Topper. Geeft een natuurlijke kleur aan , makkelijk aan te brengen, geen strepen of vlekken . Eveneens als de borstel die erbij hoort. Ik wacht op de volgende producten.
Leia as opiniões dos outros
Fijne druppels smeert fijn uit en geeft een mooie tint en ruikt goed dus een aanrader voor als je zonder zon een beetje kleur wilt.
WIJ WACHTEN NOG STEEDS OP ONS PAKKET !!!! JULLIE ONTVANGEN ONZE BETALING EN VOOR DE REST NIETS. EEN REGELRECHTE SCHANDE !!!!
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen. 1 week geleden bestelling geplaatst en betaald. 2x mail gestuurd, maar nog steeds geen antwoord.
Informações sobre a empresa
In de spiegel kijken en de zomer voelen. Elke dag. Zou het niet heerlijk zijn om niet langer afhankelijk te zijn van de zon voor een stralend bruine gloed op je gezicht? Om je ieder seizoen van het jaar op je mooist te voelen, dankzij een gezonde teint? Alèvre Tan Drops doen het voor je. Moeiteloos, snel en 100% skinproof.
Informações de contacto
Holanda
- info@alevre.nl
- alevre.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Ten eerste eerlijk en snel binnen een…
Ten eerste eerlijk en snel binnen een goed product ik ben er blij mee
Fijn spul
Zelfbruiner
Zeer goed product, geen strepen, geeft niet af op kleding. Super snelle levering. Top!
Goed product en snelle verzending.
Levering en product
De levering was snel. Maar: het product zelf deed (bij mij althans) eerst niet wat het belooft. Als je het een paar dagen gebruikt, zeggen mensen tegen je dat je zo bruin bent…
Super en snel geleverd 👍
Topper
Prima en gezellig verblijf
Prima en gezellig verblijf. Goed bed, schoon sanitair en gezellig ingericht.
Zeer goed product.....correcte levering…
Zeer goed product.....correcte levering in de beloofde tijden ...dank U
Krijg van mijn omgeving te horen wat…
Krijg van mijn omgeving te horen wat zie je er goed uit. Paar keer Alevre gebruikt. 🌝
Alevre op zondag besteld, maandag in huis. Top!
Erg blij met Alevre druppels
Erg blij met Alevre druppels. Het werkt goed, ik heb een mooi kleurtje op mijn gezicht!
Goed product Mvgr
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.