Big thank you to Akia, they did a wonderful job with my floor. Great communication, I also got a lot of advice for my move out inspection. I had a pleasant experience and I would totally recommend t... Ver mais
Akia - Flyt ind, flyt ud ApS
Leia as opiniões dos outros
Ret vildt, at Akia beskylder dette for at være en falsk profil 😳 Vi har fået en vare, der ikke lever op til det lovede. Det er kernen. Akia vil åbenbart ikke acceptere kritik. Vi er almi... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg brugte fornyligt Akia og var yderst imponeret. Firmaet holder hvad de lover og der var ikke en finger at sætte på arbejdet. (Selv udlejningsfirmaet var imponeret). Hele vejen igennem var Aki... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Akia - Flyt ind, flyt ud ApS hjælper lejere med at få sat deres lejebolig i tip top stand ved indflytning og udflytning ved at lave gulve, male vægge og rengøre hjemmet. Når vi istandsætter er der 100% tilfredshedsgaranti og 100% garanti for at lejeren får sit depositum fuldt-retur. Betal først når synet af lejemålet er færdigt.
Informações de contacto
Nissumvej 3, 2860, Søborg, Dinamarca
- info@akia-flytindflytud.dk
- akia-flytindflytud.dk
As pessoas também visitaram
Big thank you to Akia
I had a pleasant experience and I would totally recommend them to anyone thinking about using their service. Thank you so much!
Holder ikke i længden.
Akia vil åbenbart ikke acceptere kritik. Vi er almindelige forbrugere og har fået en ydelse, der umiddelbart ser fin ud, men viser sig at være uduelig.
Akia slår sig op på flytte-istandsættelse. Og klart, det så bliver godkendt, for det ser flot ud. Så må den nye lejer døje med et elendigt gulv.
________________
Vi har tidligere lavet en virkelig fin anmeldelse, lige da vores gulv var lavet. Det så rigtig flot ud. Men nu snart et år efter ser gulvet virkelig dårligt ud. Vi fik lakeret 4 gange og bad om den stærkeste lak. Alligevel trænger alt vådt, der tabes, gennem lakken og laver blivende og skæmmende mærker. Så nu må vi have fat i et gulvfirma, der leverer, hvad de lover. Ikke nogen god oplevelse.

Resposta da Akia - Flyt ind, flyt ud ApS
Fantastisk service
Fantastisk service. Professionelle og leveret et flot stykke arbejde.
Jeg er meget tilfreds.
Kan varmt anbefales.
Super resultat
Har fået mit køkkengulv slebet og lakeret. Nøj hvor er det blevet flot.
God og klar kommunikation - top kundeservice og super gulvmand.
Kan kun anbefale Akia - flyt ind, flyt ud
Super fin service.
Super fin service.
Har fået det flotteste gulv.
5 stjerner herfra utroligt god service !!!
Kan varm anbefale :) meget profesionelle og dygtig gulvsliber 😊😊
Flotte gulve med god kundeservice
Er man interesseret i at få genopfrisket sine gulve? Vil man samtidig gerne have en super kundeservice? Så kan jeg kun anbefale Akia - Flyt ind, flyt ud ApS!
Alt har været virkelig godt - alt fra kommunikation til det udførende arbejde. Ens gulve er i trygge hænder og de ved hvad de laver.
Det er en virksomhed man vil bruge, hvis man er interesseret i flotte gulve og god kundeservice!
Super fint arbejde og flinke
Super fint arbejde og flinke :-) Meget tilfreds
Super flot resultat
Vi bestilte gulvslibning og lak.
Alle tider blev overholdt og resultatet er blevet fantastisk flot. Stor anbefaling herfra.
Mega grundige
Mega grundige, kompetente og venlige! Kæmpe anbefaling herfra!
God vejledning og hjælp.og enlige og…
God vejledning og hjælp.og enlige og fortalte T de ikke kunne hjælpe da det var et for tyndt gulv så det ville ikke kunne blive som ønsket.
Det var da pænt og erligt stor ros tak
God dag.
Havde fået dem anbefalet
Så de ved hvad de gør .respekt tak
Rigtig god oplevelse
Hurtig respons. Tydelig kommunikation. Klare retningslinjer for start, process, afslutning og ikke mindst fleksibilitet. En absolut fornøjelse. Bedste håndværker oplevelse for os. Klart anbefaling.
Kæmpe anbefaling …
Vi bestilte en gulvslibning og gulvet skulle også have olie.
Gulvmanden var dygtig og holdte sine aftaler. Han efterlod gulvet meget flot! Stor anbefaling herfra og vi fik det til en super pris også :)
tip top
Vi benyttede os af firmaet ifm. istandsætning ved fraflytning. Vi fik tip top service af dem og særligt deres rengøringsteam og “gulvslibemand” skal have stort ros for deres arbejde. Selv udlejer var begejstret over hvor pænt, der var blevet slibet. Jeg anbefaler dem stærkt! 😊
Virkelig dygtig
Virkelig professionelle i deres arbejde. De har gode håndværkere, så ingen grund til bekymring. De har hurtige svar tider og kan hjælpe indenfor kort frist. Har virkelig været glad for deres samarbejde.
Holder hvad de lover, depositum kom retur!
Hele vejen igennem var Akia nemme at få fat på og klare i kommunikation. De forstår, hvad de store udlejningsfirmaer forlanger i form af istandsættelse og leverer perfekte håndværksmæssige resultater.
Mange tak til Akia, jeg blev glad da jeg fik mit depositum retur fra udlejer :-)
Istandsættelse efter udflytning
Fantastisk flot samarbejd og virkelig god kvalitet af arbejdet også, anbefaler på det stærkeste.
Dem vil jeg varmt anbefal 😊
Jeg fik slibet gulv og det bliv super flot
de holder hvad de lover , kommer i det aftalte tid og altid sød og positive .
det er faktisk anden gang jeg bruger dem og sikkert kommer jeg også til i fremtiden .
Jeg anbefaler stærkt at bruge
Jeg anbefaler stærkt at bruge
Akia Flyt ind, flyt ud.
De er dygtige til deres arbejde og er meget hurtige til at svare på mails. Der var ingen problemer eller noget, så hvis du er ved at flytte vil jeg helt klart anbefale det
Akia Flyt ind, flyt ud.
De levede op til alt det de lovede
De levede op til alt det de lovede , hurtig og nem kommunikation, henvendelser blev håndteret professionelt. de kom til tiden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.