Informações sobre a empresa

1. Distribuidor de sistemas de ar condicionado
  2. Fornecedor de ar condicionado

Bij AircoProfs, met thuisbasis in Rotterdam, blinken we uit in het bieden van persoonlijk en op maat gemaakt advies aan onze klanten. Voor uw overwegingen rondom de aankoop van airconditioning, klimaatsystemen of warmtepompen, staan onze ervaren adviseurs klaar om u ter plaatse te assisteren en u te voorzien van passende aanbevelingen.

Informações de contacto

Classificada 2 em 5 estrelas

No aftercare

Installation was smooth.
But aftercare is horrible:
- I reported a small issue with one of my inside units in November. Now May and still not solved;
- I arranged a contract for yearly maintenance. Now installation more than a year ago and I reached out to them about the maintenance. But they just do not respond.
I have given up on this company and went elsewhere.

20 de abril de 2026

Topbedrijf!

Na de aanvraag voor een offerte binnen en week een afspraak aan huis.
Goed advies en duidelijkheid omtrent de kosten.
Na deze afspraak zijn de airco’s binnen twee weken geplaatst en dat in hartje zomer!
De installateur appte een dag van te voren met de tijdsindicatie en wat een topper is dit!
In zes uur tijd twee airco’s geplaatst in zijn eentje.
Keurig en netjes gewerkt en al het overgebleven materiaal werd keurig meegenomen.
Daarnaast werd de factuur na plaatsing verstuurd dus geen aanbetaling vooraf.
Voor ons zeker 5 sterren!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

15/04/2025 is mijn Airco in de…

15/04/2025 is mijn Airco in de slaapkamer geplaatst. Zeer aardige en ervaren monteur. Alles netjes en vakkundig gemonteerd. Uitleg gegeven hoe de unit werkt en alles netjes afgewerkt en opgeruimd.
Zeker een aanrader in prijs/kwaliteit en service.

15 de abril de 2025

Airco Profs.. dik tevreden klant

Gisteren een airco laten plaatsen door Airco Profs. De monteur kwam alleen, maar heeft de installatie naar behoren geinstalleerd. Aardige monteur en werkte vlot door. Hij moest door een betonmuur van 30 cm boren en dat kostte hem meer tijd dan verwacht. Alles werd vakkundig aangesloten en we kregen goede uitleg. Hij heeft de gebruiksaanwijzing app op mijn telefoon geplaatst en bij vertrek nam hij alle troep mee. Kortom...dik tevreden over Aico Profs.

12 de março de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede dienstverlening.

Het bedrijf AircoProfs kwam heel snel met een offerte voor het plaatsen van 1 airco. Hele fijne telefonische communicatie.

Binnen een week werd een afspraak gemaakt voor de plaatsing van deze airco. Helaas probeerde deze monteur op alle mogelijke manieren/smoesjes te voorkomen dat hij het dak op moest. (De kabel kan niet onder dit type dakpan door, enz enz )

In overleg met Aircoprof een week later een nieuwe afspraak, deze heren hadden de airco unit heel snel hangen, zonder problemen.

Die zelfde avond kwam ik tot de conclusie dat de buiten unit resoneert, deze trilling is hoorbaar door het hele huis als de unit op een hoge stand staat.

In overleg met AircoProfs heb ik tuintegels gekocht, waarna AircoProfs langs zou komen om deze onder de buitenunit te plaatsen op mijn dakkapel.

Na een aantal poging is het uiteindelijk gelukt om deze afspraak te maken, de monteur is langs geweest en heeft de tegels onder de buiten unit geplaatst.

8 de agosto de 2024

Al 3 jaar

Sinds 3 jaar hebben we een door Aircoprofs geleverde en geïnstalleerde airco in de slaapkamer. Aanvullend hebben we een onderhoudscontract voor jaarlijks onderhoud en daardoor 5 jaar garantie. Ieder jaar wordt er tijdig een afspraak gepland en komen 2 nette medewerkers van Aircoprofs de Airco reinigen.
Installatie, werking en service zijn allemaal prima geregeld bij Aircoprofs!

19 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.