2,2

Mau

TrustScore: 2 em 5

8 opiniões

Airpatrol fungerar inte

Jag har haft airpatrol innan och det har inte varit smärtfritt men efter mycket om och men så gick det att använda den.
Nu köpte jag en värmepump till och försökte få Fujis egen lösning till båda pumparna, men det gick inte för ingen av dem stödjer tillverkarens lösning.
Så jag köpte en airpatrol till, det var korkat!
Det går inte att installera den nya, så supporten svarar efter 10 dagar att jag måste ominstallera appen. Nu kan jag inte komma åt någon av värmepumparna utan måste vara på plats och använda mig av Fujis fjärrkontroll.
Det finns en länk i appen till manualen, denna länk är död och supporten skickar ingen manual!
Jag köper alltså en värmepump till och som tack för det så kan jag inte fjärrstyra någon av pumparna!!!

19 de outubro de 2024

Ännu ingen återbetalning efter 1 1/2 månad

Köpte en Airpatrol norden v2 till min Electrolux värmepump. Kontaktade kundtjänst eftersom jag inte fick den att fungera. Fick då veta att just min electoluxmodell inte var kompatibel med airpatrol. Fick löfte om full återbetalning men jag fick stå för returfrakten. Efter 1 1/2 månad har de ännu inte hämtat ut paketet. Har skrivit flers gånger och bett dem att hantera detta ärende så att jag kan få mina pengar tillbaka. De vänliga tjejen på kundtjänst verkar ha tappat intresset och svarar nu inte ens på mail. Börjar inse att de inte tänker betala de pengar jag har rätt till. Kommer inte handla av Airpatrol igen.

8 de novembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en AirPatrol gsm

Købte en AirPatrol gsm, og den virkede ved første forsøg, ind med simkort, hente APPen indtaste oplysninger og den virkede med det samme med min Nokia, AirPatrol's support center slap for min kontakt, alt virker som det skal.
Så de 1.148 kr. er godt givet ud.
Dejligt med udstyr, der bare virker med det samme :)

29 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Købte en AirPatrol wifi sidste år

Købte en AirPatrol wifi sidste år, og stort set bakset med at få den til at virke med min Samsung 5G mobil....men uden held, samtidigt med at AirPatrol's support center ikke var til nogen hjælp overhovedet.
Så ca DKK 2.000 lige ud af vinduet.
Elendigt udstyr, elendig support og bare dårlig !

18 de julho de 2022

Intet erstatningsprodukt

Fik leveret en airpatrol wifi med ved køb af en varmepumpe til sommerhuset. Havde problemer med at få den til at "fange" min internetforbindelse, men det lykkedes efter mange forsøg og hjælp fra VVSeren der satte varmepumpen op. Efter skift til ny internetudbyder kan det ikke lade sig gøre at koble den på internettet. Selv leverandøren af varmepumpen har konstateret, at der er fejl på udstyret. Airpatrol vil ikke erstatte med anden. Meget dårlig service og jeg kan ikke anbefale produktet fra Airpatrol.

28 de julho de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.