Har använt både Ame pures face roller med gel och även fransserumet. Köpt facerollern i två omgångar. Ger lyster, tar bort smårynkor och grova porer. Fransserumet använder jag kontinuerligt. Jag h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Syns produktene deres er superbra. Bruker peelingen deres som heter peel so good! Den er fantastisk, ser resultat fra første gang enn bruker den. Det var over all forventning. Jeg har fet hud og slite... Ver mais
Min omdöme skulle vara hjälp att de bli bättre. Produkt i geléform som tyvärr är inget annat än fusk produkt. Svart tvätta bort, har ingen peeling efekt. I min mail växling fick jag råd,... Ver mais
Wow wow wow! Jag var skeptisk, men mina porer runt näsan och kinderna har minskat med 50% ! Huden känns så len efteråt också :) tips: om du rollar med ”skinroller” eller liknande, peela inte med denna... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Veldig fornøyd med alt
Veldig fornøyd med produkter, nettbutikk og forsendelser😍
Har aldrig haft pænere hud
Jeg har prøvet forskellige forskellige af deres produkter igennem et års tid nu og min hud har aldrig været pænere.(dagcreme natcreme, lilla serum, rensegel, tonic og Peels so good)
Og nej, jeg synes heller ikke det er døde hudceller, der vælter af, som de skriver om sidstnævnte produkt. Jeg smører det på, børster tænder og tørrer det af med en vaskeklud, og har den blødeste hud bagefter.
Det er billigst at købe produkterne hos Âme Pure selv, da de ofte har tilbud.
Fungerte ikke
Fungerte ikke, selv om jeg fulgte instruksene til punkt og prikke.
Har hatt lignende hansker hvor det kommer masse løs hud, men da med et litt annet stoff.
Kjøpte mine hansker hos Ame Pure.
Utrolig irriterende at jeg kjøpte to stykker, siden jeg liker best å ha på begge hendene, og åpnet begge.
Får jo ikke returnert noen av dem da, da Ame Pure ikke har noen fornøyd-garanti.
(Innpakningen er også laget slik at de blir ødelagt for å ta en hanske ut, så kunne ikke returnert selv om de ikke var brukt en gang).
Anbefales ikke!
Ps: jeg har lagt denne samme anmeldelsen på Ame Pure sine sider, der jeg kjøpte disse, den er ennå ikke blitt lagt ut, en god stund etter.. Meget mistenkelig at de trikser med å fjerne negative omtaler på nettsiden, og dermed lager et falskt inntrykk av bare fornøyde kunder.
De har også slutter å svare meg på mail, og ble sure fordi de syns jeg "bare kritiserte" (ved å spørre etter den manglende omtalen min, og å si at hansken ikke funka) og igjen komme med bruksanvisningen sin, selv om jeg forklarte at jeg allerede hadde fulgt den til punkt og prikke.
Ps2: de har nå svart meg igjen, og refunderer beløpet, så det skal de ha for! Nå har de også lagt ut omtalen min på sin side.
Veldig fornøyd med vippeserumet
Veldig fornøyd med vippeserumet. Har fått mye lenger vipper. Har aldri fått komplimenter på vippene før, men må gjør jeg det ofte☺️
FANTASTISK vippeserum 🥹😍
Den virker, jeg så effekt få dage efter påbegyndelse, og har nu brugt den i 3 uger selv min søster kommenterede effekten uden makeup.. jeg oplever fyldigere, (flere vippehpr) og de faktisk er blevet en smule mørkere og helt klar forlængelse af vipper! Så lykkelig og laver denne anmeldelse i forbindelse med jeg køber tilbuddet 2 for 1 pris kan også købes i Matas kan jeg se men der koster den 449 kr
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter
Peel so good er kjempebra og lukter godt.
Body Cream lukter nydelig og huden blir kjempemyk
Flotte innpakninger og flott design på alle krukker.
Jeg anbefaler å prøve produktene.
Ich bin sehr froh
Ich bin sehr froh, dass ich bei pure & body gelandet bin. Das Personal ist sehr freundlich und kompetent. Die Ergebnisse der Behandlung sind bereits eindeutig erkennbar und ich bin sehr zufrieden damit!
Bästa hudvårdsprodukter och blixtsnabbt leverans!
Det är de bästa produkterna inom hudvård jag någonsin använt och jag har provat massor. Håller det de lovar. Otrolig snabbt leverans!
Meget mærkeligt firma...😤
Meget mærkeligt firma...😤
De sender konsekvent min ordre et andet sted hen, end hvad jeg har bedt om, så at jeg skal ud at køre en længere tur i bil. Og når man forsøger at ringe til dem, får man at vide, at nummeret ikke eksisterer !
Mails til kundeservice besvares heller ikke, eddermame RINGE... !! 👎👎👎
Klissete og tynn, som vann....
Bouncy water splash - kremen hadde skilt seg, og var helt vannete. Dette var skikkelig water splash!! Hvordan er det mulig??? Skuffende...
Ändrat innehåll?
Använt produkten länge och varit väldigt nöjd, men senaste produkten jag fick är mycket sämre än tidigare. Ändrat innehåll eller fel på just mitt exemplar?
Rask levering
Rask levering. Hadde linjer i panna og grusom hud. Brukt peelingen hver dag ei eu uke. Har masse glød. Reduserer linjer drastisk! Er det beste hudpleie produktet jeg har prøvd!!
AM Pure Technician was first class. Bad management is a problem.
If Jeremy, the technician, hadn't been so good this would have been a two-star review. Management of scheduling was so poor that I wanted to cancel and would have if I hadn't already been charged a $100 deposit. I twice requested an 8am start time as the A/C unit is in the attic and it gets intolerably hot by noontime. The technician arrived at 12:10 pm the first time and I refused to let them start as we had a Dr appointment at 2pm. On the second appointment, again requested for 8am, the technician arrived at noon. Between the two appointments AM Pure made us sit and wait for a total of 8 hours. I am so disgusted with AM Pure that I will not get service there again despite the outstanding work done by Jeremy.
Randall Richardson
Kjøpte Peels so Good og So Silky Mitt
Kjøpte Peels so Good og So Silky Mitt.
Produktene fungerer ikke og kundeservicen er dårlig.
Peels so Good; det er produktet selv om klumper seg.
So Silky Mitt: fungerer aldeles ikke slik reklamen sier.
Dersom du kjøper disse og du heller ikke syns de fungerer, så må du ikke regne med å få reklamere (fordi du har jo brukt produktene). Du må selv betale returen (hvis du faktisk får returnere). Du må være særdeles oppmerksom på at du returnerer pakken med sporing, for de kan påstå de ikke har mottatt den (dersom de i det hele tatt svarer deg). Dette kan være fordi de ikke tømmer postboksen sin, men det innrømmer de aldri. Kontakter du daglig leder, må du regne med å få spydige kommentarer...og at de fremdeles kaller det god kundeservice.
Og ja, jeg kan dokumentere alt dette, alle mail og sms er tatt vare på.
Hvis jeg var deg, så ville jeg styre unna Amepure.
Se svaret fra Amepure, her er mitt svar til dem på det de skriver:
Hansken var knapt brukt, og flasken tatt litt av. Jeg fulgte bruksanvisningene. Jeg ringte daglig leder fire ganger fordi de ikke svarte på mail. Første gang- ingen svar, det ble raskt kuttet. Jeg ringte derfor opp igjen og fikk svar. Samtalen varte i 1 min. Tredje og fjerde gang, ingen svar. Jeg forsøkte å ringe de siste gangene fordi daglig leder påstod de ikke hadde fått produktene av meg pr post, mens Posten derimot kunne opplyse at postboksen deres var full av uavhentet post. Resten av dialogen gikk pr sms. At Amepure faktisk kommer med disse påstandene, at flasken var tom, at jeg ringte 13 ganger og at jeg var sjikanerende, er ganske sjokkerende. Jeg er en sannferdig person, og dette forsterker bare mitt budskap om å la være å handle hos dem. Som sagt, jeg kan dokumentere alt: telefonlogg, sms og e-post. Kan Amepure det?

Resposta da -
Begejstret!
Min sarte hud kan fint tåle produktet - jeg er begejstret! Får en fin blød og velplejet hud. At det smuldre og at det nok er produktet i sig selv der gør det, når det masseres længe nok, men sælges som om det er døde hudceller, er for mig irrelevant. Det virker!
Det er de bedste produkter min hud…
Det er de bedste produkter min hud nogensinde har fået - det er en ren fornøjelse af bruge hver dag - min ellers så tørre og sensitive hud fra fået masser af fugt og gløden tilbage - det er ren velvære bruge 👏👏🥰
Min omdöme skulle vara hjälp att de…
Min omdöme skulle vara hjälp att de bli bättre.
Produkt i geléform som tyvärr är
inget annat än fusk produkt.
Svart tvätta bort, har ingen peeling efekt.
I min mail växling fick jag råd, att ta bort hår på ansiktet innan peeling.
Totalt missvisande.
Jag har aldrig hört något liknande gällande peeling produkt.
Jag tycker att produkten är fusk.
Very satisfying but not sure of long term effects yet
I bought the Peel so Good. Loved this product. It's so much fun to use as you see an immediate effect on old skin coming off. I haven't noticed a long term effect yet but I really enjoy using it. It's a bit pricy but there's a lot in in the bottle.
Added: Bought 2 bottles at the time. Still looooads left in the first one. Not sure when I will even open the next. Still enjoy using it so much :)
Hands down en av de beste jeg har brukt for denne prisen
Helt utrolig fantastisk Peels so Good og håndkrem fra dem.
Det er fullt mulig at produktet klumper seg når men gnir det med hansker på. Vet ikke, har ikke prøvd. Men det jeg VET 100% er at det også fjerner døde hudceller, akkurat som den lover. Tørr og klumpete hud forårsaket av rosacea smelter bare bort! Tørr hud på knærne eller albuene? Borte, vekk! Vinterføtter med tørr hud mellom tærne? Ikke lengre ditt problem!
Anbefalles på det sterkeste. Også håndkrem! Leverer. SMelter inn i huden med en gang, etterlater ikke noe fett eller kliss, og den tørre, sprukne vinterhuden på hendene mine er reddet. Så lenge du holder hendene tørre, skal du ikke kjenne at du har noe krem på. Bortsett fra den deilige lukten da <3
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.