Albatros Travel Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hadde en trivelig reiseleder på hele turen, som hele veien ga gode tips og råd. Hotellet Sole, lå litt i høyden for landsbyene rundt Gardasjøen, hadde et lite utendørs basseng, var enkelt, rent o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Reisen var veldig godt organisert. Følte oss trygg og ivaretatt hele tiden. Programmet var tettpakket og det var nødvendig, for da fikk vi sett mest mulig. Det ble likevel tid til litt shopping i bl.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Opplegget med formidling av kunskap i forbindelse med besøk til interessante steder passet godt for oss. Reiselederens kunnskap og formidlingsevne bidro til å gjøre turen topp vellykket. (Dessuten var... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Første dagen ble gjennomført uten mat og drikke hele dagen. Det går ikke. Hvorfor ble det ikke lagt inn en stopp for å kunne kjøpe seg drikke, litt mat, toalett osv. To av hotellene var veldig små og... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Operador turístico
  6. Visitas guiadas culturais

Sobre Albatros Travel

Escrito pela empresa

Albatros begynte som et lite, lokalt og hyggelig reisebyrå. I dag er vi et stort, internasjonalt og hyggelig reisebyrå!

Albatros ble grunnlagt i 1986 og har formidlet kvalitetsreiser til samtlige verdensdeler i over 25 år. Hos Albatros vil vi være best på en ting – gruppereiser med reiseleder. Vi har over 100 unike rundreiser til hele verden, og vi arbeider alltid på å gjøre produktene våre enda bedre. På Albatros kjenner vi gjestene våre og deres sans for kvalitet.

Albatros Travel har egne kontorer i Kenya, Tanzania, Namibia, Sør-Afrika, Kina, Grønland og India. I de landene der vi ikke har eget kontor, har vi en stor stab av skandinaviske guider som samarbeider med lokale reisearrangører om utformingen og avviklingen av reisene våre. Albatros Travel finnes, i tillegg til det norske markedet, også i Danmark, Sverige og Finland, med hovedkontor i København.

Vi er vant til å ta ansvar. Derfor vil vi også være først når det handler om sosial, miljømessig og økonomisk bæredyktighet. Kort sagt: Vi reiser med hjerte, hjerne og holdning. Det har vi gjort siden dag 1, og det har vi tenkt å fortsette med.

Siden Albatros Travel er et dansk firma er vi naturligvis registrert i Reisegarantifonden (nr. 676) og er dessuten medlemmer av Danmarks Rejsebureau forening og en rekke internasjonale reiseorganisasjoner.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

63 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Gode opplevelser

Guide, buss, hoteller, opplevelser veldig bra. Det eneste å sette fingeren på er at det var travelt, få pusterom. Siste dagen med fly hjem seint på dagen kunne vært litt program på dagen og at ankomst til Stavanger var seint. Har anbefalt albatros til andre

16 de junho de 2025

Dyktig reiseleder

Dyktig reiseleder/guide. Full kontroll på det praktiske og svært god kunnskap om irlands historie,litteratur, musikk mm.
Hotell og mat ok. 3 retters middag med valgmuligheter. Man må være innstilt på en tur med mange forflytninger og tid i buss. Det gå oss imidlertid god oversikt/ innsikt i irsk natur og kultur. Godt samarbeid mellom guide og bussjåfør. Punktlighet.

Rundreise Albania

Svært interessant land å besøke, et godt utvalg av steder som ga et tverrsnitt av natur og kultur. Meget dyktig reiseleder og lokal guide, hyggelig gruppe. Gode hoteller, og et par svært gode og særpregede restauranter, en flott tur, kan anbefales!

1 de junho de 2025

Anbefaler tur til Irland. Vi hadde en veldig hyggelig

Vi hadde en veldig hyggelig, kunnskapsrik og dyktig guide (Anna Maria) som virkelig gjorde turen både interessant og lærerik.
Det eneste vi har å påpeke i negativ retning er at vi kunne hatt litt mer egentid: det ble litt lenge i buss.
Sjåføren vår Albin var særs dyktig , han kjørte trygt og behagelig på tildels smale og svingete veier.
Vi hadde satt pris på å reist hjem etter frokost siste dag: det ble for sen hjemkomst med avreise fra Dublin om kvelden.

Interessant og lærerik reise

Jeg reiste på turen «Grønne, grønne, Irland». Reisen var godt organisert med gode hoteller og bra transport. Reiselederen, Anna, var fantastisk kunnskapsrik, samtidig som hun var opptatt av at alle hadde det bra. Turen anbefales.

Classificada 1 em 5 estrelas

Italienske, barske gleder

Vi bodde på Parco Hotel, et nedslitt, avsidesliggende hotell i Gragnano. Elendige fasiliteter, ikke kjøleskap. Området rundt helt blottet for uteliv; ikke engang en skarve kafé.
En stusslig middag hver kveld ble brutalt avbrutt av en illsint kelner kl 21.20, og gjestene kjeppjagd ut i hotellets bar, som til alt overmål stengte kl 22.00! Dagsturene var greie nok, - kun skjemmet av en kunnskapsløs, ustrukturert og til tider irriterende guide.

28 de maio de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Godt med utflukter

Godt med utflukter, ulempe at vi aldri hadde lokalguider. Skjønner at dette får prisen ned, og reiseleder hadde forberedt seg veldig godt, men det er tross alt noe annet med en guide som er fra stedet.

15 de maio de 2025

Cruice Kroatia

Cruice Kroatia - en vesentlig og svært billig forbedring hadde vært ferske, varme brød/rundstykker til frokost og lunsj.
Dette er jo også kotyme for seilere og på land.

28 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Dypere innsikt og varige minner.

Reiseleder har gode, menneskelige egenskaper. Han tar ansvar, er lun, har humor og skaper en fin stemning!
Hele gruppa var veldig hyggelig, alle snakket med alle, jeg tror også de single følte seg inkludert.
Vi hadde bare gode guider, men to var helt i særklasse og skapte opplevelser vi aldri vil glemme. De ga av seg selv og skapte en dyp respekt i oss for måten og kraften folkene i de tre landene kjempet frem sin frihet med!

Det eneste som ikke var på linje med alt annet, var Ibis-hotellet i Riga! Forferdelig labyrintisk kjellerlokale for frokost, der det hersket fullstendig kaos. Noen rom var også dårlige med veldig lite lys og så knirkete gulv at det hørtes lang vei. De andre Ibishotellene var nyere og bedre, men det familiedrevne hotellet i Sigulda var i en annen divisjon, helt topp!

5 de junho de 2025

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais