produkter for 4 måneder med tilhørende faktura også for 4 måneder! Og de påstår at hver pakke skal holde i 2 måneder, dvs du skal bare ta 1 tablett om dagen, men da har det liten effekt. De fleste seriøse produkter har mellom 500 - 1000 mg virkestoff pr. dag, mens her mener de at det skal holde med en tablett på 300 mg totalt selv om det står at du kan ta 1-2 stk. pr. dag. Tablettene smaker også helt forferdelig, og de er ikke dragerte. Det står et sted at konsentrasjonen er en viss prosent av referanse-inntak, mens rett etterpå står det at referanse-inntak ikke er fastsatt. Utrolig amatørmessig og uprofesjonelt! IKKE KJØP FRA DISSE! Dette er ren svindel! I tillegg er disse mye dyrere enn mye bedre og høyere konsentrasjon fra andre konkurrenter. SVINDEL!!!!

12 de março de 2026

Styr unna! Useriøs aktør

Styr unna, useriøs aktør. Hvis du takker ja til å motta en gratis testpakke, blir du lurt inn i et abonnement. Det finner du ut når du mottar neste pakke med en faktura på kr 1200 (!) De hevder det ikke er returrett eller angrefrist på deres abonnement.
Urutinert av meg. Men likefullt lureri, heller ingen garanti for hva tablettene inneholder. Alt gikk rett i søppelen.

20 de janeiro de 2026

Styr unna

Er veldig motstander mot denne aggresive måten å drive business på. Bestillte prøvepakke..ok. Ringte og skrev epost for å kansellere videre forsendelser. Inget svar. P en hel uke På tlf blir du bare sendt videre..til slutt kommer bare en klikkelyd. Fikk omsider svar på epost. Akkurat et par dager etter fristen for å stoppe. Mottok derfor to nye pakker med tabletter til ca 1400 kr. Returnerte disse med brev om "ikke ønsket" De svarte med å sende regningen til inkasso

1 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Friske celler er det viktig å passe på

Etter å fulgt 2 forskere en stund på howard universitetet ble jeg intr i dette produktet. Jeg vet og at Kendall Kardashians forsnakket seg om dette nad+ og virkningen på tv en gang.
Dette er noe vi kommer til og høre mer om i fremtiden. Er relativt nytt.
Det som er viktig når man tar dette er at man vet man er frisk i kroppen. Dersom man har kreft celler vil de oh jobbe mere. Jeg er fornøyd med produktet forståelsen av kundeforhold og ikke minst at det er folk og få tak i.

18 de junho de 2025

Agemin Life Lab Scam

Kundenummer #13353
Ordered a free test package and paid the delivery. Next invoice for 2 extra packages was sent right after almost no time in-between.
Later Life Lab agreed to take back the package for two extra months. Sent out the package but in 11 days still no confirmation of the returned product being delivered.

19 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nettsiden full av juks og villende informasjon

Etter jeg fikk masse reklame for denne siden, og ser her at de 5 trustpilotstjernene de gir seg selv på forsiden bare er løgn. Det slutter ikke der, men de villeder og lyver om alt fra ulovlige helsepåstander til mediauttalelsene om produktet deres.

De skriver heller ikke hva "hovedingrediensen" NAD tripple complex er på produktsiden, hva skjuler de? Jeg ser de også har en graft som viser produktet får NADnivåene til å øke mot placebo, men sånn det ser ut er dette også bare er juks og da jeg ikke kan se det minste tegn til at de har publisert dette studiet om sitt produkt?

Det virker som hele siden veldig smart er satt opp for å vri all mulig villende informasjon og gi seg selv falske beviser for å selge produktet for å tjene noen kjappe penger. Jeg klarer heller ikke se på siden hvem som står bak eller er ansvarlig?

Jeg holder meg langt unna aggressive sider som dette som ikke følger lover og regler!

6 de setembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais