Andersenhansengulv Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nedslidt gulv har fået nyt liv. Det har været en god oplevelse med den gennemførte gulvrenovering, vort nedslidte ask gulv har fået nyt liv, står som nyt. Jeg kan varmt anbefale Andersen/ Hansen Gulv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi overtog et hus hvor vi ikke havde forventet at skulle slibe gulve. Jeg tog kontakt til Andersen/Hansen Gulvservice, og de var søde til med det samme at kigge på nogle fremsendte billeder, og giv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft hjælp til slibning af gulvene i vores sommerhus. Hele vejen igennem processen, har der været super god vejledning og kommunikation. Arbejdet blev udført super grundigt og professionelt og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God proces og smukt gulv. Hele vejen har der været en god og hurtig kommunikation. Mit gamle egeparket-gulv er igen smukt og lyst Hele processen har været smidig og behagelig - og der er tydeligv... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de pisos

Escrito pela empresa

Andersen/Hansen Gulvservice blev etableret i december 2006. Vi har derfor en bred og dybdegående erfaring indenfor gulvservice og vi er klar til netop din opgave.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk godt arbejde.

Har lige fået slebet og lakeret vores ca. 30 år gamle trælaminat-gulv. Tre børn og et par hunde smat en vandskade havde fået det til at se frygteligt ud. Det er nu fuldstændig som at se på et nyt gulv. Absolut top-professionelt arbejde på rimelig tid og til rimelig pris.

5 de setembro de 2022

Meget dygtig og venlig

Vi brugte firmaet i juni 2022. Vi oplevede at serviceniveauet var i top. Vi fik rigtig god vejledning af Keld og resultatet er over alt forventning - gulvet blev slebet og lakeret så flot at man skulle tro det var et splinternyt gulv.

30 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Lak af sildeben og fyrretræsgulve

I forbindelse med køb og renovering af hus skulle gulvene også have den store tur. Vi fik en yderst rimelig pris fra Andersen/Hansen og det hele blev klaret på kort tid. Med kyndig rådgivning fra Pelle Hansen valgte vi 2 komponents lak, og det hele står superflot. Kan klart anbefales

28 de agosto de 2022

Hele huset skulle renoveres

Hele huset skulle renoveres, så der blev lagt en plan, for Gulvslibere - Andersenhansengul, samt efterfølgende maler arbejde med loft og væg maling.
Gulvsliberenme koordinerede med malere så vi fik et perfekt forløb uden spilddage.
Gulvslibernes resultat var til ug+ - så stor ros herfra.

24 de junho de 2022

Gulvrenovering i topklasse

Keld Andersen kom og besigtigede opgaven, målte op og gav et tilbud på stedet. Arbejdet bestod i gulvafslibning og lakering i stue, gang og kontor, samt slibning og lakering af køkkenbordplade. Keld Andersen planlagde opgaven sammen med maler, så den samlede renovering kunne forløbe hensigtsmæssigt. Alle aftaler blev overholdt, kommunikationen var fremragende og arbejdet blev udført til vores fulde tilfredshed. Kan absolut anbefales.

21 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god og hurtig service med…

Rigtig god og hurtig service med gulvafhøvling i stue og entre med efterfølgende lakering. Et meget flot resultat og vi er meget tilfredse og kan klart anbefale firmaet til andre.

25 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og super resultat.

Har fået slebet og lakeret gulv i stue og køkken. Vi har fået rigtig god vejledning af Keld både i telefon og ved personlig fremmøde. Rigtigt flot resultat kan kun anbefale Andersenhansengulv.

15 de dezembro de 2021

Oplevelsen med Andersen/Hansen…

Oplevelsen med Andersen/Hansen gulvservice lever helt op til de højeste forventninger på alle måder. Behagelige og meget profesionelle mennesker med stor viden om deres fag. Utrolig flot finish på arbejdet.
Vores allerbedste anbefalinger:)

26 de novembro de 2021

Professionelt og pålideligt

Jeg har nu for anden gang brugt Andersenhansengulv til slibning og lakering af mine gulve. Jeg er særdeles tilfreds med det færdige resultat, og jeg kan kun give dem den allerbedste anbefaling. Super professionelt og arbejde af meget høj kvalitet.
Udover et højt fagligt niveau, er det en fornøjelse at opleve, at aftaler holdes, og der mødes ind til den aftalte tid.

23 de setembro de 2021

Fantastisk resultat

Jeg havde akut brug for at få gulv høvlet/slebet inden indflytning og jeg fik ekstra god service, så alt blev ordnet indenfor 3 dage fra første henvendelse - Resultatet var fejlfrit og til en god pris, så dem kan jeg godt anbefale.

24 de março de 2021

Professionel Gulvservice i høj kvalitet

Vi havde en super god oplevelse med Andersen/Hansen Gulvservice. De var rigtig venlige, professionelle og effektive. Vi er i den grad tilfreds med deres arbejde i vores hus, og vi kan virkelig anbefale dem! Hvis vi skal have udført fulvservice i fremtiden vil det bestemt være Andersen/Hansen Gulvservice vi benytter os af.

16 de dezembro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais