&Olives Travel Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Was echt een superleuk concept. Eerste hotel echt fantastisch, de andere drie waren allemaal uniek maar hadden ook wel wat kleine mankementen. Toch door de geweldige keuze van dorpjes en stadjes... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Alles prima geregeld. Locaties voldeden aan wensen en waren prima maar bijna altijd afgelegen dis auto nodig om een hapje te gaan eten. Sommige locaties waren ook niet geschikt om 3 dagen te verblijve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Last minute een korte vakantie geboekt naar Naxxar in Malta omdat ik aanbieding ontving via nieuwsbrief. Gratis upgrade gekregen naar superior kamer omdat classic kamers volgeboekt waren. Mooi kleins... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zijn zeer tevreden geweest over deze rondreis in de Algarve in Portugal. Alles was gereserveerd zoals het hoort etc... 11 dagen rondreis voor 2: vluchten, auto en degelijke hotels, tips om plaatsen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico
  2. Agência de viagens

&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

162 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goed verzorgde reis!

De reis was goed verzorgd. Mooie plaatsen. Van tickets tot autohuur en alle hotels. Stuk voor stuk goede hotels. Nergens geen vervelende verrassingen. Voor herhaling vatbaar.

1 de junho de 2026

Resposta da &Olives Travel

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de reis goed verzorgd was en dat de hotels naar wens waren. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Top service !

Zeer behulpzaam bij het samenstellen van onze reis, zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar, goede directe communicatie, niets op aan te merken, alleen maar lof, de reis was tot in de puntjes verzorgd.

9 de abril de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

In tegenstelling met bv Nordic TRAVEL…

In tegenstelling met bv Nordic TRAVEL waar elke dag er de juiste uitstappen worden voorgesteld , gooien jullie gewoon allerlei " sites" gewoon op een hoopje, niks gestructureerd. Van de laatste dagen was er dan bijna geen info.
Dit kan beter volgens mij.

Maar de hotels en Bed and breakfasts waren dan wel weer goed.

11 de abril de 2026

Resposta da &Olives Travel

Bedankt voor uw review. Dit is waardevolle feedback en nemen wij zeker mee. Fijn om te horen dat de hotels en B&B’s goed zijn bevallen. Alsnog bedankt voor uw positieve review. Fijne dag!

Heerlijke hotels

Heerlijke hotels, auto vliegreis gewoon goed . Locaties prima .

28 de fevereiro de 2026

Classificada 3 em 5 estrelas

reis en hotel keurig geregeld, maar dat is het dan ook.

Alles is digitaal. Ze regelen vlucht, hotel en huurauto. Dat is allemaal prima geregeld. De route, bezienswaardigheden, het vakantieprogramma. Dat moet je wel allemaal nog zelf uitzoeken.

19 de fevereiro de 2026

Resposta da &Olives Travel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat vlucht, hotel en huurauto naar wens geregeld waren. We begrijpen uw opmerking over het zelf uitstippelen van route en activiteiten en nemen deze feedback mee.

Classificada 5 em 5 estrelas

De reis was perfect geregeld.

De reis was perfect geregeld.
Alles klopte.We hebben hierdoor een geweldige tijd gehad.
Hotel was prima evenals het ontbijt.
Aardig personeel , waar niets te veel voor was.

28 de janeiro de 2026

Toplocatie…

Vooral de geregelde locatie was prachtig.

Het zou wel fijn zijn als er (als er meerde economy nivo's zijn) duudelijk wordt gecommuniceerd wordt welke klasse geboekt is. Air Malta heeft er 4 met verschillende restricties.

Ook een uitsplitsing van ticket en accommodatie zou fijn zijn.

Verder waar voor je geld.

6 de maio de 2026

prachtige locatie's

locatie, boeking ging vlot, vriendelijk.

30 de abril de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

weekje Portugal met Porto en Lissabon inbegrepen: leuke afwisseling!

Leuke reis (Portugal, fly-drive van Porto naar Lissabon), accomodaties fijn en mooi, alles goed geregeld! Handige app met alle benodigde papieren en reistips.

26 de abril de 2026

Resposta da &Olives Travel

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u genoten heeft van de afwisselende reis door Portugal en dat alles goed geregeld was. Hopelijk tot een volgende reis!

Nou mooie locatie

Nou mooie locatie het personeel vriendelijk behulpzaam en leggen je uit wat er op de menukaart staat maar passen het ook voor je aan als het mogelijk is en de rust zeker voor 50 plussers en ouder een goede locatie

6 de maio de 2026

Resposta da &Olives Travel

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat u genoten heeft van de locatie, de rust en de gastvrijheid van het personeel. Graag tot een volgende keer!

Reis niet gemaakt

Reis niet gemaakt. Moeten annuleren om medische redenen

20 de março de 2026

Resposta da &Olives Travel

Wat vervelend dat de reis door medische omstandigheden niet door kon gaan. We hopen dat alles inmiddels naar omstandigheden goed gaat.

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld, transfers, hotels en informatie via de reisapp. Bij onze vorige wandelvakantie in Puglia,Italië, kregen we een persoonlijke introductie van de wandelvakantie. Die misten we deze keer.
Een chauffeur zette ons niet bij het beginpunt van de wandeling af maar al al een stuk verder in de route. En in de laatste wandelroute, die op zich zeer de moeite waard was langs de klifkust, zat een fout halverwege de tocht die de route een stuk uitdagender maakte om aan de anderekant van een kloof te komen. Het teruglopen van die laatste wandeltocht langs dezelfde route volgens de instructies hebben we daarom maar overgeslagen en zijn met de taxi terug gegaan.
Alles bij elkaar hebben we genoten van een mooie wandelvakantie.

25 de janeiro de 2026

Resposta da &Olives Travel

Bedankt voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat alles rondom de reis goed geregeld was en dat u genoten heeft van de wandelvakantie. We nemen uw opmerkingen over de introductie, transfer en wandelroute mee om onze reizen en informatie verder te verbeteren. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen!

Classificada 3 em 5 estrelas

Het was een mooie locatie bij een…

Het was een mooie locatie bij een wijngaard. Maar dat is tegelijkertijd het nadeel. Alles is ver weg, waardoor alles met de auto moet.
Bij het hotel is er geen bar om iets te kunnen drinken, hiervoor moet je naar het restaurant. Deze ligt niet in de buurt van de kamers en het zwembad, wat er voor zorgt dat dit minder snel gebeurt.
Sicilië is een mooi eiland, afwisselende activeiten te doen en te beleven. Wel erg groot om heel het hele eiland bekijken, focus op een gedeelte.
Op 1 mei is de dag van de arbeid, waardoor alle winkels dicht waren.
Bij het boekingsproces stond dat er twee bestuurders waren bij de auto, echter bleek dit niet zo te zijn.
Over het algemeen blij met de locatie en het boekingsproces

11 de março de 2026

Resposta da &Olives Travel

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de locatie en het boekingsproces. We nemen uw opmerkingen over de ligging, faciliteiten en de informatie rondom de huurauto mee ter verbetering.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.