Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi blev rekommenderade att kontakta er för vår flytt - och ni levde med råge upp till de goda vitsorden. Proffsiga, trevliga och lyhörda. Vi kände oss trygga från start till mål. Vi kan varmt rekommen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ytterst proffessionellt. God kommunikation och fantastisk serivce med flyttlådor och svar på frågor innan flytten. Bohaget innefattade bl.a. ett stort upprätt piano och en del tunga teakmöbler. De f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var 4:e gången vi använt oss av det som nu är Allflytt. För oss har det varit säkert, smidigt och ett sant nöje att flytta med dem. Kan tillägga att vi haft med en stor flygel förutom allt annat... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de mudanças
  2. Serviço de transporte

Allflytt-TSV AB har hjälpt privatpersoner med bohagsflyttar sen 80-talet. Vi kan hjälpa dig med alla momenten i din flytt; packning, flytt och magasinering. Vi samarbetar även med en duktig städfirma. Hos oss lånar du flyttkartonger gratis. Vare sig du är privat eller företagskund i behov av hjälp så kan du hyra oss. Vi erbjuder flytt av bohag, kontorsflytt, arkiv och pianoflytt mm. Med en kostnadsfri offert från oss så får du ett fastpris. Vi jobbar främst i Göteborg med närliggande kommunen men kör regelbundet till både Stockholm och Malmö. Sen många år är vi störst på piano- och flygelflyttar i Göteborg. Allflytt-TSVs personal är fast anställd med lång erfarenhet. Personalen har ID06. Vi har alla försäkringar och tillstånd som krävs. Vi hjälper även företag med bland annat tunggodshantering, kontors- och företagsflyttar och byggtjänster. Läs mer om oss på https://allflytt.se/

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

119 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi blev rekommenderade att kontakta er…

Vi blev rekommenderade att kontakta er för vår flytt - och ni levde med råge upp till de goda vitsorden. Proffsiga, trevliga och lyhörda. Vi kände oss trygga från start till mål. Vi kan varmt rekommendera er!

9 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Allflytt-TSV AB

Stort Tack för ert fina omdöme

bra flyttfirma!

Snabba, kommunikativa, flexibla.

9 de setembro de 2025

Resposta da Allflytt-TSV AB

Stort tack för ert fina omdöme.

Classificada 5 em 5 estrelas

Proffs som rekommenderas varmt!…

Anlitade firman för andra gången och kommer att göra det igen alla dagar i veckan. Smidig kommunikation, noggranna och proffsiga killar med glatt humör med inställningen Allt är möjligt. Rekommenderas varmt!
Anna-Lena, Orust

18 de setembro de 2025

Resposta da Allflytt-TSV AB

Vi får tacka för de fina omdömet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kända sedan tidigare för sitt trevliga

Kända sedan tidigare för sitt trevliga, positiva och proffesionella bemötande .
Ställer alltid upp, ingenting är omöjligt. De är snabba men aktsamma och håller avtalade tider

4 de setembro de 2025

Resposta da Allflytt-TSV AB

Vi tackar ödmjukast! Så roligt med alla återkommande kunder! Vi hjälper gärna till så många gånger ni behöver.

Flexibel och trygg pianoflytt

Jag behövde boka pianoflytt med relativt kort varsel och Allflytt var hjälpsamma med att hitta en tid som fungerade. Flytten av pianot gick väldigt smidigt och kändes säkert och proffsigt. Jag är jättenöjd!

12 de agosto de 2025

Resposta da Allflytt-TSV AB

Tack Emelie för ditt fina omdöme, vi är glada över att få ha hjälpt dig.

Det känns tryggt med Allflytt

Det känns tryggt med Allflytt. Jobbar snabbt och effektivt och hanterar möbler mm varsamt och säkert.

30 de julho de 2025

Resposta da Allflytt-TSV AB

Tack Thomas! Vi uppskattar ditt omdöme jätte mycket.

100% nöjd :)

Som vanligt… kom innan utsatt tid och jobbade snabbt med gott humör! Lösningsorienterade, snabba, varsamma, trevliga och helt enkelt, igen (!!), den bästa flyttfirman man kan önska sig!

10 de julho de 2025

Resposta da Allflytt-TSV AB

Stort tack för det fina omdömet.

Superproffsigt!!

Superproffsigt bemötande och flytt av flygel under snudd på omöjliga omständigheter. Stort, stort tack!

8 de julho de 2025

Resposta da Allflytt-TSV AB

Stort Tack för att vi fick ditt förtroende. Alltid roligt med utmaningar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastiskt bra jobbat med Bengt L…

Helt fantastiskt bra jobbat med Bengt L som kontaktperson
Jag är lika nöjd som jag var förra gången vi fick hjälp med flytten
Florence o Janne

1 de julho de 2025

Resposta da Allflytt-TSV AB

Stort Tack för Ert fina omdöme!

flytta med proffs

flytta med proffs
snabbt, snällt, duktig
Vi flyttade nu andra gången med Allflytt utan problem. Om vi ska flyttar igen de är första vi fråga
Tack så mycket!

10 de junho de 2025

Resposta da Allflytt-TSV AB

Tackar! Ett nöje för oss att få hjälpa trevliga kunder som ni.

Tack Bästa Ni för hjälpen ännu en gång

Tack Bästa Ni för hjälpen ännu en gång! Jag har sagt det förut och säger det igen. Er hjälp vid alla mina flyttar betyder så mycket för mig. Ni är fantastisk vänliga, hjälpsamma, lösningsinriktade och professionella. Jag är så tacksam att det blev just er jag kom i kontakt med vid den första flytten för många år sedan. Vi hörs igen nästa gång det är dags! Trevlig sommar till er alla! Katrin

2 de junho de 2025

Trevliga killar

Trevliga killar. Som fick ta hand om mina föräldrars flytt. Punktliga och hjälpsamma med demontering och montering av otympligt skrivbord. Allt var helt när grejorna kom fram till den nya bostaden.

19 de maio de 2025

Resposta da Allflytt-TSV AB

Tackar för ditt fina omdöme! Vi tackar för förtroendet!

Seriöst bolag

Störtsköna gubbar och grym service. Kommer garanterat välja dom nästa gång också.

8 de abril de 2025

Resposta da Allflytt-TSV AB

Tackar! Roligt att jobba med störtsköna kunder.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.