Skuffende
Skuffende!
Har i dag bestilt og afhentet 2 x burger menu og en mexicansk ret inkl. salat og jeg er virkelig skuffet. Burgerbollerne var hårde og tørre som tvebakker, det er der åbenbart også andre som har oplevet, burgerbøfferne var skamstegt, salaten havde sorte kanter og pletter
Til den mexicanske ret var der en side salat som vi slet ikke åbnede da majsene var brune og slimede at se på, ikke noget vi overhovedet havde lyst til at udsætte os for.
Jeg tager telefonisk kontakt til café Alfa og snakker med den samme søde unge pige som tog i mod min ordre, hun undskylder og tilbyder at vi kan komme og hente nyt, Tak men nej tak, jeg har ikke lyst til mere… I stedet bliver vi tilbudt at kunne komme forbi en anden dag og få to nye burgere, hvilket jeg takker ja til, håber maden er friskere til frokost tid så… Efter en lille halv times tid ringer den søde pige tilbage til mig og beklager, chefen har sagt at jeg skal komme med resterne af maden så han kan se det…. HA! Det kommer så ikke til at ske, jeg tilbyder at tage billeder/video af maden, men det er ikke godt nok… Stakkels ansatte at chefen ikke selv tager ansvar
De får alligevel to stjerner for pomfritterne og Quesedilla’en var god
15 de janeiro de 2024
Opinião espontânea