Altaner ApS Opiniões 11

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Anbefaling af altaner.dk

Vi er glade for, at vi endte hos Mette og Jan, da vi skulle have altan. Processen fra ide til den færdige ophængte altan blev overskuelig med den hjælp vi fik fra altaner.dk. Deres hjælp og ekspertise var uundværlig. Og ikke mindst er vi meget glade og tilfredse med vores altan.

Line og Mads

27 de janeiro de 2025

Hej Line og Mads

Dejligt at høre at i er glade og tilfredse med jeres altan. Vi syntes også at det sammen med jer har været et godt samarbejde, hvor i især har bidraget med meget. Tak for at dele jeres oplevelse herinde :-)

Rigtig dejlig dag
Vestbjerg Smede- & Maskinværksted Ap

Positiv oplevelse

Købt en carport hos Altaner.dk. De er utrolig pligtopfyldende, og følger op lige fra bestilling,levering og til fakturering. Dygtige montører der udfører deres arbejde til punkt og prikke. Vil helt sikkert anbefale dem til andre.

25 de junho de 2024

Resposta da Altaner ApS

Tak Connie for den flotte anmeldelse på Trustpilot🙏.
Tak for jeres positive anbefaling. Jeg skal nok give det videre til Mathias og Desmond.
God sommer ☀️

5 kæmpe store stjerner herfra

Vi giver altaner.dk vores bedste anbefalinger!
De har leveret 4 flotte kæmpe store altaner til vores ejerforening i centrum af Aalborg.
Flot arbejde - og til konkurrencedygtig pris.
De blev leveret til tiden - med god dialog under hele projektet.
Altaner.dk (Mette & Jan) hjalp os ved at deltage i informationsmøde for ejerne. Og de deltog også - sammen med os - i møde med Aalborg kommune, Byg & Miljø. Her deltog de aktivt i løsning af ændret krav til ophængning UDEN meromkostninger.

Stor TAK fra bestyrelsen i Lille Kongensgade

14 de maio de 2024

Resposta da Altaner ApS

Tak for anmeldelse of de rosende ord. Vi gør os umage for at yde vores kunder en god service og selvfølgelig en hurtig levering.
God sommer

Altaner .dk. Carport

Har købt en dobbelt carport ved altaner. Dk.
Stor anbefaling herfra.
God pris. God kundeservice. Samtlige aftaler overholdt til punkt og prikke. Et par fantastiske montører søde rare og venlige og som har deres faglige stolthed i behold,leverede et stykke fint arbejde. Stor tak herfra.
Mvh. Morten og Kirsten Odense.

1 de maio de 2024

Hej Kirsten og Morten

Skønt at høre jeres carport bringer glæde. Det er jo lige sådan det skal være. Tak for at dele jeres oplevelse herinde :-)

Rigtig dejlig dag

Spindeltrappe

Min oplevelse med Altaner har været helt i top.
Jeg har bestilt en spindeltrappe igennem dem, og servicen fra Mette, som har hjulpet og guidet mig over telefonen, har været fantastisk hele vejen igennem.

17 de abril de 2024

Hej P.S.
Tak for den flotte anmeldelse.
Jeg glæder mig til at se jeres spindeltrappe, når den er monteret :-)
Mange hilsner fra
Mette

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt en spindeltrappe og…

Jeg har bestilt en spindeltrappe og gelænder og har haft en super professionel og kompetent service i hele processen. Mette var en super hjælpsom medarbejder og havde relevante oplysninger og ideer til vores nye trappe og gelænder. Vi synes at prisen og kvaliteten var helt fair. Jeg sender mine bedste anbefalinger herfra.

26 de março de 2024

Hej Tobias
Tak for den flotte anmeldelse :-)
Mange hilsener fra
Mette, Altaner.dk

Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke professionelt !

Vi bestilte en trappeløsning til vort kontorbyggeri, og trappen blev også leveret . Problemet var bare at den ragede meget længere ud end hvad der var aftalt på ordrebekræftelsen. Vi har foreslået en løsning , men de er ikke interesserede i at rette op på tingene.
Højst uprofessionelt !

23 de maio de 2022

Hej Ulrik
Tak for din anmeldelse af trappe til Telefonhuset, Sletvej 2 i Aarhus.
Jeg kan se i vores system at der er sendt en større dekort til udbedring af trappe.
Hvis udbedring ikke har fundet sted, beder jeg dig om at kontakte vores kontor, så vi sammen kan se på sagen og finde en løsning.
De bedste hilsner fra
Mette, Altaner.dk ApS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais