Altana A/S Opiniões 254

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været så heldig netop at få installeret min flotte, nye altan, og jeg kan kun sige: wow. Ikke nok med at den er superflot, og at arbejdet er virkelig veludført – jeg har heller aldr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået nye altaner gennem Altana, og i den forbindelse skulle vores radiator rykkes. Morten Nissen var forbi som VVS’er og stod for arbejdet – og vi kunne ikke være mere tilfredse! Han var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige fået sat altan op herfra af team 12 og lavet radiator og vvs af Morten Nissen. Det har sgu været en fornøjelse, og de er altid kommet i godt humør, arbejdet skide hurtigt samt været gode... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk oplevelse, at få monteret altan på vores lejlighed af Altana A/S. Min kæreste er gravid, hvilket gjorde at vi var en smule ængstelige ved at skulle rykke ud af vores s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Steel Erector
  2. Serviço de restauração de prédios
  3. Empresa de construção civil

Escrito pela empresa

Altana er en altanvirksomhed, og vi designer, producerer og monterer altaner på eksisterende ejendomme. Vores kollegaer, kunder og samarbejdspartnere vælger os for de gode relationer og fordi vi er stolte nørder. Selvfølgelig er vi vanvittigt habile til vores håndværk, og leverer tårnhøj kvalitet, men vi har først og fremmest en kultur, som bygger på gensidig respekt, og som er fuld af omsorg, ærlighed, professionel stolthed og glimt i øjet. Vi elsker at arbejde, og vi elsker at arbejde sammen. Den gode rådgivning er vores hjørnesten, og vi sætter en dyd i at fremstille æstetiske løsninger med produkter af højeste kvalitet. Derfor er vores altaner designet og produceret i Danmark, så vi kan sikre os et bæredygtigt produkt, der kan være en pryd for øjet på en smuk facade i et lækkert byrum, og skabe gode minder i mange år. Det gør os stolte. Det gør kunderne glade. Det gør byrummet smukkere. På den måde vinder vi alle. Hvis du også drømmer om altaner, så kontakt os endelig for at høre om mulighederne. Det koster ikke noget at drømme, og hos os koster det ikke noget før vi får en byggetilladelse og sætter altanerne i produktion - så hvad venter du på?

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og professionelt arbejde

Stor ris til team 12 - burde hedde team 1 for de er da godt nok prof. Et super nydeligt resultat af deres arbejde. Super servicemindede og i mødekommende. Specielt tak fordi i gjorde hele altanopsætningen til en konge oplevelse for min søn der glædede sig meget til den nye altan så han nu kan dirigere trafikken på Peter Bangs vej🙏👍🏻😊 flot professionelt og super arbejde.

10 de novembro de 2024

Resposta da Altana A/S

Kære Camilla, hjerteligt tillykke med din nye altan og tusind tak for din fine anmeldelse af de seje gutter på team 12 - sådan én bliver vi så glade for at modtage! Vi er især glade for at høre at det har været så en god oplevelse for din søn - og vi ser frem til, at der fra nu af kommer godt styr på trafikken på Peter Bangsvej ;-)
Dbh Anne, Altana

Stor anbefaling

Vi har på vores ejendom fået monteret 10 smukke, grønne altaner af Jacob og Martin! Tror faktisk ikke at de findes finere. Sammen med projektleder Niels har det været et decideret dreamteam og vi er meget glade og tilfredse. Levering før aftalt og altid med kæmpe smil og imødekommenhed. Kan kun give den største anbefaling!

25 de outubro de 2024

Resposta da Altana A/S

Kære Ingrid, wauw, tusind tak for din flotte anmeldelse - den er vi og hele Altana-teamet så glade for! Vi er så glade for at høre, at Jacob, Martin og Niels har givet jer præcis, hvad I ønskede jer - hjerteligt tillykke med jeres nye altaner. Dbh Anne, Altana.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er super tilfredse med vores nye og…

Vi er super tilfredse med vores nye og flotte altan. Alt virkede meget professionelt og med god og hurtig service. Stort anbefaling herfra til Altana og team 12

6 de novembro de 2024

Resposta da Altana A/S

Kære Kim, tusind tak for din flotte anmeldelse, hvor er det skønt at høre, at du har fået så god en oplevelse med de gode folk fra team 12! Hjerteligt tillykke med din nye altan. Dbh Anne, Altana

Classificada 5 em 5 estrelas

Super flot resultat og god service hele…

Super flot resultat og god service hele igennem - tak til hold 3 - Jens

4 de novembro de 2024

Resposta da Altana A/S

Kære Jens, tusind tak for din anmeldelse af de gode gutter fra Team 3 - det er skønt at høre. Og hjerteligt tillykke med din nye altan. Dbh Anne, Altana

Classificada 5 em 5 estrelas

Team 3 har lavet et perfekt arbejde…

Team 3 har lavet et perfekt arbejde endda lidt hurtigere end planlagt. De har være meget servicemindede og venlige.

31 de outubro de 2024

Resposta da Altana A/S

Hej Finn, tusind tak for den gode anmeldelse - skønt at høre! Og hjerteligt tillykke med din nye altan. Dbh Anne, Altana

Team 3 er helt klart de bedste

Team 3 blev færdig på et øje blink, pladerne var super effektive.

Resposta da Altana A/S

Hej og tusind tak for din gode anmeldelse - vi er superglade for at høre at I havde sådan en god oplevelse! Dbh Anne, Altana

Super tilfredse

Vi er super tilfredse med det arbejde, som Altana - og især montørerne Dennis og Jonas (team 2) - har udført for os.
Selvom vores forening kun skulle have fire altaner, er vi blevet taget alvorligt igennem hele processen.

Selve tilbudsprocessen ved Cemil var professionel, åbenhjertig og ved god dialog og via Cemils erfaring fandt vi løsninger, som gav mulighed for større og bedre altaner.

Selve monteringen er gået helt efter planen, og der har været en rar dialog med montørerne. Vi er dybt imponerede og har kun roser til overs for Dennis og Jonas, der knoklede løs, selvom det stod ned i stænger.

Selv dem, der ikke skulle have altaner, men alligevel er blevet påvirkede af arbejdet, har været så glade for forløbet og samarbejdet!

14 de outubro de 2024

Resposta da Altana A/S

Kære Camilla, wow, sikke en skøn anmeldelse at få - hvor er vi bare glade for alle dine rosende ord, det varmer helt inde i hjertet på os altannørder! Tusind tak for det - og rigtigt hjerteligt tillykke med jeres nye altan. Dbh Anne, Altana

Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetent team og fantastisk altan!

Kompetent, effektivt og serviceminded team - og fantastisk altan!!🙏🏻 Vi havde fornøjelsen af Team 2, der fik sat den dejligste altan op for os. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og altanen ser så godt ud!

Resposta da Altana A/S

Kære Josefine, tusind tak for din glade anmeldelse - det er skønt at høre at I har haft en rigtig god oplevelse med de to dygtige gutter fra Team 2. Rigtigt hjerteligt tillykke med jeres nye uderum i byen. Dbh Anne, Altana

Stort tak til team 9!

Vi har været så glade for samarbejdet med Michael Jensen og Team 9! Alt er gået helt gnidningsfrit og de har tærer enormt søde, imødekommende og hjælpsomme gennem hele processen 🌟

18 de outubro de 2024

Resposta da Altana A/S

Kære Julie, mange tak for din gode anmeldelse - det er skønt at høre, at I har været så tilfredse med Team 9 og Michael. Og hjerteligt tillykke med jeres nye altan! Dbh Anne, Altana

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe tak til Altana og team 6 for et…

Kæmpe tak til Altana og team 6 for et fantastisk job!
I er de bedste👏👏👏😃

15 de outubro de 2024

Resposta da Altana A/S

Hej Rikke, stort tillykke med din nye altan og tusind tak for din glade anmeldelse af de to gode gutter fra team 6 - det bliver vi så glade for! De bedste hilsner, Anne, Altana

Classificada 4 em 5 estrelas

Tusind tak til Dennis og Jonas (Team 2)…

Tusind tak til Dennis og Jonas (Team 2) for en fantastisk altan. Yderst professionelt arbejde og et resultat jeg vil glædes over i årevis🙏 hele processen har været sådan en fornøjelse!!

15 de outubro de 2024

Resposta da Altana A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse og hjerteligt tillykke med din nye altan - vi er rigtigt glade for at høre, at du har haft sådan en god oplevelse med processen og de to seje gutter på Team 2. :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er utrolig glade for vores nye…

Vi er utrolig glade for vores nye altan, og det skyldes i høj grad det fantastiske arbejde, Team 11 fra Altana har leveret! Hele processen har været gnidningsfri fra start til slut, og teamet har været både professionelle og yderst kompetente.

Kommunikationen har været i top, og vi har hele vejen igennem følt os godt informeret om status på projektet. Håndværkerne fra Team 11 arbejdede effektivt og med stor omhu, og det er tydeligt at se, at de har en høj faglig stolthed. Ikke nok med at altanen er præcis, som vi havde drømt om, men de sørgede også for at rydde pænt op efter sig hver dag.

Alt i alt kan vi varmt anbefale Altana og især Team 11, som virkelig leverer et produkt og en service af højeste kvalitet! Tusind tak for et flot resultat!

Resposta da Altana A/S

Kære Nicklas, hvor bliver vi bare glade for at modtage en anmeldelse som din - tusind tak for de flotte ord om Team 11 og os, det varmer virkeligt! Og hjerteligt tillykke med jeres nye altan! :-) De bedste hilsner Anne, Altana

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har netop fået opsat altan af Team…

Jeg har netop fået opsat altan af Team 1 (Fadi og Nibras). Super søde og dygtige og har efterladt mig med den skønneste altan. Så jeg er en glad kunde.

10 de outubro de 2024

Resposta da Altana A/S

Hej Mette, hjerteligt tillykke med din nye altan og tusind tak for din gode anmeldelse - vi sætter stor pris, at du har taget dig tid til at omtale os og de seje gutter i team 1!
De bedste hilsner, Anne, Altana

Team 6

Team 6 har med smil og effektiv arbejde givet mig altanliv🥂 de har informeret og de har kredset for detaljerne. Jeg er meget tilfreds og glæder mig til altanlivet🥂

23 de setembro de 2024

Hej Pia.
Mange tak for at du har givet dig tid til at anmelde vores dygtige team 6, Thomas og Martin. Tillykke med din nye altan, vi er sikre på at du vil få mange gode og hyggelige stunder der ude 🥂
Mange hilsner
Jeanette, Altana 🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Altana Team 3 - en klar anbefaling!

Vi har netop fået opsat altaner i foreningen af Altanas Team 3 - Jacob og Martin. De var enormt effektive; plader + lift blev sat op på få dage og hele foreningen (to opgange) fik lavet altaner på en måned. Og det er nogle virkelig pæne og rummelige altaner, som vi er endt med at få. De havde afsat en ekstra måned i tilfælde af forsinkelser, men den fik de ikke brug for. Afslutningsvist kom deres leder med rundt for at besigtige hver altan for fejl og mangler - vores havde ganske få (lidt slibning på altandøren mv). Vi kan klart anbefale Altana og i særdeleshed Jacob og Martin, som udover at være dygtige, var meget venlige og imødekommende :-)

2 de setembro de 2024

Resposta da Altana A/S

Hej Julie, Hjerteligt tillykke med jeres nye altaner! Tusind tak for den flotte anmeldelse - det sætter vi stor pris på. Vi er rigtigt glade for at høre at I har haft sådan en god oplevelse med Jacob og Martin.
De bedste hilsner,
Anne, Altana

Den fedeste altan på Frederiksberg fra Team 2

Jeg er så heldig at få opsat altan fra Altana af Team 2 - Jonas og Dennis som er vildt dygtige og hjælpsomme. Jeg har fået den flotteste altan på Frederiksberg. Det har været en skøn fornøjelse at møde Jonas og Dennis hver morgen med deres venlighed og smil. De fortjener 5 store stjerner.

6 de setembro de 2024

Resposta da Altana A/S

Kære Karin, hjerteligt tillykke med dit nye frirum på Frederiksberg! Tusind tak for den fornemme anmeldelse og de rosende ord om Jonas og Dennis - vi er simpelthen så glade for at høre, at du har haft sådan en god oplevelse.
De bedste hilsner,
Anne, Altana

Altana. Team 2. Jonas og Dennis

Har lige fået sat en altan op på Frederiksberg. Det blev gjort af Team 2, Jonas og Dennis 😀 jeg har kun gode ting at sige om dem. Jeg er godt tilfreds med det, de har lavet. De er desuden søde og nemme at samarbejde med. 5 stjerner til dem

15 de agosto de 2024

Resposta da Altana A/S

Hej Trine, stort tillykke med jeres nye uderum og tusind tak for din gode anmeldelse. De sætter vi stor pris på - og lader den naturligvis gå videre til de dygtige gutter fra Team 2. :-)
De bedste hilsner Anne, Altana

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk og effektiv altanmontering!

Jeg kan varmt anbefale 12 Team for deres imponerende arbejde med at montere vores altan på Kjeldsgårdvej. Holdet var utroligt hurtige og dygtige. De leverede et godt resultat på rekordtid, og vi er meget tilfredse med kvaliteten af deres arbejde. Tak til 12 Team for en fremragende oplevelse!

30 de maio de 2024

Hej Mathilde

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os og rose vores dygtige team 12, det sætter vi stor pris på.

Rigtig god sommer på din nye altan!

Mange hilsner
Jeanette
Altana A/S

Altan Projekt.

Som beboer og bestyrelsesmedlem i en lille andelsboligforening på Amager var jeg en lille smule nervøs da der skulle sættes altaner op i vores hyggelige gård - alt det larm og støj og hvad så hvis de udelagde noget osv ? Hvad skete der så ? Team 3 - Jakob og Martin der udførte projektet var ikke kun imødekommende og hjælpsome i forhold til vores ønsker men også super dygtig og professionelle i forhold til deres arbejde. Arbejdet blev udført til perfektion - de var hurtige og resultatet var flot !
Bedste anbefaling herfra.
Mvh. Cliff.

20 de junho de 2024

Kære Cliff

Tak for at dele dine bekymringer og oplevelser med os, vi er glade for at have vendt dine bekymringer til en positiv oplevelse, det har vores dygtige team 3 helt sikkert en stor andel i.

Tak for din fine anmeldelse!

Mange sommerhilsner
Jeanette
Altana A/S

Team 11 har styr på det

Team 11 har styr på det. De var søde, effektive og informative. God oplevelse!

4 de junho de 2024

Kære Tobias

Flot anmeldelse af Team 11, de er uden tvivl fantastiske.

Mange tak for din anmeldelse - vi ønsker dig en god sommer på altanen
Jeanette, Altana A/S

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais