Dårlig kunde service og mye systemfeil/rot med regninger/fakturaer
Et selskap som har noen gode sider men de negative sidene med rot og tull har blitt større de siste årene. Det negative har med spesielt dårlig kunde service og dårlig evne til og ordne opp i rot med regninger og fakturaer med mere . De greide rett og slett ikke å sende regningen på skogbruks planen som vedlegg på e-post før etter 3-4 forsøk fikk de endelig til dette men da hadde jeg brukt mere enn 12 timer på denne saken over flere dager og mange e-poster og telefoner. Kundesevice er dårlig. De har mange små skogeiere med flere eiere men ingen gode datasystemer som varetar disses intereser og behov. Regninger kommer til feil personer og de vil ikke rette på slike feil.De må rette på feil spesielt i økonomi avdelingen og dårlig kundebehandling. Det jobber folk i Allskog som var med i styret i ski VM i Trondheim i 2025. Ski VM som i reealiteten gikk konkurs også det med rot i økonomi styringen. Så om evnen til og rette på feil i økonomi avdelingen er der er tvilsomt ? Etter og ha betalt for mye flere ganger har jeg nå meldt meg ut av Allskog. Små skogeire med lite hogstmoden skog bør melde seg ut av Allskog