Airco even laten reinigen, alles ruikt weer fris. Hopelijk volgende zomer pas weer nodig, kan slecht tegen vieze lucht.
Leia as opiniões dos outros
Met succes een split airco gekocht bij dit bedrijf en laten plaatsen. Afwerking doen ze heel goed. Netjes geinstalleerd.
ze gaven uitleg dat stofvrij houden van de airco helpt bij zuiniger werken die tip neem ik zeker mee
2 vriendelijke monteurs hebben hier samen 3 aircos geinstalleerd. Ook de aircos bij dit bedrijf gekocht en zijn goede aircos.
Informações sobre a empresa
Welkom op de Trustpilot-pagina van Airco Breda, uw betrouwbare partner voor airconditioningservices in Breda en omstreken. Bij Airco Breda zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige airconditioningoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften en comfort. Onze diensten omvatten installatie, onderhoud en reparatie van airconditioningsystemen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze deskundige technici zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in de airconditioningindustrie. Ze gebruiken de nieuwste technologieën en apparatuur om efficiënte en effectieve service te garanderen. Wij staan bekend om onze professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak. Bij Airco Breda streven we naar uw volledige tevredenheid. We luisteren aandachtig naar uw wensen en adviseren de beste airconditioningoplossingen die passen bij uw ruimte en budget. Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. We nodigen u uit om uw ervaringen met Airco Breda te delen op Trustpilot. Uw feedback is essentieel voor ons om onze dienstverlening continu te verbeteren en om aan de top van de airconditioningindustrie in Breda te blijven. Hartelijk dank voor het kiezen van Airco Breda!
Informações de contacto
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda, Holanda
- +31763690288
- contact@aircobreda.com
- aircobreda.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
tevreden met het product en de plaatsing
Airco hangt strak en de prijs was oke
Correcte prijs en professionele…
Correcte prijs en professionele installatie van de airco
Goede airco had nie gedacht dat het zo…
Goede airco had nie gedacht dat het zo betaalbaar zou zijn, nooit meer zweten in bed.
Prettig bedrijf
Prettig bedrijf, ben blij dat we eindelijk airco hebben voor de warme dagen.
Airco was zo geinstalleerd
Airco was zo geinstalleerd. Alles goed in overleg. Een echte aanrader.
Super goede prijzen en een geweldige…
Super goede prijzen en een geweldige service. Hier kunnen veel bedrijven wat van opsteken.
Super goede airco voor een prima prijs.
Hebben hier voor een keurige prijs 2…
Hebben hier voor een keurige prijs 2 airco units aangekocht. De producten voldoen aan de verwachting.
Goed bedrijf!!
betrouwbaar bedrijf
betrouwbaar bedrijf. Totaal 3 aircos laten plaatsen en doen het allemaal naar wens.
Leuke najaarskorting gehad
Leuke najaarskorting gehad, ben erg blij met mijn nieuwe airco.
Betrouwbaar bedrijf!
De split aircos die dit bedrijf levert…
De split aircos die dit bedrijf levert is echt een top product.
Davis is een hele fijne ondernemer
Davis is een hele fijne ondernemer. Kregen persoonlijke korting van David omdat wij 4 aircos bij hem afname.
Steeds meer mensen hebben een airco dus…
Steeds meer mensen hebben een airco dus we volgen de trend, hangen er nu 2 aan de muur via dit bedrijf.
2 vriendelijke monteurs hebben hier…
Met succes een split airco gekocht bij…
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.