Platforma šlape dobře
Platforma šlape dobře, intuitivní a spolehlivá. Trochu těžkopádná mobilní verze.
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Altacon Investment pojawiło mi się w reklamie w necie wszystko opisane jako bezpieczna platforma z wysokimi zyskami i wsparciem ekspertów kliknąłem z ciekawości b wyglądało to poważnie i profesjonalnie szybko zadzwonił konsultant mówił sopkonjie przekonywał że to sprwdzony system i że wypłata środków to tylko formalność miał wschodni akcent ale wtedy nie analizowałem takich rzeczy b patrzyłem tylko na to co pokazuje w panelu na starcie wszystko wyglądało wiarygodnie konto aktywne liczby rosły nikt nie naciskał więc uznałem że wszystko działa poprawnie problem zaczął się dopiero kiedy zleciłem wypłatę wtedy pojawił się podatek potem AML a później dodatkow opłaty za rzekome zabezpieczenia za każdym razem zapewnienia że o ostatni etap i że śrdoki zaraz zostaną uwolnione ozywiście nic takiego się nie wydarzyło kontakt robił sęi coraz trundiejszy a odpowiedzi były niespójne zgłosiłem sprawę ale po kilku tygodniach przyszła informacja o umorzeniu brak danych brak możliwości ustalenia przepływów i temat zamknięty byłem przekonany że ju nic się nie da zrobić dopiero później trafiłem na osoby które znają takie mechanizmy i wiedzą jak je ruszyć bze pustych obietnic tylko konkretne działania po czasie sprawa nabrała temp i środki udało się odzyskać czego szczerze mówiąc już się nie spodziewałem piszę to żeby ktoś nie popełnił mojego błędu bo Altacon Investment z zewnątrz wygląda solidnie a prawdziwy problem zaczyna się przy próbie wypłaty zotsawiam numer może koumś się przyda 8/8/1robie przerwy 5/0/1bo usuwją7/5/1
Es sind Betrüger! Kein Geld investieren!! Habe mein ganzes Geld verloren!!!
Мошенники Ничего Святого у этих Нелюдей. Клянутся детьми. Что не мошенники.
È una piattaforma di TRUFFATORI. Hanno cancellato pure le vecchie recensioni dove c'erano tanti lamenti della gente.
Nigdy nie spotkalam sie z tym zeby zginely pieniadze z konta.Blokowanie i utrudnianie dostepu do konta skutkowalo tym ,ze nie bylam w stanie zobaczyc i zamknac swoje transakcje .Po kolejnej blokadzie konta cala gotöwka zniknela i do dzis jej nie odzyskalam.
Jesli ktos mysli o tradingu to odradzam bo okazuje sie ,ze nasz ," opiekun" na tym nie zarabia i usiluje zmusic do inwestowania na wieksze kwoty.
Wszyscy ze wschodnim akcentem i brakiem szacunku do klienta. Koszmar.
Dzień dobry
Wstęp wyglądał bardzo uczciwie, super zareklamowna firma, podobno z dużym potencjałem pomocy. Po dwuch tygodniach współpracy i mojej wpłaty zmiana Menadżera i po następnym tygodniu następna zmiana Menadżera który stwierdził że mój czas próbny ( o którym niebyło mowy) już się kończy chyba że wpłacę ponownie określoną sumę pieniędzy na konto inwestycyjne, jako że nieposiadam dużych środków finansowych, odmówiłem i poprosiłem o wypłatę moich wcześniej wpłaconych pieniędzy 250 € Pan Menadżer Dawid powiedział że musi wejść na moje konto bankowe tzw. Weryfikacja, po tygodniu stwierdził że jako że jestem Austrii niemoże wypłacić na konto bankowe tylko przez jakąś skrytke za którą muszę ponownie zapłacić. Uważam że to naciąganie na pieniądze. Moja wpłata była natychmiastowo pobrana ale wypłata niestety skomplikowana i podejrzana. Przypominam że rozmawiając z Menadżerem wcześniej gwarantował że wypłata dokonywana jest natychmiastowo z konta inwest. na konto bankowe z iban, i tak też razem zrobiliśmy Do dziś nie otrzymałem swoich pieniędzy. Proszę nie nabierać się na słodkie słowa pomocy w zarobieniu bo to strata czasu i pieniędzy. Co ważne akcent rozmówcy Menadżera jest wschodni, i uważam że nasi "Bracia" którym każdy pomaga wykorzystują nasze pieniądze oszukując i wykorzystując naiwność.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.