Leia as opiniões dos outros
Vi har netop haft besøg af Casper fra AlgeNord. På kort tid fik han med rensning og skumbehandling forvandlet vores 110m2 store fliseareal her i Låsby, så det fremstår meget pænt og rent. Nu er v... Ver mais
Vi havde Algenord ude til rens og imprægnering, samt fyldning af fugesand til 228m2. Opgaven blev løst virkeligt flot og jeg er meget tilfreds. Under hele processen blev aftaler overholdt, og da... Ver mais
Min træterrasse er blevet renset og imprægneret. Oliver- flink ung mand - imprægnerede lynhurtigt. Min terrasse er stadig mørk og har de samme pletter som tidligere. Fik at vide af - også flink ung m... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Serviço de lavagem a pressão
- Serviço de limpeza
- Serviço de remoção de grafíti
- Serviços de manutenção de solo
- Manutenção de propriedades
- Serviços de limpeza
Sobre AlgeNord
Escrito pela empresa
Hos AlgeNord stræber vi efter at skabe flotte og velholdte udendørsarealer med en enkel og effektiv årlig vedligeholdelse. Det sikrer ikke blot et flot resultat her og nu, men også at overfladerne holder sig pæne og beskyttede på længere sigt. Vi tilbyder både serviceydelser og vedligeholdelse af blandt andet fliser, træterrasser, tage og facader, så du slipper for besværet og samtidig får et langtidsholdbart resultat.
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller med hensynet til miljøet. Vi anvender skånsomme rensemetoder, der er tilpasset den enkelte overflade, så vi opnår det bedste resultat uden at forårsage unødig slitage. Med mere end 10 års erfaring inden for algebekæmpelse og udendørs rens har vi opbygget en solid erfaring og en grundig forståelse for, hvad der virker i praksis.
Hos AlgeNord tilbyder vi:
Algebehandling af Tag
Rensning af Tagrender
Graffitirens
Ukrudtsbekæmpelse
Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed gennem hele processen – fra første kontakt til det færdige resultat. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg og velinformeret, og at det leverede arbejde lever op til dine forventninger.
Ønsker du at læse mere om vores arbejde, kan du finde videoer og nærmere information på vores hjemmeside: AlgeNord.dk.
AlgeNord
Escrito pela empresa

- Algebehandling og rensning med fokus på miljø og kvalitet
- Hos AlgeNord ønsker vi at skåne miljøet mest muligt. Derfor anvender vi altid et algebekæmpelsesmiddel der er godkendt af Miljøstyrelsen, når vi behandler og renser din ejendom. Det betyder, at dine planter, græsplæner eller hæk ikke får permanente skader, hvis de kommer i kontakt med bekæmpelsesmidlet. I løbet af kort tid nedbrydes midlet primært af jordbakterier, og det nedbrydes udelukkende til vand og CO2 uden andre restprodukter. Læs nærmere på vores hjemmeside www.algenord.dk.
- Få en gratis prøverens
- Er du i tvivl om, hvor stor en ændring en rensning af dine fliser giver? I forbindelse med fliserens i Nordsjælland og København, tilbyder vi hos AlgeNord en gratis prøverensning, så du kan få en fornemmelse af, hvordan dine fliser kommer til at se ud, inden du beslutter dig. Bestil en prøverens via vores hjemmeside www.algenord.dk.
- Se vores prisliste og HUSK at vi har Prisgaranti
- Vi har priser alt efter hvilken type opgave, du ønsker at få løst af os. Alle vores priser er inkl. moms og inkl. kørsel. Se den fulde prisliste på vores hjemmeside www.algenord.dk.
Prisgaranti og personlig service
Vi garanterer en konkurrencedygtig pris

Informações de contacto
Topstykket 9B, 3460 , Birkerød, Dinamarca
- 9119 9119
- kundeservice@algenord.dk
- algenord.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Det har virket
Det har virket. Super resultat.
Algebehandling af træterrasse.
I dag effektivt udført af Benjamin
Tak for besøget
Afrensning af terrasse
Thomas K. Kom til aftalt tid. Meget venlig smilende og imødekommende.
Forklarede , hvad der skulle ske og udførte opgaven samvittighedsfuldt på aftalt tid.
En god oplevelse
Vi har netop haft besøg af Casper fra AlgeNord.
Nu er vi klar til at gå sommeren i møde i haven!
Vi bliver vist nødt til at lave en abonnementsordning fremadrettet;)
Jeg kan varmt anbefale AlgeNord ApS
Jeg kan varmt anbefale AlgeNord ApS. Hele forløbet var professionelt fra start til slut, med god kommunikation og en service, der levede helt op til mine forventninger. Arbejdet blev udført grundigt og effektivt, og resultatet er rigtig fint og tilfredsstillende.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg vil uden tvivl benytte AlgeNord ApS igen samt anbefale dem til andre.
Tak til Jacob for et pænt stykke arbejde 🌺
Jeg vandt en konkurrence omkring terrasserens, så mange tak til AlgeNord
Og mange tak til Jacob for meget pænt fliserens arbejde. Du er en meget behagelig og arbejdsom mand.
Jeg glæder mig til imprægnering og fuglesand efterfølgende.
Hurtigt og effektivt bookning og…
Hurtigt og effektivt bookning og eksekvering. Jakob var rigtig professionel og dygtig til sit arbejde. De kan varmt anbefales, forskellen var stor.
Fremragende hele vejen igennem
Under hele processen blev aftaler overholdt, og da vi måtte ringe efter rens og bede dem komme og skylle efter (svært område hvor vandet havde svært ved at løbe fra), kom de glædeligt og ordnede det. Virkelig flinkt personale hele vejen rundt af dem jeg var i kontakt med.
Så hvis der ønskes et firma med fremragende service, og et fantastisk flot resultat så er det Algenord der skal kontaktes. De er allerede anbefalet videre til nærmeste omgangskreds.
Hurtig tid og godt udført rens af…
Hurtig tid og godt udført rens af træterrasse.
Meget flot arbejde
Meget flot arbejde. Det blev udført omhyggeligt,og der blev gjort fantastisk pænt rent med det samme. Vældig god orientering om det udførte arbejde. Min bedste anbefaling af Thomas.
Imprægnering af terrasse
Har i dag fået imprægneret min tagterrasse af Oliver. Det var på alle måder en god oplevelse.
Super service! Grundige og omhyggelige - og ikke mindst med et rigtig godt resultat.
Fin og venlig service til aftalt tid og…
Fin og venlig service til aftalt tid og pris.
Tak til medarbejderen, Benjamin.
Vores varmeste anbefalinger.
God process fra start-slut
God process fra tilbudsafgivelse til netop overstået behandling. Thomas kom til tiden, var grundig og generelt bare behagelig. Der fokus på detaljen og Thomas sikrede sig resultat var “godkendt” før han fik en velfortjent Faxe Kondi 😉 Ser frem til sidste del af behandlingen/Imprægnering mvh Lasse
Benjamin og jeres løsning var en god…
Benjamin og jeres løsning var en god oplevelse😊
Har i dag igen haft besøg af Jacob fra…
Har i dag igen haft besøg af Jacob fra AlgeNord. Sidste år gav han mine fliser den store tur, i år "bare" en skumbelægning for at vedligeholde det flotte resultat fra sidste år. Fliserne er så flotte og har holdt rigtig godt. Derudover er Jacob en behagelig mand, man kun kan have tillid til. Skønt ikke længere at have grønne fliser.
Fantastisk arbejde af Benjamin
Vi har i dag haft Marcus fra AlgeNord…
Vi har i dag haft Marcus fra AlgeNord til at rense fliser og træterrasse.
Vi er SÅ tilfredse👌👌og vi ser frem til at begge dele skal imprægneres.
Kæmpe ros til Marcus for veludført arbejde👌👌
Tusind tak til Sigmubdog Oliver for at…
Tusind tak til sigmund og Oliver for at rense vores terrasse med kort varsel.
Dygtige og omhyggelige trådte de til med kort varsel da en konkurrent svigtede mit i opgaven.
Kundeservice og kvalitet i top
Birgitte
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Algenords arbejde. Thomas mødte i aftalte tidsrum og var meget høflig og imødekommende fra start til slut. Arbejdet blev udført super flot, og man kan tydeligt mærke, at der bliver lagt vægt på kvalitet og grundighed. Jeg afventer nu næste fase med imprægnering, som jeg er helt sikker på bliver udført med samme høje professionalisme og godt humør.

Resposta da AlgeNord
Flot stykke arbejde
Sød ung kompliment fyr - han har lavet et flot stykke arbejde. Trods svære forhold med at få vandet væk. Kom til aftalt tid

Resposta da AlgeNord
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.