Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben teleurgesteld in mijn recente ervaring met AGO Jobs Herentals (Didak). Toen ik telefonisch contact opnam omdat ik al een tijd geen werkaanbiedingen meer kreeg, werd mij gezegd dat ik m... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Lunch : Filet pur / Ierland besteld. Mooi stuk vlees - klein tomaatje/oven, frieten en een zéér dikke saus - maizena. Vleesmes gevraagd, dat mes naast uw bord is goed genoeg, dixit de zéér onvriendeli... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços de recrutamento
  2. Consultor de emprego
  3. Recrutador
  4. Agência de empregos temporários

Informação fornecida por diversas fontes externas

AGO doet! AGO komt van het Latijnse werkwoord Agere. "Agere: ageren, doen, handelen, te werk gaan." AGO = IK DOE

Informações de contacto

• Wolvenstraat 23, 8500, Kortrijk, Bélgica

• ago.jobs

1,7

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

45 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn ervaring met AGO Jobs ( DIDAK)

Ik ben teleurgesteld in mijn recente ervaring met AGO Jobs Herentals (Didak).

Toen ik telefonisch contact opnam omdat ik al een tijd geen werkaanbiedingen meer kreeg, werd mij gezegd dat ik meerdere keren niet zou zijn komen opdagen. Ik heb tijdens het gesprek duidelijk aangegeven dat dit niet klopt.

Voor zover ik weet heb ik nooit een bevestigde opdracht gemist. De keren dat ik gecontacteerd werd ging het om last-minute aanvragen die ik niet altijd kon aannemen omdat ik al andere verplichtingen had. Dit heb ik ook altijd eerlijk gecommuniceerd.

Ik heb ook aangegeven dat er mogelijk een vergissing is met een andere kandidaat, maar dit werd niet serieus behandeld tijdens het gesprek. De manier waarop er met mij werd gesproken vond ik bovendien niet correct of professioneel.

Ik hoop dat AGO Jobs mijn dossier grondig nakijkt en eventuele fouten rechtzet. Ik ben gemotiveerd om te werken en wil gewoon een eerlijke kans krijgen.

1 de fevereiro de 2026

Blijf hier ver vandaan

Echt ongelofelijk hoe AGO Jobs & HR werkt. Ik kreeg een mail of ik mijn werkmateriaal wilde terugbrengen, anders houden ze geld in. Mijn werkschoenen stinken en de kledij is vuil van het harde werk, maar blijkbaar willen ze die troep na de tewerkstelling toch terughebben. Belachelijk.
​Daarnaast is de verloning een lachertje. Ik hield welgeteld 230 euro over aan wat ik alleen maar kan omschrijven als slavenarbeid bij Veemnatie in de haven van Antwerpen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, werd er ook nog eens te laat uitbetaald.
​Bespaar jezelf de moeite en de frustratie: blijf weg bij dit interimkantoor. Ze weten je wel te vinden als ze iets van je moeten hebben, maar correct en op tijd betalen voor zwaar werk in de haven is blijkbaar te veel gevraagd.

5 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vaak gewerkt met Ago en meestal wel een…

Vaak gewerkt met Ago en meestal wel een goede samenwerking. Buiten het kantoor in Wetteren wat volgens mij eerder een beschutte werkplaats is. Ze vragen je om een dag vrij te maken om een rondleiding te doen. Dan wordt daar een halve uitleg gegeven en dan als je vragen stelt vinden ze je niet gemotiveerd. Of zeggen ze dat het enkel voor het geld is dat ik wil werken. Echt een bende onnozelaars.

20 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Een beetje zoals bij vele interims

Een beetje zoals bij vele interims. Ze hebben enkel jobs die niemand wil doen voor zo een loon. Eerst verleiden ze je met mooie cijfers en achteraf blijkt er "niets" gezegd te zijn. En als je een beetje doorvraagt worden ze bot. Ik solliciteer wel zonder al deze graaiers.

17 de fevereiro de 2026

Nu is het AGO Waasland

Nu is het AGO Waasland - Antwerpen die menen mij een mail te moeten sturen, met de vraag of ze mij kunnen helpen.
Ik citeer: "Toeval bestaat niet… ik kwam onlangs je profiel tegen en dacht: misschien is dit wel het juiste moment voor iets nieuws.
Bij AGO Jobs & HR hebben we heel wat boeiende vacatures in Antwerpen en het Waasland, in uiteenlopende sectoren."

Ik ben niet ge
Interesseerd in uiteenlopende sectiren. Ik ben kandidaat voor een job in het onderwijs.
Waafom leest AGO mijn profiel niet?

Als ik bel om verduidelijking is het antwoord: "Ja, u zit in een bestand voor mass mailing."
Waarom? Wat heb ik daar aan?

Hoe onbeleefd kun je zijn om mensen te mailen zonder te weten waarom.

3 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Mij bij verschillende AGO Jobs kantoren…

Mij bij verschillende AGO Jobs kantoren gaan in inschrijven nadat ik op bepaalde vacatures had gereageerd. De vacatures waar ik heb op gereageerd kwamen zelfs niet tersprake, ze zoeken naar jobs die niemand wilt en een nee aanvaarden ze niet als antwoord. En bij bepaalde AGO jobs kantoren dringen ze een vacature van een ander kantoor op naar dit van hun, omdat je bij hun kantoor bent ingeschreven. Het kantoor van Duffel kan dit goed, waardoor ik mogelijks wel een job ben misgelopen!

5 de janeiro de 2026

Slechte opvolging bij Ago Jobs in Pelt

Slechte opvolging en gebrek aan respect

Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met Ago Jobs in Pelt. Ik heb via hen gesolliciteerd voor een functie bij Sharp in Hamont, maar ik wacht al wekenlang op feedback. Daarnaast heb ik via Ago Jobs in Pelt meerdere sollicitaties gedaan en ondertussen is er al meer dan een maand voorbij zonder enige terugkoppeling.

De man die daar werkt zei dat hij mij op de hoogte zou houden, maar tot op heden heeft hij mij nog steeds niet gecontacteerd. Ik ben zelfs meerdere keren langsgegaan om te vragen of er al nieuws was, maar telkens kreeg ik vage antwoorden. Ik heb sterk het gevoel dat er niet eerlijk met mij wordt omgegaan en dat er telkens iets wordt verzonnen.

Een uitzendbureau hoort kandidaten te begeleiden en correct op te volgen, maar hier had ik juist het gevoel dat men mij niet verder wilde helpen. Dat vind ik bijzonder respectloos en onprofessioneel. Heel jammer dat deze man mij zo’n slechte ervaring heeft gegeven bij Ago Jobs in Pelt.

22 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Een van de slechtste sollicitaties ooit

AGO Tielt
Een van de slechtste sollicitatiegesprekken ooit. Ik werd niet aangenomen omdat ze allen een Nederlandstalig persoon zochten. Ik spreek Nederlands, maar Nederlands is niet mijn moedertaal en daar kan ik niets aan veranderen. Het maakt niet uit hoe goed je Nederlands is, als je geen Nederlandstalig persoon bent, maak je geen kans. Dus, als je een buitenlandse kandidaat bent, solliciteer dan niet naar een interne functie bij dit kantoor. Dat is tijdverspilling.

1 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Vervelende uitzendconsulent

Vervelende uitzendconsulent. Jongen zal de imprint meegekregen hebben van zijn leidinggevende bij opleiding, maar het gepush, het afleiden en het slecht luisteren zit ook hier weer ingebakken.

Kgeef een 2 dus dan trek ik de score omhoog

6 de outubro de 2025

Zéér onbehulpzaam

Sinds vorige week woensdag al aan het bellen voor een vacature bij een winkel. Ze hebben teruggebeld en gezegd dat ze iets gingen laten weten. Gisteren ook nog eens gebeld om te horen wat er van is of er al contact of iets is opgenomen, niet dus! Vandaag een week verder woensdag nogsteeds niks gehoord. Ze laten niks weten alleen als je ze zelf belt. Dit gaat over AGO Genk.

11 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lezen hun e-mails niet na

Lezen hun e-mails niet na! Eerste mail die ik heb gekregen had ze haar naam fout geschreven. Toen had ik een sollicitatiegesprek gekregen maar ze hadden mij de verkeerde datums gegeven waardoor ik niet naar het gesprek ben kunnen gaan en nu is er geen communicatie meer

3 de junho de 2025

Tot 3 maal toe in de kou gelaten

Tot 3 maal toe in de kou gelaten voor een simpel online Teams gesprek. Eerst verzenden ze een mail met het verkeerde uur, dan maken ze een nieuwe afspraak bellen ze plots nog af dat de collega er niet is en 3e keer zit ik online te wachten en komt er niemand opdagen. Meteen gebeld naar een concurrent voor dezelfde vacature

4 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Helemaal niet vriendelijk. Zelfs onbeleefd.

Werd door een heel onbeleefde vrouw geholpen. Ze vraagt om haar terug te bellen, dan bel je haar terug zegt ze nog niet eens een goeiedag maar gelijk "zoekt gij jobs in de bouw of ni?" en als je dan antwoord "nee, ik zoek een job "chauffeur b" krijg je als antwoord "oke daag" en legt ze abrupt af. Heel onbeleefd dit en langs geen kanten geholpen.

23 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ze laten U voor de lol naar Roeselare…

Ze laten U voor de lol naar Roeselare komen om testen in te vullen en dan hoor je dat de vacature 'on hold' staat. Wisten ze al lang, weet niet wat hun bedoeling is. En wat mij het nog meest vanal ergert is de luide muziek die er speelt. T'is geen discotheek toch. Komt mij allesbehalve professionneel over en ik zal er geen zaken meer mee doen. Ze kunnen met een ander de onnozelaar houden.

2 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel snel geholpen

Heel snel geholpen, ik kwam binnen op het interim bureau een uur later heb ik mijn contract mogen tekenen en dit bij een topbedrijf die hellemaal bij mijn profiel past bedankt Christine Van Santvliet bij Ago jobs Merksem

4 de abril de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.