A empresa respondeu
A empresa respondeu
Virkelig lækre materialer (primært økologisk hør) og både kjolen og de to t-shirts, jeg har købt, sidder super godt. Særligt den lysegrønne Silver sage og den rosa-beige Dusty mauve er virkelig smukke... Ver mais
Har købt hos AMOV online et par gange og hver gang en succes. Det gælder både selve handlen, forsendelse og ikke mindst selve tøjet. Lækkert design og super skøn kvalitet. Kun gode anbefalinger her f... Ver mais
We are at a point in history where it is fully possible for every living being to live a good life. But what we are seeing is gross inequality, poverty, conflict and a breakdown of our fragile ecosystem. Even in the richest, most peaceful parts of t...
Dinamarca
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Ik heb meer dan een maand geleden kleding besteld bij Amov Apparel (Denemarken) en betaald. In het begin kreeg ik nog wel reactie op mijn mails, maar de laatste weken hoor ik helemaal niets meer — geen levering, geen terugbetaling, geen antwoord op meerdere berichten.
Ik heb inmiddels contact opgenomen met het European Consumer Centre (ECC) om dit op te lossen. Jammer dat het zover moet komen, want de communicatie is volledig stilgevallen.
Hopelijk komt er alsnog een oplossing, maar op dit moment kan ik Amov helaas niet aanraden vanwege de slechte klantenservice en het uitblijven van levering.

Resposta da AMOV
Elsker jeres tøj. Virkelig lækker kvalitet. God hjælp fra medarbejder da jeg efterlyste min pakke. Tak for hjælpen 😀
Min datter og jeg har købt en del forskelligt tøj, og alle dele er bare rigtig lækre og i god kvalitet. Anbefales absolut!
Dårlig oplevelse!!
Har modtaget en forkert vare. Har sendt mail med billeddokumentation samme dag jeg hentede pakken. Har forgæves forsøgt flere gange at ringe (man bliver bare mødt af en telefonsvarer). Lige om en dags tid så udløber min 14 dages returret. Eneste positive ting: Jeg bestiller RIGTIG mange varer på nettet og dette er 1. gang jeg oplevet så “dårlig stil” ved en kundeservice.

Resposta da AMOV
Nemt at bestille og hurtig levering. En af de varer, jeg havde bestilt var alligevel ikke på lager i den valgte størrelse. Fik sms med info herom og tilbud om at slette fra ordren eller erstatte med anden størrelse. Tøj der er flot og behageligt at have på.
Jeg har forsøgt flere gange at ringe til oplyste nr, i åbningstiderne og sendt mail, men desværre uden held, absolut ingen kontakt. Jeg skal sende nogle varer retur, men det er godt nok svært når jeg ikke kan komme i kontakt med AMOV på hverken tlf eller mail

Resposta da AMOV
God hjemmeside, fede produkter og en meget, meget høj og lækker kvalitet!
Levering er hurtig. Alt i alt en top oplevelse!
Super god service. Et par at de bestilte trøjer/t-shirts str. M var desværre ikke på lager, så de sendte et par andre i str. L + 2 stk. gratis t-shirts som kompensation. Det var en flot gestus. Handler helt sikkert her igen.
Lækkert tøj til en god pris.
Dog er leveringsforløbet ikke så informativt fra ordreafgivelse til modtagelse af varen.
Her kunne jeg godt have brugt information om forventet leveringstid og info om at ordren er afsendt.
Leveringstid 6 dage
En ordre på 2 varer gik på ingen måde som forventet. 1 manglende og 1 forkert modtaget vare. Efter kort mail-dialog med firmaet gik det fra at være en træls oplevelse til det helt modsatte. Stor fleksibilitet og 100% god service for at gøre min kundeoplevelse positiv, lykkedes til fulde! Kunne ha’ været 5 stjerner hvis alt var lykkedes fra starten.
Har flere gange købt tøj her. Lækkert og bæredygtigt tøj til fair priser. Fin service men forvent lidt leveringstid.
Rigtig god og hurtig service og ikke mindst lækre produkter
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.