3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

Brønderslev 3 / 6 2025 rengøring og polering…

Brønderslev 3 / 6 2025 Har lige haft min dejlige Peugeot 308 nede ved AJ bilpleje hvor kabinen inden i blev renset grundig og udvendig blev lakken og fælge renset og forsejlet så den står som en helt ny bil. Jeg kan på det varmested godt anbefale AJ Bilpleje i Østergade Brønderslev tlf. 24498350 for et pænt og flot stykke arbejde de har lavet på min bil.

3 de junho de 2025

Hold dig langt væk!

Afleverede min Fiat panda til AJ biler. Beskeden var at den var færdig og aldrig kom til at køre igen, så Søren H. tilbød at købe den til skrotprisen. En af mine mekanikervenner tilbød lidt mere, bl.a. fordi der var nye dæk på. Det viste sig at der blot skulle en ny komponent til 600 kr. og 4 timers arbejde til for at reparere den, og Pandaen blev solgt videre til en fin pris og kører rundt på vejene i dag. Man kan kalde dette mange ting - og godt håndværk er det i hvert tilfælde ikke. Hold jer langt væk, det er en dyr affære at sende sin bil ned til AJ biler.

17 de abril de 2024

Super, hjælpsom og troværdig

Søren hjalp mig med et hasteproblem, på trods at at han ellers var rigeligt booket op. Aftalen blev holdt fuldt ud, og efter en prøvetur kan jeg konstatere at det spiller max.
Stor tak til AJBiler, jeg kommer med garanti igen.
Klar anbefaling herfra.

7 de maio de 2024

troværdighed:)

Det har været en ualmindelig god oplevelse, at handle bil med Søren, super service og god kommunikation, jeg vil varmt anbefale AJ Biler til andre;)

19 de setembro de 2021