Handla absolut inte här! Det som syns på bilderna är inte det du får hem. Du får hem något från Hongkong som liknar en maskerraddräkt. Sen när du begär full återbetalning och betald retur så vägra... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ett helt igenom oseriöst företag, vill varna alla som tänker köpa något härifrån. Man får inte tillbaks sina utlägg man har haft och till slut så slutar dom svara på mail. Nej bojkotta detta företag... Ver mais
Dumt av mig att jag ej läste recensionerna om detta P!ss företag innan jag Beställde från dem. Beställ aldrig från Andersson mode eller Karlsson mode det är ett bedrägeri företag från Kina. kvaliteten... Ver mais
Beställde skor, upplever att skorna inte alls stämmer överens med storlek som jag faktiskt beställt. Jättekrångligt när jag skall skicka tillbaks. Man måste ha lång mejlkonversation där man säger... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Igen leverans bara tog pengarna svara…
Igen leverans bara tog pengarna svara inte på mail länge
Beställde 2 par sandaler för 1000 kr…
Beställde 2 par sandaler för 1000 kr fick barn storlekar 41 i storleken fast på beställning är sorlek 44 båda besällningar fel ,när jag skulle återlämna tillbaka fick ingen svar ,efter 4 försök en gav jag upp fick knga svar överhuvudtaget, fick ge bort sandaler ,alldrig mer hos abdersson mode åt hel,,, med de!!!!!
VARNING BLUFF, KINA varor
Andersson mode är ett bluffbolag vars kläder är ifrån Kina precis som TEMU och Shein.
De skickade oss en helt annan kostym än den jag beställt. Jag hade beställt en beigerutig kostym i bomull och fick hem en enfärgad grå i filtmaterial och när jag vill reklamera den så kan man inte få tillbaka pengarna utan att returnera vara där man själv måste betala frakten tillbaka till Kina. Detta skulle kosta 800 kronor och de tar inget ansvar för att produkten kommer fram och då får man 0 kronor för en kostym jag betalat 1699kronor för och sedan 800 i frakt.
Helt oseriöst företag
Helt oseriöst företag! Levererade fel produkt och rättar inte till det. Beställde en herrsandal, fick en damsko. Dessutom av dålig kvalitet. Avråder bestämt att handla här.
Jag önskar jag hade läst recensioner…
Jag önskar jag hade läst recensioner innan jag beställde!!!!!!!!
En stjärna är 5 för mycket!!!!!
Beställde 2 likadana skjortor i 2 olika…
Beställde 2 likadana skjortor i 2 olika storlekar, färg och tryck stämmer dåligt. 4 veckors leverans, stinker kemikalier.
Passformen och storlekarna stämmer men kvaliten är sämst, ser riktigt billigt ut även på håll.
Skräp företag från Kina
Skräp företag från Kina. Säljer kläder i kass kvalitet och inga storlekar som är korrekt. Tog över en månad att få min beställning och när jag ville skicka tillbaka pga storleken så gick det inte. Cash grab företag.
Företaget är en bluff
Företaget är en bluff, foton på varor stämmer inte på varan de skickar. Jackan som levererades såg helt annorlunda ut och var dessutom av en urusel kvalitet, sydd i ett tunt plastig material. Storlek är helt fel beställde en L och plagget var extra small.
Erbjudandet att skicka tillbaka varan o få pengarna tillbaka är orealistiskt, porto, tull mm kostar mer än varan. För 20% ersättning av köpesumman behövde jag inte returnera varan. Företaget ligger i Hongkong och gör troligtvis förtjänst genom detta förfarande, att leverera mycket dåliga varor som ingen vill ha. Köp inte!
Beställde en jacka och betalde
Beställde en jacka och betalde. Fick varken jacka eller oderbekräftelse. Kundservice går inte att få kontakt heller
KÖP INTE härifrån
KÖP INTE härifrån, det är ett Kinesikt bolag som utnyttja ett svensk namn. Har TYVÄRR beställt från dom och fått fel vara. Det står på hemsidan FRI RETUR, glöm det, du fårbetala frakt till Kina. Storlek och material stämmer inte. Har nu haft maielkontakt flera ggr och blivit erbjuden 25% i avdrag. Godtager inte detta. Nu har jag anmält dom till ARN och ska även göra en POLISanmälan på detta bolag.
Typiskt Drip shiping företag!
Typiskt Drip shiping företag!
Köpte ett tränings set med usel passform och kvalitet. Storlek L är otroligt korta i ben och ärmar, som för typiska småkineser.
Leveranstiden ligger på 3-4 veckor och i trasiga förpackningar
Köpi INGET från detta företag som utger sig för att vara Svenskt ?!
Ytterligare ett scamföretag som hämtar…
Ytterligare ett scamföretag som hämtar sina produkter i Kina, med medföljande långa leveranser. Köpte en Jultröja för att ha i jul. Glöm det. Numera så skicka Kina sina leveranser via land pga alla tullar och regleringar, vilket innebär att det kommer ta dubbelt så lång tid.
Så jag får väl "kanske" min jultröja i februari nånstans.
Scam företag
Ångerrätt gäller inte pga. varor kommer från Kina och du måste bekosta returen själv som kostar ca. 15Euro, även om du skickar tillbaka varan, varan ska komma försen efter den 30 dagar ångerrätt är slut och du ska inte ha rätt till du får tillbaka dina pengar. I Sverige hette anderssonmode.com men dem avregistreras sig själv på trustpilot för 1 vecka sen som hade 1.6 rating pga. oseriösa företag och var inte bra för dem. KÖP INTE NÅGOT HOS DETTA SCAM FÖRETAG!!!. Jag har redan rapportera den till google.com och konsumentverket.
Googla på företaget innan o kolla…
Googla på företaget innan o kolla recensioner så förstår man att ingenting är som man kan förvänta sig.
Bild, färg, kvalitet är låååångt ifrån vad som sen dyker upp.
Läropengar......
Ikke bestill fra Andersen Mode!
Dette er et firma som utgir seg for å være et skandinavisk motehus som selger kvalitetsvarer og sender innad i Norge. I virkeligheten sender de søppelvarer fra Kina uten merkelapp eller vaskelapp. Vil tippe de shortsene jeg bestilte kostet 10 kr å produsere. Ikke et sted på nettsidene deres står det nevnt et ord om lager i Kina, tvert i mot gir de i strid med markedsføringslovens bestemmelser om villedende markedsføring inntrykk av å sende innad i Norge. Det er tett opp til svindel. Ikke bestill fra Andersen Mode!!

Resposta da Andersenmode
Poor quality and no real return option.
I ordered two t-shirts and was extremely disappointed. They were way too large, had no tags or washing instructions, and looked nothing like the pictures. The fabric and fit seem completely unsuited for the European market – very odd design and unusable.
I tried to return them a few days ago but received no real help. It seems the return policy doesn’t apply in practice. Totally unprofessional.
Strongly recommend staying away from this store.

Skjorten var litt stor
Skjorten var litt stor, men kundeservice ordnet rask retur og ny størrelse raskt og enkelt.