11Jaar geleden 2 babyfoons gekocht voor kleinkinderen. Inmiddels 7 kleinkinderen, maar dus alleen gebruikt als oma en lang niet op dagelijkse basis. Van beide is het zijknopje (aan en uit) van de oude... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
3 jaar geleden een Alecto Dvm 143 gekocht. Deze is gedurende deze periode 2 x gerepareerd en we hebben zelfs een nieuwe gekregen! Helaas is deze alweer defect en wel elke keer hetzelfde probleem! Niet... Ver mais
Babyfoon toont na 5 maanden wat mankementen na iets waterschade. Gekocht via bol.com dus daarvoor geen binding met de leverancier, maar erg verrast door de snelle reply op mail, heldere instructies en... Ver mais
De ouderunit van onze reeds gekochte Alecto DVM2043 laadt niet meer op en werk alleen nog op netvoeding. Besteld op 30 september 2025. We hebben deze babyfoon gekocht n.a.v. de consumentenbon... Ver mais
Informações sobre a empresa
Als je het beste wilt voor je kindje, kom je bij Alecto babycare uit. Compleet assortiment in babycare ontzorgt jonge ouders, geven vertrouwen en bieden veiligheid. Alecto heeft een assortiment van meer dan 70 producten voor je, waarmee je jouw kindje met de beste zorg omringt. Het meest bekend zijn onze prijswinnende en marktleidende babyfoons.
Informações de contacto
Wiebachstraat 37, 6466 NG, Kerkrade, Holanda
- service@alectobaby.nl
- alectobaby.nl
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Prima babyfoon
Prima babyfoon. Simpel niet via wifi en werkt prima
Defect product retour - geen gehoor klantenservice
Na aanschaf van een nieuwe babyfoon bleek de monitor niet zonder netvoeding te werken. Na een melding hiervan werd er aangegeven dat ze het kosteloos zouden repareren. Bij ontvangst bleek het probleem nog steeds niet opgelost te zijn en werd uiteindelijk na een 3e reparatie aangegeven dat de monitor was vervangen omdat deze defect bleek te zijn. Wij troffen echter een beschadigde monitor aan vol krassen en vuil, en na contact met de klantenservice hierover krijgen we geen gehoor meer.
Product besteld en helaas nooit geleverd
Product besteld en helaas nooit ontvangen. Ook geen respons op de mail gehad. Vertrouw deze site niet!
Alecto DVM2043 babyfoon accu defect
De ouderunit van onze reeds gekochte
We hebben deze babyfoon gekocht n.a.v. de consumentenbond test en zijn niet tevreden met deze kwaliteit.
Contact gezocht met de klantenservice maar al 3 weken geen reactie gehas
D
Klantenservice totaal onbereikbaar
Wij hebben een Alecto DVM2050 babyfoon gekocht vanwege goede reviews. De babyfoon viel in gebruik echter enorm tegen. Lange vertraging op geluid, geen praten en luisteren tegelijk, onlogische bediening, kleine knopjes voor de veelgebruikte functies (bijv. praten). We hebben deze retour gestuurd en het pakket is ook ontvangen bij Alecto.
Maar nu komt het: 1 maand later wacht ik nog altijd op mijn geld terug. Op email en web formulier wordt niet gereageerd. Als je al een nummer kunt vinden zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Je krijgt een bandje dat je moet inspreken, echter ook daarop wordt niet gereageerd.
Erg slecht! Belachelijk slechte aftersales.
Koop niks bij dit bedrijf, als je een product retour stuurt krijg je blijkbaar je geld niet meer terug en vooral ook totaal geen reactie op mail/formulier/telefoon.
Alecto slaaptrainers batterij defect
2x problemen met de batterij van de Alecto slaapwekker van mijn dochtertje . Je kan je voorstellen wat een drama bij een 4jarige als dit bij het slaapritueel hoort. Ik nam contact op met de klantendienst, duurde wel enige tijd voor ik reactie kreeg, plaatste ook een review hier, maar werd gecontacteerd.
En dan werd ik op een vriendelijke, professionele manier verder geholpen! Dus prima! Er werd aangeboden een nieuw exemplaar op te sturen, dus zo is mijn dochtertje ook weer tevreden en kan iedereen goed slapen ;) Hopelijk derde keer, goede keer!
Heel goede babyfoon
Heel goede babyfoon. Goede kwaliteit en goed geluid Top product. Zeer goede aanrader.
Hele fijne en snelle communicatie
Hele fijne en snelle communicatie, ik had een probleem met een babyfoon en er werd meteen nieuwe opgestuurd met een retour sticker voor degene die ik had. Daarna was het probleem opgelost. Heel fijn, bedankt voor de goede service.
Alecto babyfoon DVM-200
Zeer tevreden met mijn Alecto babyfoon DVM-200. Goed bereik, helder beeld en goed geluid! Makkelijk op te hangen en makkelijk mee te nemen.
Prima babyfoon
Babyfoon is makkelijk in gebruik en de functies die erop zitten zijn handig. Wel duurt het even voordat de batterij opgeladen is in vergelijking met tot hoelang de batterij het volhoudt.
Zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden van mijn Alecto babyfoon - DVM-150, zeer duidelijk qua beeld en veel opties qua geluid. Enkel niet app compatibel met mijn gsm
Vernieuwde versie camera, oude niet meer verkijgbaar. Geen andere opties/korting mogelijk
Ongeveer 2 jaar geleden de DVM-200 (babyfoon) camera met scherm aangekocht met het oog op een uitbreidingscamera wanneer ons tweede kindje geboren zou worden. Nu is dit het geval, alleen is de uitbreidingscamera uit het assortiment en nergens meer te verkrijgen. Dit omdat ze een nieuwe versie hebben, naar mijn mening redelijk identiek. Alleen deze kan niet meer verbonden worden met de "oudere" versie scherm. Contact gehad met Alecto of er nog iets mogelijk is qua korting of een soort inruilactie, alleen die geven aan niks te kunnen doen. De opties die we te horen krijgen zijn, koop een nieuwe set á 200+ euro of koop een tweedehands camera via bijvoorbeeld Marktplaats. Waar wij eerlijk gezegd niet op staan te wachten in verband met eventueel gesjoemel in die camera die dan uiteindelijk bij je kind gebruikt wordt.
Alecto babyfoon DVM-275…
In Juli de Alecto babyfoon DVM-275 gekocht en sinds een week geleden gaf hij wit beeld. Prenatal gebeld en heeft mij doorverwezen contact op te zoeken met Alecto. Prenatal gaf aan dat ze problemen vaak binnen drie dagen oplossen, tot heden nog niks van Alecto gehoord en dat terwijl ik met een baby thuis zit en elke dag de babyfoon nodig heb! Hele slechte zaak
Super goede ervaring met Alecto
Super goede ervaring met Alecto. Snelle duidelijke en goede service. Onze babyfoon was defect, de bon op donderdag naar Alecto gemaild, de dag erop al een nieuwe ontvangen. Heel tevreden.
Babyfoon dvm-275
Babyfoon dvm-275 aangekocht.
Snel aangesloten.
Zowel ’s nachts als overdag duidelijk beeld.
Springt aan wanneer hij geluid oppikt van de baby. In te stellen op gevoeligheid.
Voorlopig zeer tevreden.
Alecto panda slaap wekker
Alecto panda slaap wekker gekocht, en na lange tijd, kon de panda wekker ineens niet meer opladen.
Klantenservice heeft vervolgens snel contact opgenomen nadat ik een mail had gestuurd, en dezelfde dag nog werd een nieuwe opgestuurd. Het viel nog binnen de garantie gelukkig. Maar de snelle service, en afhandeling vind ik meer dan super!
De wekker zelf is ook een topper. Doet het goed, en is voor ons een slaap redding want sinds deze geluidloze wekker slaapt ons kind rustig door en blijft het liggen tot de panda wakker is. Geen geluidjes waarvan ze kunnen schrikken. Gewoon rustig een licht verandering wat ook gedimd kan worden.
Ik raad het iedereen aan!
Wij hebben een Alecto babyfoon gekocht…
Wij hebben een Alecto babyfoon gekocht voor onze dochter via de website van Alecto zelf. Helaas een enorme teleurstelling: de batterij houdt het zonder adapter nog geen twee uur vol.
We zijn op zoek gegaan naar de klantenservice, maar die bleek nergens te vinden. Daarom hebben we een contactformulier op de website ingevuld. Nu, een maand later, hebben we nog steeds geen reactie ontvangen en inmiddels hebben we een babyfoon van een ander merk gekocht.
Zeer slechte ervaring, en we zullen niets meer bij Alecto kopen, aangezien we geen enkele reactie hebben gekregen op ons ingevulde formulier.
Het is jammer dat we nu in totaal bijna €200 kwijt zijn voor een fatsoenlijke babyfoon. Onze oplossing had kunnen zijn een nieuw schermpje of een vergoeding, maar beide zijn niet aangeboden. Wat een service.
Bestelling AB-20604
Mochten jullie als nog tot een oplossing komen horen wij graag van jullie.

Resposta da Alecto Baby
Maart 22 de babyfoon gekocht
Maart 22 de babyfoon gekocht, maar wegens omstandigheden sinds oktober 23 pas in gebruik.
Na een tijdje deed het geluid van de babyfoon het niet meer.
Ondanks het verstrijken van de garantie hebben we toch een nieuwe babyfoon gekregen. Super fijn!
Fijn contact via de mail, we zijn goed geholpen!
Alecto Bc-30 weegschaal
Alecto Bc-30
Onze baby groeide helaas niet goed na haar geboorte en na het weggaan van de kraamzorg moesten we haar wel blijven weten. De alecto bc 30 hebben wij nu. Opzich een fijn product. Wat wel lastig is, is dat je als je baby beweegt je niet het juiste gewicht hebt. Dus we moeten wel een paar keer wegen voordat het lukt.
Maar verder fijn om thuis te hebben zodat je het gewicht in de gaten kan houden
Verbindingsprobleem babyfoon
Na het sturen van een mail naar Alecto, omdat onze babyfoon geen verbinding meer maakte, kwam al heel snel bericht dat we een nieuwe babyfoon toegestuurd zouden krijgen. De dag na melding hebben wij deze meteen ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Echt top!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.