Informações sobre a empresa

1. Serviços de criptomoeda
  2. Empresa comercial de ouro e prata
  3. Empresa de investimentos

Escrito pela empresa

Handlując z nami, wybierasz partnera, któremu możesz zaufać. Jesteśmy dumni z naszej reputacji, przejrzystych warunków i zespołu profesjonalistów, którzy pomagają naszym klientom osiągnąć maksymalne wyniki na rynku.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Altavics Group znalazłem przypadkiem w…

Altavics Group znalazłem przypadkiem w reklamie w necie wszystko było opisane jako bezpieczna iwnestycja z szybkim zyskiem nawet dla osób bez doświadczenia wglądało to profesjonalnie więc kliknąłem niedługo później zadzwonił konsultant mówił spokojnie bez resji tłumaczył że to sprawdzoy system i że wypłaty realizowane są bez problemu miał wschodni akcent le wtedy nie przywiązywałem do tgo większej wagi bo patrzyłem na liczby i na to co pokazywał w panelu na początku wszystko wydawało się w porządku konto aktywne saldo rosło kontakt był regularny i nikt nie naciskał uznałem że trafiłme dobrze sytuacja zmienła się gdy chciałem wypłacić częś środków najpirew podatek potem AML póniej kolejne opałty za rzekme zabezpieczenia za każdym razem zapewnienia że to już ostatni krko i że środki zaraz będą odlokowane oczywiście nci takiego nie nastąpiło odpowiedzi zaczęły się różnić a kontakt robił się coraz słbszy zgłosiłem sprawę ale po kilku tygodniach przyszła decyzja o umorzeniu brak danych i bak możliwości ustalenia czegokowliek wtedy myślałem e to koniec dopiero później trafiłem na oosby które znają takie cshematy i wiedzą jak je rozpracować ebz obiecywania cudów tylko konkretne działania po czasie sprawa ruszyła i środki dało isę odzyskać czego już się nie spodziewałem piszę to żeby ostrzec innych bo Altavics Group na początku ygląda wiarygodnie a prawdziwy problem pojawia się przy próbie wypłaty zostawiam numer może komuś się rpzyda 8/8/1robie przerwy5/0/1bo usuwają7/5/1

2 de março de 2026

Uwaga to naciagacze

Altavics Group pojawilo sie u mnie totalnie znikad. Telefon rozmowa na luzie bez gadania o wielkich zyskach. Raczej uspokajanie ze to stabilne i bezpieczne. Wszyscy mowili z takim wschodnim akcentem ale wtedy czlowiek w ogole na to nie patrzy. Platforma dzialala liczby sie zgadzaly wiec nie mialem podejrzen. Zaczelo sie psuc gdy chcialem ruszyc swoje pieniadze. Najpierw jakas informacja o podatku potem temat AML. Pozniej dochodzily kolejne warunki i oplaty o ktorych wczesniej nie bylo mowy. Ciagle slyszalem ze to juz ostatnia rzecz a za chwile pojawialo sie cos nowego. Telefony czeste czasem nawet po kilka dziennie. Sprawe zglosilem na policje ale po paru tygodniach przyszlo umorzenie. Zero zaskoczenia. Zostalem z wrazeniem ze znowu nikt nie jest w stanie pomoc i ze temat jest zamkniety. Dopiero pozniej trafilismy na kancelarie ktora zna takie historie od podszewki. Widac bylo ze maja najlepszych prawnikow do takich spraw i ze pomagali juz wielu osobom w podobnych sytuacjach. Bez gadania bez obiecywania cudow po prostu wiedzieli co robia. Po czasie sprawa sie domknela i srodki wrocily. Pisze to bo Altavics Group na poczatku wyglada spokojnie i niepozornie a potem robi sie z tego problem ktory ciezko samemu ogarnac. Dobrze ze sa ludzie ktorzy naprawde znaja sie na rzeczy. Kontakt który mi pomógł to 7/8/3 robię odstęp 2/9/9 bo usuwają 7/6/2 opinię

13 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Na początku wszystko wydawało się…

Na początku wszystko wydawało się zupełnie wiarygodne – profesjonalna strona, mili doradcy i zapewnienia, że moje środki są bezpieczne i mogę je wypłacić w każdej chwili. Zdecydowałem się zainwestować, bo wszystko wyglądało uczciwie. Początkowo saldo na moim koncie rosło, więc myślałem, że idę w dobrą stronę. Jednak kiedy próbowałem dokonać wypłaty, wszystko się zmieniło. Najpierw wprowadzili weryfikację AML, potem pojawiły się niespodziewane opłaty administracyjne, a na końcu podatek, który rzekomo musiałem zapłacić, aby kontynuować wypłatę. Doradcy zaczęli naciskać, dzwoniąc z różnych numerów i sugerując, że jeśli nie wpłacę więcej pieniędzy, stracę wszystko. Wtedy zrozumiałem, że padłem ofiarą oszustwa. Policja, jak zwykle, umorzyła sprawę z powodu braku dowodów, a ja byłem przekonany, że już nigdy nie odzyskam swoich pieniędzy. Na szczęście, dzięki forum, znalazłem Rose Lane (GP), licencjonowaną agencję, która ma doświadczenie w walce z oszustwami. Pan John, który zajął się moją sprawą, był niezwykle skuteczny. Dzięki ich pomocy udało mi się odzyskać wszystkie środki. Rose Lane (GP) współpracuje z organami ścigania i była wspomniana w różnych mediach. Jeśli ktoś padł ofiarą Altavics Group, gorąco polecam kontakt z Panem Johnem oni naprawdę potrafią pomóc.

20 de agosto de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Stabilnie i wygodnie

Najbardziej podoba mi się tutaj to, że wszystko działa szybko i bez problemów. No i cały czas dochodzą nowe waluty — to też na duży plus. Zawsze jest w czym wybierać.

8 de maio de 2025

Witaj Edyta Kowalczyk,
Dziękujemy za pozytywną opinię. Doceniamy Twoje zaufanie i cieszymy się, że Twoja współpraca z platformą Altavics Group była dla Ciebie pozytywna. Ncasz zespół będzie nadal ciężko pracował, aby zapewnić użytkownikom stabilne, wydajne i profesjonalne wsparcie.

Platforma była miłym zaskoczeniem

Altavics Group zaskoczyła mnie już na samym początku. Zacząłem od małej kwoty, a wyniki przeszły moje oczekiwania. Teraz stopniowo przenoszę tu wszystkie środki.

8 de maio de 2025

Witaj Irenka Kaczmarek,
Dziękujemy za pozytywną opinię. Doceniamy Twoje zaufanie i cieszymy się, że Twoja współpraca z platformą Altavics Group była dla Ciebie pozytywna. Nasz zespół będzie nadal ciężko pracował, aby zapewnić użytkownikom stabilne, wydajne i profesjonalne wsparcie.

Jestem naprawdę zadowolony

Jestem naprawdę zadowolony z tego, jak intuicyjny jest interfejs tej platformy. Nawet jeśli dopiero zaczynasz, wszystko jest jasne od pierwszego spojrzenia — to naprawdę ułatwia naukę i stawianie pierwszych kroków w handlu.

5 de maio de 2025

Witaj Krystyna Gorska,

Classificada 5 em 5 estrelas

Jak zacząłem z nimi pracować

Jak zacząłem z nimi pracować, byłem naprawdę pozytywnie zaskoczony tym, jak bardzo stawiają na technologie i nowoczesne rozwiązania. Wszystko jest dobrze przemyślane — narzędzia są wygodne, łatwiej podejmować decyzje, a możliwości zarobku robi się więcej. Platforma to fajne połączenie innowacji i prostoty.

3 de maio de 2025

Witaj Matylda Kozłowska,

Profesjonaliści w swojej dziedzinie

Dzięki wielkie dla zespołu za profesjonalne podejście i zaangażowanie. Platforma naprawdę wyróżnia się na tle innych — przede wszystkim bezpieczeństwem, a to dla mnie kluczowa sprawa przy wyborze miejsca do inwestowania.

19 de abril de 2025

Witaj Justyna Król,

Wspaniałe doświadczenie

Moja przygoda z inwestowaniem zaczęła się od Altavics Group — i naprawdę jestem zadowolony. Platforma daje wszystko, czego potrzeba do wygodnego zarządzania inwestycjami. Do tego dochodzi masa materiałów edukacyjnych, które pomogły mi rozwinąć się jako inwestorowi.

29 de abril de 2025

Witaj Wioletta Kaczmarek,

Wygoda i nic więcej

Zacząłem handlować kryptowalutami na tej stronie kilka miesięcy temu i muszę powiedzieć, że moje wrażenia są w większości pozytywne. Istnieje wiele standardowych wskaźników, dobra płynność, a strona obsługuje wiele różnych walut.

15 de abril de 2025

Witaj Salomea Kaczmarek

Classificada 5 em 5 estrelas

Prawdziwy sposób na naukę zarabiania w inny sposób

Praca z tym serwisem dla kryptowalut to czysta przyjemność. Swoboda działania, a wszystko zależy tylko od Ciebie. Doskonały wybór dla tych, którzy cenią sobie strategię i wydajność

10 de abril de 2025

Witaj Urszula Woźniak,

Ich usługi są doskonałe

Pracowałem na wielu platformach. Najważniejszą rzeczą, której nauczyłem się podczas mojej pracy, jest to, że zawsze powinieneś pracować ze sprawdzonymi brokerami. Dlatego polecam Altavics Group, jest to sprawdzona platforma. Jest wspierana przez takich gigantów jak Binance i Investing. Przetestowana przeze mnie i wielu moich znajomych, ich usługi są doskonałe.

11 de março de 2025

Obsługa

Przede wszystkim zawsze widzę i czuję wsparcie, jakie zapewnia firma, a to jest po prostu niesamowite. Nigdzie nie spotkałem tak świetnych firm, zdecydowanie moja rekomendacja dla każdej osoby, nie pożałujesz

26 de fevereiro de 2025

Nie wiem

Nie wiem, kto pierwszy wymyślił ten rodzaj dochodu, ale myślę, że zasługuje on na pomnik. O ile prostsze, łatwiejsze i ciekawsze stało się moje życie. Chciałbym również podziękować platformie, która traktuje swoich klientów odpowiedzialnie i zawsze oferuje nowe narzędzia.

7 de março de 2025

Binance

Podoba mi się, że platforma stale dodaje, aktualizuje i ulepsza narzędzia handlowe, a także wypuszczane są nowe poziomy, takie jak Binance, bardzo miło było być zaskoczonym, widząc recenzję na ich temat.

6 de março de 2025

Resposta da Altavics Group

Dziękujemy za informację zwrotną od naszej firmy Altavics Group!

Nowe narzędzia

Podczas mojej pracy w firmie zaobserwowałem znaczny wzrost jakościowy, ponieważ nowe narzędzia, szybkość transakcji i ogólnie szybkość samej platformy były stale ulepszane i dodawane.

23 de fevereiro de 2025

Resposta da Altavics Group

Dziękujemy za informację zwrotną od naszej firmy Altavics Group!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais