I recently purchased their products and hadn’t acknowledged it was under a subscription plan. When I realized I tried to cancel under my profile, but was told it wasn’t possible until I had paid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik had al lang de gedachte om met dropshippen te beginnen, ik vond het alleen heel eng en vertrouwde het niet helemaal, ik dacht niet dat het kon geld verdienen met online producten verkopen. H... Ver mais
Dette er den værste hjemmeside oplevelse til dato. Faldt over et dumt tilbud på Facebook. Har endnu ikke modtaget mit produkt til med har de valgt at tegne et abonnement de mener er tydeligt p... Ver mais
Informações sobre a empresa
ALVERRA is een e-commerce coachingbedrijf dat ondernemers helpt hun eigen winstgevende webshop op te bouwen en verder te laten groeien. Of je nu net begint met je eerste verkoop of al een gevestigde business hebt en klaar bent om op te schalen, wij bieden begeleiding die past bij jouw fase. Onze programma’s bestaan uit duidelijke stappen, bewezen strategieën en persoonlijke ondersteuning. Van het opzetten van je eerste webshop, tot het uitbouwen van meerdere merken en het opschalen naar een omzet van €500.000+ per maand. Wat ons onderscheidt is dat we werken met praktische systemen en begeleiding die direct toepasbaar is, zodat je niet alleen leert ondernemen, maar ook een business bouwt die schaalbaar en duurzaam is. Bij ALVERRA sta jij centraal: jouw doelen, jouw tempo en jouw ondernemersreis.
Informações de contacto
Holanda
- info@alverra.nl
- alverra.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Superfijn contact!
Ik ben een maand geleden gestart en vond de stap eigenlijk heel spannend omdat ik dit nog nooit heb gedaan maar heb heel fijn contact met de coach en wordt stap voor stap begeleid en dat geeft me echt vertrouwen. Tot nu toe is het allemaal veel minder lastig dan ik dacht en het wordt goed uitgelegd
Alverra, my new future!!!
For me Alverra is an opportunity for a new future. The coaching videos are clear and offered step by step. The personal coach is also the best. It feels like we are in this together.
Iets om Consistent te schalen
Na mijn eerste webshop wilde ik opschalen, maar ik liep vast in structuur en teamopbouw. Ik ging opzoek naar programma's die mij hierbij konden helpen, en ik kwam uit op het Growth programma van de dames. hier heb ik geleerd hoe ik geavanceerde advertenties test, funnels optimaliseer en mijn eerste teamleden goed aanstuur.
Het resultaat is dat mijn omzet niet meer alle kanten op gaat, maar elke maand groeit. Het geeft veel rust om te werken met duidelijke systemen en een coach die precies weet waar de valkuilen zitten
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.