Vi har helt igennem haft en virkelig god oplevelse med Almas Hørebus og Carmen. G. på 98 år (veninde til mine afdøde forældre) har fået høreapparat og det var i den grad tiltrængt. G. er kommet på p... Ver mais
A empresa respondeu
Almas hørebus kommer ud til mig i mit hjem. Jeg undgår at skulle bestille tid til hørelæge og klinik. Klarer alt omkring høreapparaterne og ørerne I mit hjem. Og jeg slipper for alt det besværlig... Ver mais
A empresa respondeu
Almas Hørebus er en mobil høreklinik og din sikre vej til en god hørelse. Vi gør det personligt, enkelt og trygt at få høreapparater.
Sortemosevej 7 B, 2730, Herlev, Dinamarca
Vi har helt igennem haft en virkelig god oplevelse med Almas Hørebus og Carmen.
G. på 98 år (veninde til mine afdøde forældre) har fået høreapparat og det var i den grad tiltrængt. G. er kommet på plejehjem for 2 måneder siden og oplevede pludselig hvor dårligt hun egentlig hørte og begyndte at forstå forbindelsen med at opleve, forstå i det hele taget en tredimentionel verden som hun længe havde afskåret sig selv fra med en erkendt manglende hørelse.
Efter flere gode og positive opfølgende besøg af Carmen/Almas Hørebus er G. begyndt, at fornemme fordelen ved at kunne høre. Det giver også G. på 98 år en nemmere hverdag på plejehjemmet - samt ikke mindst personalet og os andre.

Resposta da Almas Hørebus
Min mor på 92 år hørte meget dårligt og jeg havde ikke noget håb om at det kunne blive bedre, men efter et professionelt besøg af Almas hørebus og nye høreapparater er det virkelig blevet meget bedre. Det er dejligt at snakke med mere normal stemme.

Resposta da Almas Hørebus
Almas hørebus kommer ud til mig i mit hjem.
Jeg undgår at skulle bestille tid til hørelæge og klinik.
Klarer alt omkring høreapparaterne og ørerne I mit hjem.
Og jeg slipper for alt det besværlige
Carmen, som kommer, er bare så kompetent og giver sig god tid til mig. Hun er et virkelig dejligt menneske, som jeg har fuld tillid til.
En virkelig god oplevelse

Resposta da Almas Hørebus
En helt igennem fantastisk oplevelse - både for min gamle mor, der er dement og for mig som pårørende. Carmen er virkelig dygtig og bruger dén tid, der skal til for at få de bedste høreapparater til min mor. Super professionel, sød og hjælpsom. Det samme gør sig gældende når man ringer og bestiller tid, her er også rigtig god service. Kan klart anbefales!

Resposta da Almas Hørebus
Professionel og proaktiv - ved hvad der skal gøres omkring visitering. Fokus på den kommende bruger og god opfølgning.

Resposta da Almas Hørebus
Plejehjemmet hvor min mor på 96 bor, havde besøg af Almas Hørebus og vi blev anbefalet at min mor også skulle prøve nye høreapparater.
Det var en god oplevelse. Jeg har dog ikke mødt Carmen selv, men kommunikationen via mail og telefon var god. Min mor var glad for besøget, ligeledes var personalet som er instrueret i at sætte høreapparterne til opladning m.m.
Hvor mor før var glad for at se os, men ikke rigtigt var med i samtalen, er hun nu midtpunktet med skarpe bemærkninger, humor og humør. Tak til Carmen.

Resposta da Almas Hørebus
Vi har haft den bedste oplevelse med Carmen, i forbindelse med at min 89-årlige morfar skulle have nyt høreapparat.
Hun var SÅ sød og omsorgsfuld, og enormt pædagogisk. Det er snart en måned siden og min morfar taler stadig varmt om hende…på trods af at han har store udfordringer med sin hukommelse. Så hun har virkelig efterladt et positivt indtryk!
Så herfra kan vi kun give de varmeste anbefalinger 😊

Resposta da Almas Hørebus
Hele processen har været en hjertevarm oplevelse, med professionel rådgivning kombineret med stor forståelse, tålmodighed og empati for min 85-årige mor, der har Alzheimers og nylig flyttet på plejehjem.
Carmen fra Almas Hørebus, har været en uvurderlig hjælp i processen med at ansøge om helbredstillæg, og har omhyggeligt informeret personalet på plejehjemmet om, hvordan de bedst støtter min mor med hendes nye høreapparat. Dette høreapparat har gjort en verden til forskel for både min mor og alle os omkring hende. Vi er dybt taknemmelige for den hjælp og støtte vi har modtaget og sender de varmeste anbefalinger fra vores familie.

Resposta da Almas Hørebus
Meget fin oplevelse med høreprøve og levering af høreapparater til min efterhånden ganske tunghøre mor på 93 år. Carmen kom ud på plejehjemmet flere gange og forklarede pædagogisk overfor min mor, hvad det hele gik ud på. Fin service med gratis prøveperiode og god opfølgning.

Resposta da Almas Hørebus
Fantastisk service! Kompetent, hurtig, præcis.

Resposta da Almas Hørebus
Professionel, hurtig og god service.
Hjælpsom og giver gerne gode råd.

Venlig og professionel betjening
At Carmen kommer ud til min mor på plejehjemmet er dejligt og trygt, også med henblik på, at der kommer en tid, hvor min mor ikke længere vil være i stand til at komme rundt.
Høreapparaterne fungerer fint.

Resposta da Almas Hørebus
Min mor har prøvet og besluttet sig for høreapparat hos Carmen. Det har været en både positiv og personlig oplevelse for min mor, og mig som pårørende. Sød, venlig og professionel rådgivning og ikke mindst opfølgning. Carmen har givet sig god tid til samtaler med min mor, men også med mig, så jeg har kunne støtte op om processen. Endelig har Carmen proaktivt gjort en indsats for at få plejehjemspersonalet rustet til at udføre den nødvendige hjælp til min mor med høreapparatet. Noget vi udefra regner som næsten en selvfølge, men det var det så ikke. Her har Carmen gjort en god indsats for at opgradere personalet. Min mor og jeg kan give en varm anbefaling til Carmen fra Almas hørebus.

Resposta da Almas Hørebus
Tak for super god behandling af min mor, det har været en super god service og behandling
Mvh jess

Resposta da Almas Hørebus
Super god oplevelse - hurtig og meget kvalificeret service. Specielt dejligt at opleve at min mor følte sig meget tryg og forstået under hele forløbet inden de rigtige apparater blev købt.

Resposta da Almas Hørebus
Super professionel, grundig og positiv oplevelse samt ikke mindst er meget tilfredsstillende resultat.
Min far har ikke hørt bedre årevis. Kan varmt anbefale Almas Hørebus.

Resposta da Almas Hørebus
Min far skulle have høreapparat og bestilte derfor Almas Hørebus.
Mødte op som aftalt, han fik en god behovsanalyse efter høreprøve og har nu fået høreapparaterne som fungerer upåklageligt.
Der blev søgt tilskud til apparaterne for ham og jeg blev kontaktet og informeret i en tilfredsstillende grad og hyppighed.
Så en MEGET professionel indgangsvinkel, omsorgsfuld, tryg og overholdelse af det aftalte.
Hvad mere kan man forlange ?
En virkelig god oplevelse
5 stjerner er absolut fortjent

Resposta da Almas Hørebus
Min svigermor på 90 år har haft besøg af Almas hørebus og nu er det en fornøjelse at besøge hende. Vi kan føre en samtale uden at jeg behøver råbe og hendes TV er nu tændt med normal lydstyrke. Hurra for Carmen fra Almas hørebus.

Resposta da Almas Hørebus
God behandling gav sig godt tid til ældre mennesker og en god hjemmeside kan kun anbefale dem

Resposta da Almas Hørebus
Godt firma at handle med god service man kan altid komme i kontakt med dem jeg har haft mine apparater ca en måned jeg er meget tilfreds dem kan man regne med

Resposta da Almas Hørebus
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.