Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

ik ben zeer tevreden over alecto. ik heb een weerstation gekocht tot 3x toe bij coolblue en deze hebben net buiten de garantie periode de geest gegeven. coolblue doet hier niets aan ja 10 euro tegoed... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zo'n 2 jaar geleden een weerstation WS 1700 gekocht ,maar wat een bagger apparaat,heb alle batterijen geprobeerd van lithium( wat de fabrikant aanbeveelt tot oplaadbare batterijen...............hij... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Weerstation 3 jaar oud geeft buitentemperatuur niet meer weer. Kontakt met klantenservice. Uw buitenunit moet vervangen worden want reparatie is te duur. Welke versie heeft u? v1.1 staat op binnenu... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Op mijn vraag op 9 januari over de veiligheid van mijn COA26 koolmonoxide melder naar aanleiding van een vreemde melding op het display kwam een mail met een referentienummer en ... Tot snel!!! Da... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Slimme en betaalbare producten, die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken. Dat is waar Alecto al ruim veertig jaar voor staat. Ons assortiment is inmiddels zo breed, dat we met recht kunnen zeggen: in elk huishouden in Nederland vind je minstens één Alecto product.

Informações de contacto

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

265 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Complimenten!!

Na aankoop van het weerstation Buienradar BR-1800 al na twee maanden geconfronteerd met storingen. Overleg met Alecto/Hesdo in Den-Bosch heeft geleid tot een zeer snelle afhandeling van de klachten, zelfs tot omruil met een nieuw station binnen enkele dagen. En daarom van mij 5 sterren en de welgemeende complimenten!

31 de dezembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Alectro Rookmelder kwaliteit .

Kwaliteit Alecto Rookmelder.
Ik ben sinds begin 2019 in bezit van een rookmelder type SA 19/5 PD:1217 exp: 12/2025.
Deze rookmelder is ondeugdelijk en geeft een zacht tikje in plaats van een piep geluid bij het indrukken van de testknop. De Alecto rookmelder is onbetrouwbaar want zal hierdoor bij een alarm ook geen pieptoon geven, m.a.w deze is levensgevaarlijk. Omdat de rookmelder destijds is aangekocht met Blokker bonnen (en dus geen kassabon hebben) weigert Alectro garantie te verlenen. Men trekt zich niks aan van de exp: 12/2025; dit duurt nog bijna 5 jaar. Naar mijn mening is hier sprake van waardeloze garantie verlening.

28 de dezembro de 2020

Weerstation WS-4700

Ons weerstation Alecto WS-3950 was na jaren trouwe dienst kapot.
We hebben naar aanleiding van onze goede ervaringen, weer een weerstation van Alecto besteld.
We hebben nu de WS-4700.
Net als bij het vorige station, wilde we ook bij het nieuwe weerstation een tweede binnen-unit.
Kortom, een tweede binnen-unit via de website van Alecto besteld.
In eerste instantie werd de verkeerde kleur geleverd maar na een mailtje te hebben gestuurd, kregen we een keurige mail, met duidelijke uitleg terug.
Het weerstation in de verkeerde kleur konden we kosteloos retourneren en de juiste kleur werd alsnog opgestuurd.
De volgende dag werd de juiste kleur al geleverd.
Uiteraard zijn wij heel blij met de nette afwikkeling van Alecto en hopen weer heel lang plezier te hebben van ons nieuwe weerstation met twee binnen-units!

23 de dezembro de 2020

The service was quick

The service was quick, complete and friendly.
After a part of my device didn`t work anymore I contacted the service department. They sent me a new device for free. In a few days everything was settled and my device is working again. Fantastic!

16 de dezembro de 2020

defecte brandmelder

Recent een brandmelder stuk gegaan en deze viel net buiten de garantie van 2 jaar
aangezien zo'n brandmelder 10 jaar mee zou moeten gaan heb ik een mail gestuurd naar Alecto
ik kon hem opsturen , en dan gingen ze er naar kijken.
paar dagen later kreeg in een nieuw exemplaar toegestuurd .
gewoon een top service !!

30 de novembro de 2020

Prima service

Contact gezocht wegens het niet werken van een 240V rookmelder. Prettig contact gehad en een werkend exemplaar ontvangen onder garantie.

28 de outubro de 2020

Defect weerstation

Defect weerstation, geweldig geholpen! Mijn weerstation was defect. Eén mailtje was genoeg om de service te activeren. Het defecte weerstation is vervangen door een nieuw apparaat. Geweldig!

23 de outubro de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

Alecto voorhoofd thermometer

Handig om de temperatuur zo rap te weten op zo’n makkelijke manier met een voorhoofd thermometer, alleen is het gekregen resultaat niet betrouwbaar, het scheelt 1graad met een rectale meting op hetzelfde moment

19 de outubro de 2020

Prima geholpen!

Het scherm van mijn weerstation liet de maanstanden in negatief zien. Op een zwart scherm zie je dus geen volle maan. Via de mail kreeg ik snel bericht hoe die opgestuurd kon worden. Zo gezegd, zo gedaan: apparaat opgestuurd, en na een week was hij terug met gerepareerde software. Grote klasse! Heel erg bedankt!

16 de outubro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn weerstation was kapot …

Mijn weerstation was kapot en deze is omgeruild voor een nieuwe (zelfde type)
Helaas na een aantal dagen deed deze het weer niet.
Ik heb toen opgebeld en het probleem uitgelegd. Ik moest een mail sturen met uitleg over de klacht.
De reactie die ik terug kreeg was dat ik een ander type toegestuurd zou krijgen.
Deze is nog duurder ook. Ik vind het een super service!
Gisteren het nieuwe weerstation ontvangen. Nu nog hopen dat deze het wel blijft doen.
Maar nogmaals super blij met de service!

9 de outubro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Door problemen met een niet goed…

Door problemen met een niet goed functionerende buitenunit aangegeven hebbende, werd er niet moeilijk gedaan. Repareren bleek geen optie dus kosteloos een nieuwe buitenunit opgestuurd gekregen. Top!

2 de outubro de 2020

Zeer tevreden klant!

Wat een top klantenservice heeft Alecto, daar kunnen veel bedrijven/ webshops een voorbeeld aan nemen! De oplader van mijn babyfoon was kapot, ik had daarom een nieuwe oplader besteld maar dat bleek de verkeerde te zijn (voor de baby unit ipv de ouder unit). Ik heb toen via Facebook Messenger contact opgenomen en ik kreeg al snel de reactie dat ze kosteloos de goede oplader zouden opsturen :) De andere mag ik houden zodat ik een reserve oplader heb. Echt super! Ik heb nu 2 verschillende babyfoons van Alecto en ik ben er erg tevreden over. Ook als er iets niet werkt, wordt dit snel en vakkundig opgelost. Ga zo door Alecto!

27 de setembro de 2020

Problemen met buitenunit WS-5500

Ik heb problemen met het buitenunit van mijn WS-5500 weerstation gehad. De lichtsensor deed niks meer. Echter na prettig contact met de helpdesk had ik binnen no-time een gratis vervanger in huis. Super service.

17 de setembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over dit bedrijf

Zeer tevreden over dit bedrijf. Weerstation deed het niet goed, via mailcontact uitgelegd wat er aan de hand was. Kon het gratis opsturen en had binnen een week een nieuw apparaat in huis die prima werkt!

31 de agosto de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.