Agesen VVS Opiniões 26

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft Martin fra Agesen VVS ude og sætte varmtvandsbeholder, lave udendørsbruser og fikse frostskader i min kolonihave. Jeg er meget tilfreds med resultatet og har kun rosende ord at sige om Ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft Agesen til udførelse af et større arbejde i forbindelse med renovering af vort sommerhus. Vi er yderst tilfreds med arbejdet og har haft en god dialog med firmaet. Alt er udført håndværksm... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

VVS arbejde udføret af Agersen VVS Fjerritslev Hold jer lang væk fra Agersen VVS Fjerritslev stor regning for højest en time arbejde for udskiftning af 3 kulehaner i målebrønd var ikke færdig g... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer fra dem! Når de en gang har fået jer som kunde betragter de jeres pengepung som et åbent tag-selv bord. De skulle ringe til et varmepumpefirma for at få bekræftet, at fejlmeddelelsen betød de... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

En kedelig oplevelse og dyr uden resultat der kunne bruges til noget

På jeres hjemmeside står der ordet "service og garanti", tja nu kan man som håndværker selvfølgelig være "uheldig" ind imellem.
Jeg købte for ca. 6 år siden et pillefyr hos jer, som har kørt fint til nu, men så kom der problemer med forbrændingen. Jeg har nu betalt over 3000 kr for at få det indstillet m. v., men det kørte stadig ikke efter 2 besøg.
Så fandt jeg en "ekspert", der fik det til at køre perfekt for 600 kr incl. moms dog kom der så reservedele for ca. 200 kr.

28 de março de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Dyre fejl og manglende respons

Vi skulle have skiftet en enkelt Ballofix og et armatur i bryggerset, så en ret simpel opgave. VVS'eren havde dog store udfordringer med at få lukket for vandet og efter flere forsøg, både ude og inde lykkedes det endelig, og delene blev skiftet.
En uge efter blev vi kontaktet af Aalborg forsyning, der kunne konstatere fejl på fjernvarmemåleren opstået en uge forinden og i præcist det tidsrum vvs'eren var i huset. Det viste sig at to ledninger var flået ud af fjernvarmemåleren og det kostede os en ny til 2.116kr.
Efter telefonisk henvendelse, hvor jeg fik at vide, at det ikke gav mening, da det var en erfaren medarbejder, sendte jeg to mails, senest til ejeren, men dem har jeg stadig ikke fået respons på.
Det må derfor konstateres at have været et meget dyrt vvs besøg og en dårlig kundebetjening. Sådan en fejl kan jo opstå, men at undlade at tage ansvaret eller at reagere på henvendelsen er uacceptabelt.
Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at benytte firmaet.

20 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Vores jordvarmeanlæg gik ned i januar…

Vores jordvarmeanlæg gik ned i januar måned 2021.
En montør indfandt sig og kiggede på anlægget, der var 10,5 år gl.
Efter 5 min sagde han, du har jo en god pension, hvad med at få et nyt anlæg?
Det koster form ca 100.000 kr., og kan normalt fungere i ca 30 år.
Jeg havde aldrig set montøren før, og dog var han bekendt med min pension.
Efter 5 dg kogte anlægget, og kogende vand og dampe løb ned ad det åbne anlæg.
Printplade og andet blev ødelagt.
100 til 200 l vand var løbet ud i rummet.
Jeg havde den første dag fortalt montøren, at temperaturen ikke måtte overstige 80 c.
Efter 3,5 uger måtte de opgive at finde fejlen.
Den 4. uge fik jeg et andet fa til at se på anlægget.
Efter ca 1 time havde de fundet fejlen.
Der havde sat sig slagger i et rør uden for anlægget til hovedrørene i radiator systemet, som lukkede for tilførslen.
Regningen fra Agesen lød siden på 38890,10 kr, og 27714,38 kr mod mit forsikringsselskab GF.
At sende en total inkompetent montør, der siden ødelagde det hele er ikke ansvarligt.
Hvem bliver den næste kunde, der får sådan en oplevelse og chock?
Ikke mig. Jeg finder et andet fa efter ca 15 år.
Såfremt denne anmeldelse ikke er sandfærdig, da bør den ansvarlige direktør anlægge en injuriesag imod mig, da denne redegørelse ikke kan være fremmende for fa.
De kan ikke være det bekendt!
Jeg og GF undlod at betale kravet.

10 de setembro de 2021

Rens af rør

Brugte dem til og få renset vores indførringsrør med Aquatex. Havde ingen effekt på trykket i vores rør. Om det var udførelsen eller produktetet ved jeg ikke. Men spild af penge

7 de maio de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais