Jag behövde hjälp då jag ångrade valet jag gjort på webben, ville höja upp veterinärvården. Jag fick proffsig vägledning i telefonen och ändrade även på självriskperioden. Kände mig i slutändan mycket... Ver mais
Haft agria i 7 år och aldrig haft några problem! Toppen service och trevlig och kunnig personal. Har i dagsläget 7 hästförsäkringar och enda negativa jag har att säga om agria är väll priset. Tycke... Ver mais
Bra upplysning om väntetiden. Priset jag fick på telefon stämde inte med fakturan men det såg jag inte förrän jag betalat. Det var extra för hunden är 8 år. Så blev jag ombedd skaffa ett svenskt intyg... Ver mais
Anser att Agria har varit bra för oss tidigare Vi har haft 3 andra hundar tidigare Detta blev och är ett naturligt val för oss Har alltid blivit bemött på ett trevligt och professionellt sätt D... Ver mais
Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.
Tegeluddsvägen 11, 115 41, Stockholm, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Vi har haft Agria till våra hästar i alla år (15)men efter att ha fått en höjning på 23,17% inför 2026 OCH försämrade villkor , Agria Accident försvann, har vi ny tackat för oss. Gjorde en rejäl marknadsundersökning inför vårt byte, la timmar på att läsa försäkringsvillkor.
Vid uppsägning blir jag uppringd av Agria med ett riktigt kanonerbjudande 30% rabatt/häst 2026. (sen tillbaka till de vanliga) Toppen ju men varför blir man inte premierad förrän man ska avsluta? Det gör mig bara arg och besviken.

Resposta da Agria Djurförsäkring
Fantastisk kille jag pratade med, så trevlig och kunnig.
Känner mig så nöjd!!!

Resposta da Agria Djurförsäkring
Tydlig information, även det negativa, personligt bemötande. Alltid trevligt att prata med Agria

Resposta da Agria Djurförsäkring
Tecknade kattförsäkring via hemsidan, det var lite förvirrande så jag ringde och fick mycket bra hjälp

Resposta da Agria Djurförsäkring
Har alltid blivit väldigt fint och bra bemött av Agria. Märks att de har ett genuint intresse för djur!

Resposta da Agria Djurförsäkring
Always available and have great solutions and fantastic attitude- top notch !!

Resposta da Agria Djurförsäkring
Agria är ett bra försäkringsbolag, blir bra bemött när jag ringer

Resposta da Agria Djurförsäkring
Snabbt svar, säljaren löste båda mina förfrågningar utan att det krävdes ytterligare samtal. Säljaren var kunnig och bjöd på egna personliga reflektioner vilket kändes varmt och omtänksamt.

Resposta da Agria Djurförsäkring
Jag valde er för att vi har haft er förut

Resposta da Agria Djurförsäkring
Avsikten var att föra över Jazzas försäkring från min make till Mig. I somras skickade vi in en fullmakt så att jag kunde sköta det praktiska runt försäkringen.
Brytdatum kunde vara först 260201.
Nu har ni istället startat en ny försäkring till ett betydligt högre belopp.
Vad kommer det sig? Och varför uppgav ni inte det när jag kontaktade er?

Resposta da Agria Djurförsäkring
Bra information och bra val att göra. Lätt att få vad man vill ha.

Resposta da Agria Djurförsäkring
Kontakten med vår handläggare hos Agria gick snabbt och hon gjorde det väldigt enkelt för oss att teckna försäkring hos er.

Resposta da Agria Djurförsäkring
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.