ik ben zeer tevreden over alecto. ik heb een weerstation gekocht tot 3x toe bij coolblue en deze hebben net buiten de garantie periode de geest gegeven. coolblue doet hier niets aan ja 10 euro tegoed... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zo'n 2 jaar geleden een weerstation WS 1700 gekocht ,maar wat een bagger apparaat,heb alle batterijen geprobeerd van lithium( wat de fabrikant aanbeveelt tot oplaadbare batterijen...............hij... Ver mais
Weerstation 3 jaar oud geeft buitentemperatuur niet meer weer. Kontakt met klantenservice. Uw buitenunit moet vervangen worden want reparatie is te duur. Welke versie heeft u? v1.1 staat op binnenu... Ver mais
Op mijn vraag op 9 januari over de veiligheid van mijn COA26 koolmonoxide melder naar aanleiding van een vreemde melding op het display kwam een mail met een referentienummer en ... Tot snel!!! Da... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Slimme en betaalbare producten, die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken. Dat is waar Alecto al ruim veertig jaar voor staat. Ons assortiment is inmiddels zo breed, dat we met recht kunnen zeggen: in elk huishouden in Nederland vind je minstens één Alecto product.
Informações de contacto
Australiëlaan 1, 5232 BB, 's-Hertogenbosch, Holanda
- service@alecto.nl
- alecto.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Smartplug werkt gewoon niet
Smartplug werkt gewoon niet. Kan hem niet op wifi krijgen.

Resposta da Alecto
29 maart een contactformulier ingevuld…
29 maart een contactformulier ingevuld en daarop een email teruggekregen.
Nog steeds geen antwoord.
Zeker als het gaat om een onderdeel wat herhaaldelijk kapot gaat.
Stap over op een ander merk.
Belachelijke service.
Ticketnr: 510451

Resposta da Alecto
klanten service
de klantenservice is echt slecht,ik heb een weerstation gekocht ws 2300.en een klacht verstuurd geen antwoord gekregen,als er stront aan de knikker is zijn ze niet thuis,voor mijn geen alecto weerstation meer of ze moeten met een oplossing komen,maar daar geloof ik niet in.ga zo door alecto.
Alecto Babyweegschaal
Alecto Babyweegschaal aangeschaft. Doet precies waarvoor wij hem gekocht hebben, onze baby nauwkeurig wegen. Door de precieze stappen van slechts 5 gram beter dan menig weegschaal. Degelijke kwaliteit.
Prima babyfoon
Prima babyfoon. Wel wat omslachtig dat het alleen op 2.4 ghz werkt. Is wat achterhaald.
Zeer duidelijk beeld in de kamer
Zeer duidelijk beeld in de kamer van de kinderopvang
Koop geen Alecto SA-210 rookmelder
In mei 2021 de Alecto SA-210 rookmelder aangeschaft met ingebouwde batterij van 10 jaar levensduur. Helaas na 2 1/2 jaar midden in de nacht wakker door het gepiep omdat het signaal levensduur batterij afging. Dus totaal niet de beloofde levensduur van 10 jaar!!
De batterij is niet vervangbaar dus totale miskoop en misleidende reclame.
Prettige babyfoon Alecto!
Prettige babyfoon Alecto!
+ Goed bereik.
+ Niet te vel licht.
- Ruis aanwezig bij 2 laagste geluid streepjes.
- Blijft waarschuwingen geven indien de originele lader in gebruik, terwijl het werk prima functioneert.
Eenvoudig te instaleren
Eenvoudig te instaleren, duidelijk display. Echter, aangeboden bij het Kruidvat voor slechts 14.99, deze hebben de productie datum van 2018 en gaan dus maar 5 jaar mee i.p.v. 10 jaar. Laat je dus niet misleiden en betaal gewoon 10,- meer zodat deze gewoon 10 jaar meegaat.
top klantenservice
Na een jaar en half was onze Alecto model SCD530-1 stuk, intern laadde de monitor niet meer op. Na contact met de firma kregen we een nieuwe monitor en nu, een jaar later werkt hij nog steeds perfect! Top service. Heel tevreden van de babyfoon! Werkt heel goed en je kan er ook twee camera’s op aansluiten in geval van tweede kindje.
Ooit geïnvesteerd in smart plug 2…
Ooit geïnvesteerd in smart plug 2 schakelaars. Een grote ellende, van de 10 inmiddels 8 retour aangezien ze zonder aanleiding off-line gaan. Kreeg ze wel nog geruild maar je krijgt dezelfde onbetrouwbare schakelaars terug die ook zonder aanleiding weer off-line gaan ! Schaf ze niet aan, er zijn genoeg andere schakelaars welke wel betrouwbaar blijven werken.
Alecto baby BF55
Sinds kort heb ik de alecto sterilisatiemachine aangekocht (BF55). Wat ben ik blij hiermee. Ik kreeg dit snel toegestuurd en het werd compact verpakt. Ook de uitleg en wat je kan met de machine staat gemakkelijk omschreven. In een 50 tal minuutjes is alles gesteriliseerd naar wens (flesjes, bijtringen, fopspenen,..). Een topkoopje! :)
Vroegtijdig lege batterij co2 melder
Na 2,5 jaar gaf onze co2 melder de melding dat de batterij leeg was waar deze een levensduur heeft van 10 jaar.
Na contact met de klantenservice werd ons direct een nieuwe melder toegezegd daar waar de oorspronkelijke leverancier zich hield aan de wettelijke garantietermijn van 2 jaar.
Uitstekende service van Alecto en voor ons zeker de reden om bij vervanging weer voor Alecto te kiezen.
Babyfoon (Alecto DVM 200) is na slechts…
Babyfoon (Alecto DVM 200) is na slechts 6 maanden al stuk. Helaas al 2 maanden bezig om met Prenatal en Alecto dit op te lossen.
Echt schandalig dat dit zo lang moet duren.
Service zoals het hoort !
Wij hadden een rookmelder die binnen de vervaldatum ging piepen.
Aangezien we deze 1,5 jaar geleden gekocht hadden en het bonnetje niet meer hadden hebben wij gemaild wat er mogelijk is.
Al vlug werd er uit coulance voorgesteld om een nieuwe melder af te sturen. 1 werkdag later was deze al bij ons binnen.
Service zoals je het zou willen, chapeau
Koop geen rookmelders Alecto SA-110
Koop geen rookmelders Alecto SA-110! Zouden 10 jaar moeten meegaan. In augustus 2022 4 rookmelders gekocht. Afgelopen week ging er s'nachts één ten onrechte af, niet stil te krijgen. Kapot moeten maken om 85 DB stil te krijgen. Bij test van de andere 3 blijken er twee niet meer te werken! We voelen ons zeer onveilig bij deze rookmelders. Deze doen absoluut niet wat is beloofd. Alecto zelf neemt geen verantwoording en verwijst naar de verkoper.
Weerstation 3 jaar oud mag je weggooien.
Weerstation 3 jaar oud geeft buitentemperatuur niet meer weer. Kontakt met klantenservice. Uw buitenunit moet vervangen worden want reparatie is te duur. Welke versie heeft u? v1.1 staat op binnenunit.
Daar hebben geen reserve spullen voor..........
Service nop dus.
Laatste Alecto apparaat wat in huis kwam.
Rookmelder sa-201 niet kopen of 10 jaar lang bonnetje bewaren
Na twee jaar begon de Alecto rookmelder SA-201 plotseling te piepen. Ik heb van alles geprobeerd, maar het bleek dat hij kapot was. Deze rookmelder zou eigenlijk 10 jaar mee moeten gaan, met 10 jaar garantie. Helaas kon ik het bonnetje niet meer vinden en heb ik geprobeerd zowel bij het Kruidvat als bij Alecto zelf aanspraak te maken op de garantie. Bij Alecto heb ik aangegeven dat het niet realistisch is om van mensen te verwachten dat ze 10 jaar lang een bonnetje bewaren voor een product van €10. Helaas leek dit niet tot hen door te dringen, vandaar dit bericht. Jammer! Geen service.
Alecto rookmelders gebruiken veel…
Alecto rookmelders gebruiken veel batterijen, mijn vorige rookmelders deden 3 jaar met een set batterijen. Nu met Alecto al binnen het jaar bij alle drie de melders de batterijen vervangen.
Heel irritant als ik op reis ben en het piepje begint im de zoveel tijd, mijn alarmsysteem blijft mij dan meldingen sturen.
10 jaar garantie ?
vandaag maar weer eens contact opgenomen met
alecto/Service-Hesdo
mijn mini rookmelder (2 stuks) waren weer stuk
batterij zou 10 jaar mee moeten gaan
de eerste 2 (sa-200) waren binnen 2 jaar stuk
keurig onder garantie vervangen (door de 201)
de nieuwe sa-201 zijn nu ook weer stuk (batterij leeg) helaas worden deze niet vervangen omdat de sa 200 maar 2 jaar garantie hadden
al heeft de sa-201 (die nu stuk is) 10 jaar garantie
waarom wordt het product eigenlijk nog verkocht
als het zo snel stuk gaat ?
toch wel misleidend die 10 jaar op de verpakking
op internet zie veel mensen met de zelfde ervaring
met deze rookmelders
20/25 euro voor rookmelder die nog geen 2 jaar mee gaat ?
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.