Dårlig rådgivning, genialt dårlig bank på alle måder.
Vedr Vest Jyskbank nu Al-Sydbank. Samme CVR nummer.
Vores oplevelse med denne bank har desværre været meget dårlig.
For lidt over 6 måneder siden kontaktede vi banken for at høre, hvad vi kunne låne for i forbindelse med boligkøb. Rådgiveren gav os et beløb, og ud fra det gik vi videre i processen og skrev under på et helt nyt rækkehus – endda til en pris der lå ca. 100.000 kr. under det beløb, vi havde fået oplyst. Senere viste det sig så, at det alligevel ikke kunne lade sig gøre. Det var både pinligt og frustrerende, fordi vi i princippet havde spildt både ejendomsmæglerens tid og vores egen.
Efterfølgende ringede jeg til banken for at høre, hvad der ville ske, hvis vi flyttede alt til en anden bank. Den medarbejder jeg talte med, var faktisk rigtig flink og foreslog, at vi startede en ny dialog med en ny rådgiver, så vi kunne starte på en frisk. Desværre kunne vi ikke få ham.
Vi fik så en ny rådgiver, som i starten virkede venlig. Men lige så snart det kom frem, at vi var i gang med at skifte bank, fordi vi syntes de var for dyre, dårlig kundeservice og overholder ikke de aftaler som bliver aftalt, ændrede tonen sig. Hun begyndte flere gange at skrive, at der snart ville komme gebyrer på vores konti. Jeg forklarede hende tydeligt, at vi allerede havde bedt Nordea om at stå for bankskiftet, og at vi ikke kunne fremskynde processen yderligere.
Alligevel blev det nævnt flere gange, at der snart kom gebyrer. På et tidspunkt måtte jeg direkte bede hende om at stoppe med at skrive det i næsten hver anden besked. Hun sagde, at det bare var for at gøre os opmærksomme på det – men det føltes ærligt talt mere som en trussel end som service.
Derudover oplevede vi også flere gange, at hun selv satte deadlines for, hvornår hun ville vende tilbage med tal og beregninger, men de blev ikke overholdt. Vi sad og ventede på svar, og der skete først noget 1-2 dage efter den deadline hun selv havde foreslået. Det gjorde hele processen endnu mere frustrerende.
Jeg har fuld forståelse for, at banker har regler og gebyrer. Men måden det hele blev håndteret på, og den manglende overholdelse af aftaler, gjorde oplevelsen rigtig dårlig.
Jeg kan derfor med sikkerhed sige, at vi aldrig kommer tilbage til den bank igen. Havde vi fået en ordentlig og professionel afslutning, kunne det måske have været anderledes – men efter den behandling er tilliden væk.
Udover dette så har de ikke styr på en skid. Ringede og spurgte kundeservice hvad det kostede og flytte min aktier de sagde 0 kr også skrev jeg en besked i netbank for at få det bekræftet og få så afvise det koster x antal kr.
1 de outubro de 2025
Opinião espontânea