Alhydran Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Ik heb een operatie gehad in mei waarbij ik 3 littekens aan heb overgehouden. Na 2 weken gebruik (smorgens en savonds) zijn mijn littekens veel lichter geworden en zijn ze veel mind... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Enzema Care Bij het openen van de tube voelde de crème erg stug aan en bij het opbrengen rulde deze wat zeer onprettig was. nadat de crème opgebracht was bleef mijn voet erg vettig, wat heel onpretti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service ! Ik had zélf vergeten gebruik te maken van een aangeboden kortingscode bij een eerste bestelling. Door hun via mail te vragen of dit nog toe te passen was kreeg ik direct antwoord met de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos hospitalares

ALHYDRAN is een medische hydraterende crème voor de huid in nood. Het zorgt ervoor dat je huid mooi herstelt. Daarnaast dat klachten door huidaandoeningen verminderen of verdwijnen (jeuk, droogte, roodheid).

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

47 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Snelle levering.
Ik heb een operatie gehad in mei waarbij ik 3 littekens aan heb overgehouden. Na 2 weken gebruik (smorgens en savonds) zijn mijn littekens veel lichter geworden en zijn ze veel minder opvallend. Echt een aanrader!

19 de junho de 2026

Helpt totaal niet

Helpt totaal niet, in tegendeel meer rode en jeukende plekken.

7 de junho de 2026
logótipo da Alhydran

Resposta da Alhydran

Bedankt dat je jouw ervaring met ALHYDRAN Eczema Care met ons hebt gedeeld. Het spijt ons te horen dat het product voor jou niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd en dat je meer roodheid en jeuk hebt ervaren.

We hebben persoonlijk contact met je opgenomen om jouw ervaring en situatie verder te bespreken. We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd en geadviseerd te hebben. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar.

Team ALHYDRAN

Op aanraden van huidspecialist

Op aanraden van mijn huidspecialist, heb ik deze crème gekocht. Speciaal om mijn benen in te smeren, voordat ik mijn steunkousen aantrekt. Nu geen schilfers meer na het uittrekken van de steunkousen. Super blij mee !!

6 de maio de 2026

Gebruik Alhydran tijdens bestralingen

Ik heb Alhydran gebruikt tijdens de bestralingen van uitgezaaide tongkanker naar de lymfen in de hals nadat ik eerst geopereerd ben en alle klieren zijn weggehaald. In totaal 7 weken lang 5 dagen per week bestraald geweest. Vandaag de laatste gehad en de verpleegkundigen waren verbaasd hoe goed mijn huid er nog uit zag. De huid is wel rood, je ziet dat t te lijden heeft gehad, maar is niet stuk gegaan. Ik smeer 2 x per dag royaal met Alhydran en ik ben razend enthousiast. Met mijn verhaal hoop ik meerdere mensen te helpen en te overtuigen ook Alhydran te gaan gebruiken. Ik vind t een TOP middel!!

6 de maio de 2026

Super litteken creme

Heb de litteken creme voor mijn littekens op mijn ogen na een bovenooglidcorrectie werkt super zeker als je overal allergisch voor bent ik zou het iedereen aanraden

1 de maio de 2026

Enzema Care

Enzema Care
Bij het openen van de tube voelde de crème erg stug aan en bij het opbrengen rulde deze wat zeer onprettig was. nadat de crème opgebracht was bleef mijn voet erg vettig, wat heel onprettig was met mijn steunkous. De volgende dag was mijn voet duidelijk met een uitbreiding van rodere plekken. Hiervoor heb ik de Crème van het Kruidvat gesmeerd deze voldeed uitstekend en Ik wilde alleen deze uitproberen. Wat een zonde van het geld.

25 de abril de 2026

Heel fijn product

Heel fijn product, ik gebruik het op een operatie litteken, en begon na 12 dagen al verschil te zien. Ik raad wel aan om het een beetje in te masseren. Het litteken lag eerst een beetje diep, maar de huid is weer mooi vlak daar.

31 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Ik gebruik het nu 2 weken maar zie geen…

Ik gebruik het nu 2 weken maar zie geen verbetering. Misschien nog meer geduld

15 de julho de 2025
logótipo da Alhydran

Resposta da Alhydran

Beste Judith,

Dank voor je bericht. Vervelend om te horen dat je nog geen verbetering ziet. Soms heeft de huid wat meer tijd nodig om te reageren op de crème. We adviseren om ALHYDRAN twee tot drie keer per dag aan te brengen en dit consequent vol te houden.

Mocht je na een paar weken nog steeds twijfelen, overleg dan gerust met een huidprofessional.

Vriendelijke groet,
ALHYDRAN

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.