Alchemia Mocy Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Centro de meditação

Escrito pela empresa

Alchemia Mocy to przestrzeń online stworzona przez Artura Sołtysa – hipnoterapeutę, mentora i przewodnika z ponad 25-letnim doświadczeniem. Pomagamy ludziom odnaleźć spokój w codziennym chaosie, odzyskać pewność siebie i poczuć głębszy sens życia. Spotykamy się online na żywo, jednocześnie dając użytkownikom dostęp do bazy nagrań oraz do specjalnego forum dla społeczności. Łączymy proste techniki oddechu i medytacji z głębszą pracą nad świadomością i emocjami.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Moje nowe życie...

Zaczęłam medytować z Arturem dwa lata temu. Moje życie zmieniło się o 360 st. Dzięki medytacjom z szarej zlęknionej kobiety przerażonej swoją sytuacją życiową zmieniłam się w pełną energii, chęci do życia wojowniczkę. Dziś dzięki Arturowi wiem, że to wszystko co się wydarzyło w moim życiu musiało się wydarzyć żebym znalazła się w tym miejscu w którym jestem dziś. W tu i teraz z najlepszą ekipą pod słońcem!

5 de outubro de 2025

W Alchemi Mocy świadomie mierzę się z ludźmi i wyzwaniami

Przede wszystkim nauczyłem się tu medytować. Przed Alchemią Mocy chciałem ale nigdy mi to nie wychodziło. Medytacja i spotkania z Arturem online nawzajem się uzupełniają. Poznałem nową ścieżkę przejścia przez życie, której nikt inny nie potrafił mi wskazać. Jest to ścieżka zrozumienia zamiast irytacji, siły zamiast bezradności i agresji, miłości zamiast samotności. Jest to ścieżka poznania własnych emocji i ich odczuwania; poznania kiedy i jak nami kierują. Jakie jest nasze miejsce w tym świecie, po co tu jesteśmy i jakie może być nasze miejsce jeśli świadomie będziemy dokonywali wyborów w każdym nawet najmniejszy elemencie życia. Czy można żyć świadomie? Co to znaczy żyć świadomie? Najprościej ujmę to tak: to znaczy być bardzo mądrym człowiekiem, pełnym miłości, roztropności, zdrowia i siły. Mi bardzo trudno jest żyć świadomie. Czuję ogrom trudności z tym związany. Bez Alchemi Mocy nie miałbym nawet szans stawić czoła temu wyzwaniu.

26 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

„Powstaniesz jak Feniks 🐦‍🔥 z popiołów i poszybujesz Orła lotem”

Dzięki Alchemii Mocy- zmieniło się dla mie całkowicie postrzeganie mojego funkcjonowania w tu i teraz . Poznaję czym jest moje obecne życie i jaką ma rolę i formę, czym jestem. Poznaję Gnozę i jego czysty przekaz, dualizm, podejście do ego i czym dla mnie jest. Kiedy mi szkodzi, a kiedy mogę się z nim zaprzyjaźnić . Spotkania w Jaworzniku owocnie, mocno i skutecznie uwolniły mnie od depresji . Szałas potów nauczył mnie obcowania z 4-ma żywiołami i przezwyciężył moje słabości. Czuję się wojowniczką , a moje ciało już nigdy nie będę biczować i poniewierać w stanie cierpienia ( to co mi nie służy nie jest dla mnie) 🛑 STOP. Dzięki temu otworzyły się dla mnie nowe drzwi, nowe wyzwania i ciekawe perspektywy z ciekawymi ludźmi . Ceremonia KAKAO zapoczątkowała moją symbiozę z duszą, pustym naczyniem, oraz prowadzą mnie moje zwierzęta mocy, podróżujemy biorąc wdech.. wydech.. do ♥️ serca. 4x w tygodniu na spotkaniach online medytuję, poznaję najwspanialszych nauczycieli z różnych dziedzin życia. Wiedza Artura jest wszechstronna i imponująca , uczestnicy grupy są również moimi nauczycielami z różnych dziedzin nauki, kultur i przekonań! Najistotniejsze: jest to czysty przekaz, a Marysi i Arturowi ufam i zawsze mogę liczyć na ich wsparcie ❤️‍🩹! Bardzo ich szanuję ! Serdecznie polecam!! Barbara Ioan

22 de agosto de 2025

Miejsce Mocy

Miejsce które dzięki medytacji daje przestrzeń do głębszego poznania siebie.
Alchemia prowadzona jest przez wspaniałego mentora i przewodnika duchowego Arutra Sołtysa.

Zdaje sobie sprawę, że to nie miejsce dla każdego, ale jeśli czujesz że powinieneś tutaj być - dołącz.
Serdecznie polecam.

11 de setembro de 2025

Być wolnym być sobą

W dzisiejszym świecie i jego pośpiechu zapomnieliśmy poprostu o sobie. W Alchemii Mocy odzyskasz wiarę we swoje możliwości przede wszystkim-Miłość – do siebie, do innych i do całego życia. Wdzięczności dostrzegania darów chwili obecnej. Bycia autentycznym poprostu samym sobą i cieszenia się tym bez poczucia winy, które wcześnej zostało nam wmówione.
Wewnętrzny Spokój, która daje siłę, a świadomość bycia w tu i teraz otwiera bramę wolności życia zgodnego z własnym sercem.❤️

Miejsce Mocy i Miłość

Alchemia Mocy to przestrzeń tworzona przez Artura i Marysię ale też przez każdego z uczestników,dlatego jest tak wyjątkowa.Miejsce gdzie spotkasz najbardziej wyjątkową osobę i poznasz jej nieograniczoną moc-SIEBIE❤️

Rozwój

Alchemiamocy jest to przestrzeń w której przyspieszył mój rozwój.
Jeśli zależy Ci na powrocie do natury,
do swojego naturalnego stanu.
Jeśli zależy Ci na zbudowaniu pewności siebie i skuteczności w codzienności.
Polecam. :)

Pomaga odnaleźć siebie

Artur to doświadczony hipnoterapeuta który po mistrzowsku prowadzi nas za rękę by nauczyć nas odnaleźć to miejsce w środku nas, które jest przepełnione miłością i spokojem. Wspólne medytacje i warsztaty pomagają nabrać dystansu do codziennych spraw, skontaktować się z wewnętrzną siłą i mądrością i uczą wychodzić z automatycznych zachowań i tworzyć życie z większą świadomością.
A przy okazji, można mieć kontakt z społecznością o podobnych zainteresowaniach!
Wdzięczność mistrzu za przestrzeń 🙏

18 de setembro de 2025

Cudowna przemiana z Alchemią mocy

Moje doświadczenie z Alchemią mocy, już od półtora roku, przebiega cudownie, wyczekuję każdego kolejnego spotkania jak spragniony łyka wody. Zarezerwowałam wieczór poniedziałkowy, środowy i czwartkowy na cudowne spotkania z Arturem i ludźmi z różnych stron świata. Moje emocje znacząco zmieniły się, jestem spokojniejsza, dowartościowana i pełna nadziei na przyszłość. Ku mojemu początkowemu niedowierzaniu zauważam, że moje trudne sprawy rozwiązują się, ale trzeba cierpliwości i chęci poznawania samego siebie w medytacji. Przesłałam linka do tych spotkań moim koleżankom i cieszę się bo kilka z nich skorzystało. Jestem wręcz oczarowana elokwencją Artura, podejściem do ludzi, a jednocześnie skromnością. Ten cudowny nasz przewodnik zaprasza też świetnych profesjonalistów od jeszcze wielu innych tajników poznawania siebie i określenia swojego miejsca we wszechświecie.

17 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais