Kompetent og kyndig vejledning og…
Kompetent og kyndig vejledning og behandling. Klinikpersonalet yder rigtig god vejledning vedrørende høreapparater og deres brug.
Vi kommer et par gange årligt hos Alice, da alle vores tre børn er ørebørn. Vi har altid fået den bedste behandling, vores børn elsker at komme her og de bliver altid mødt i øjenhøjde uanset hvad.
Vi har anvendt Alice og hendes ansatte i snart 10 år. Først til vores store datter og nu til den lille. Vi har 2 ørebørn, som virkelig har haft det svært og begge har fået dræn og hvor drænet har måtte ligges om. Vi havde med den store 2 andre ørelæger inden Alice, den ene var virkelig dårlig, blev ved med at tilse men gjorde intet. Nr 2 var god og tog hurtigt action, men gik på pension. Så kom Alice, og vi kunne hurtigt se at de hos hendes havde et godt tag på børn. Vi føler os trykke, medinddraget og børnenr føler sig lyttet til. Vi er derhenne hvor den lille på 2,5 år siger "YEAY ørelæge" og glæder sig, når jeg siger vi skal derind.
De virker virkelig dygtige og kompetente. Jeg vil klart anbefale dem!
Meget professionel! Vi fik klippet vores lille spædbarns tungebånd og senere hen hjalp hun med øreproblemer. Kan varmt anbefales
Venlig modtagelse- følte mig tryg under hele forløbet 👍
Vi bliver godt modtaget. Venlige, professionelle og søde mennesker. Alting bliver forklaret på en måde, der beroliger, er behagelig og forståelig.
Venlig sekretær, og kompetent, og venlig behandling, samt kort ventetid.
Jeg blev ramt af akut høretab. Jeg var heldig at få en hurtig konsultation hos Ørelæge Alice Walsted i Helsehuset i Ballerup. Jeg blev sat i medicinsk behandling, og jeg har nu fået en stor del af min hørelse tilbage. Jeg er meget glad for den kompetente behandling, jeg har fået på kliniken.
Jeg kan virkeligt anbefale Alice Walsted! Jeg fik en hurtig tid til min datter på 1,5 år gennem privat sundhedsforsikring og har kun haft gode oplevelser hos Alice! Meget pædagogisk og børnevenligt sted med dygtig sygeplejerske og læge, så min datter var glad hver gang vi skulle derhen. Oplevelsen med at få lagt dræn var også rigtig god og de var meget informative hele vejen igennem.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.