Jeg henvendte mig til Angst.dk, da jeg oplevede utroligt mange tegn på stress, bekymringer og dårligt selvværd, som havde stået på i nogle måneder. Heldigvis blev jeg sat i forløb med terapeuten... Ver mais
Angst.dk
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Jeg kontaktede angst. Dk da jeg havde prøvet mange andre behandlinger. Jeg fik Pia som terapeut og hun forstod mig med det samme. Vi fik ryddet op i alt det der fyldte i mit liv. Jeg fik intensive... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Angst.dk
Escrito pela empresa
Du stilles selvfølgelig altid de rette spørgsmål og beder om en detaljeret beskrivelse af dine konkrete fysiske og psykiske angst symptomer for at kunne stille den korrekte diagnose.
Alle terapeuter der er en del af angst.dk bliver trænet i vores særligt udviklede behandlingsteknikker og har som minimum en 4-årig uddannelse inden for behandling af stress, angst og traumer + 6 års erhvervserfaring.
En behandling foregår primært online og vi modtager dagligt klienter fra hele landet.
Informações de contacto
Stadion Allé 70, 8000, Aarhus, Dinamarca
- 71965959
- post@digitalo.dk
- angst.dk
Den bedste gave du kan give dig selv
Heldigvis blev jeg sat i forløb med terapeuten Emil. Han lærte mig, hvordan hjernen fungerer, og hvilke værktøjer jeg kunne bruge til at håndtere mine udfordringer. Dette gav mig indsigt i mine egne handlinger og gjorde mig mere bevidst om de mønstre, der gentog sig i mit liv. Desuden lærte jeg, hvordan meditation kan bidrage til at holde mig i en bevidst tilstand, så jeg kan meditere selv i mine dagligdagsaktiviteter.
Emil er meget imødekommende og udstråler en rolig energi, der fik mig til at føle mig tryg og forstået, samtidig med at jeg lærte utroligt meget. Jeg vil varmt anbefale Angst.dk til enhver, der er klar til at gøre en indsats for at løse deres udfordringer, med hjælp fra Emil.
Emil har gjort det godt..jeg har stor…
Emil har gjort det godt..jeg har stor ros til ham.. kan kun give mine varmeste anbefalinger!

"Livsværktøjer " til det gode menneske 🌞
Jeg havde fået sat stolen for døren af min elskede kone gennem mere end 30 år , "få noget hjælp som kan få dig tilbage til den mand jeg forelskede mig i eller lev dit egen liv"!! .Årsag jeg har meget angst (traumer fra livet ) , indestængt vrede og lavt selvværd
samt en masse andre ting , som gjorde jeg ikke behandlede dem jeg havde tættest på og elskede højest ordentligt 😔. Jeg fik kontakt til Flemming Bust og han guidede mig igennem et fantastisk forløb ,hvor jeg gennem sessioner og hjemmeopgaver samt "livs-værktøjer" fik ændret min adfærd..
* Opdatering 10.5- 2024 *
Jeg er idag stadig sammen med min kone og vores forhold er bedre end det har været i mange år. Hvis jeg mærker "tilbagefald "så finder jeg mine "livs-værtøjer" frem og bruger dem igen , så jeg kommer tilbage på "stien " Varmeste anbefalinger herfra til Flemming for hjælp og support på vejen tilbage til det gode menneske som vi alle i bund og grund er 🌞

Konkrete værktøjer som virker
Inden forløbet hos Angst.dk havde jeg haft søvnproblemer i månedsvis som var eskaleret til voldsom angst for (ikke) at sove. Dette havde ført til angstanfald i løbet af dagen også, da min krop var helt nedbrudt. Jeg var kommet på medicin og var i bedring inden forløbet, men jeg havde stadig meget uro og svært ved at mærke mig selv samt at føle glæde. Da jeg fik et tilbagefald og igen ikke kunne sove en nat, blev jeg sat i kontakt med Emil fra Angst.dk.
Emils tilgang var anderledes end hvad jeg tidligere har oplevet hos psykologer. Fokus var på at give konkrete værktøjer der hjælper til den specifikke situation man er i. I mit tilfælde var det grundlæggende problem stress, og altså ikke angst for noget specifikt. Jeg fik hjælp til at indarbejde rutiner, så som skriveøvelser, som gav mig ro og glæde i hverdagen, og fik guidede meditationer som hjalp mig med at arbejde med de underliggende ting der stressede. Begge dele noget jeg aldrig er blevet tilbudt tidligere. Men det virkede.
Konsekvensen er at jeg ikke blot er sluppet for søvnproblemerne, men jeg har fået værktøjer som jeg kan bruge for livet når det strammer til i hverdagen og jeg har brug for et pusterum. Jeg har allerede lykkeligt glemt hvor forfærdeligt jeg faktisk havde det dengang. Tak til Emil og Angst.dk.

Resposta da Angst.dk
Jeg kontaktede angst.dk for at få hjælp…
Jeg kontaktede angst.dk for at få hjælp til at håndtere min angst for stormvejr. Jeg havde før prøvet flere slags hypnose og flere psykologer uden at det gjorde en forskel for mig, men jeg så en anderledes tilgang hos angst.dk. En tilgang der for mig gav god mening, idet deres fokus var på at give mig værktøjer til at håndtere min angst fremfor at søge efter årsagen.
Mine sessioner med Emil gav mig ikke blot en masse værktøjer til at håndtere min angst, de gav mig også en indsigt i mig selv, i mine tanker og følelser, og en forståelse af hvad angsten er og hvad den gør for mig.
Jeg er ikke i mål endnu, men jeg har fået viden og værktøjer til at kunne arbejde hver dag med angsten og jeg er ikke et sekund i tvivl om jeg kommer i mål og at mine sessioner hos angst.dk var det helt rigtige for mig.

De varmeste anbefalinger til Angst.dk
Jeg henvendte mig til Angst.dk fordi jeg var fanget i voldsom angst, både sygdomsangst, panikangst, PTSD samt stress.
Min krop larmede så meget at det var blevet invaliderende og stort set havde fjernet alt livskvalitet.
Jeg er ikke 100% i mål, men er godt på vej.
Jeg lever med at angsten somme tider titter frem, men kan langt bedre håndtere den nu.
I mit forløb med Flemming har jeg fået en masse gode værktøjer som hjælper mig gennem ubehaget.
Det kræver selvfølgelig at man arbejder med sig selv og er åben for forandring, men med de værktøjer samt meditation tilpasset til mig personligt, som Flemming har givet mig, har jeg fået et liv med langt mere ro og balance.
Jeg vil være ærlig og indrømme at jeg i starten tænkte at det var lidt noget hokus pokus og at det ikke ville kunne hjælpe mig. Men med et åbent sind, støtte og kæmpe hjælp fra Flemming samt opbakning fra familien, har jeg været på en fantastisk spændende rejse, som har givet mig et liv jeg end ikke turde drømme om.
Mine angstanfald om natten er væk, kroppen larmer langt mindre, sygdomsangsten fylder ikke nær så meget, og jeg er nået så langt at jeg igen kan komme ud at handle uden ledsager, hvilket har været umuligt for mig gennem mange år.
Så tusind tusind tak for dig Flemming.

Endelig den rette hjælp!
Jeg kontaktede Angst.dk efter at have prøvet utallige metoder til at få styr på min sygdomsangst uden held.
Jeg blev mødt til første telefonopkald med en kæmpe forståelse og en tilgang til mig som fik mig til at føle mig rigtig godt tilpas.
Jeg var så heldig at få utrolig dygtige Julie som min terapeut gennem 2 måneder. Hun lyttede på mig og mødte mig med en forståelse jeg aldrig har prøvet før.
Jeg har fået hjælpemidler tilpasset præcis min situation til at håndtere min angst bedst muligt.
Jeg har fået forskellige meditationer, åndedrætsøvelser og meget andet som har hjulpet mig helt vildt.
Jeg er taknemmelig for alt den hjælp jeg har fået, og vil anbefale dem til hver en tid!
Tusind tak til Julie og Angst.dk!

Højdeskræk og personlig udvikling
Jeg henvendte mig til Angst.dk, da en pludselig opstået højdeskræk og angst for at køre over Storebæltsbroen havde stået på i 1½ år.
Hos Angst.dk blev jeg sat sammen med Henning, som i første session lærte mig nogle grundlæggende principper om hjernens opbygning med tænkehjernen, sansehjernen og følehjernen. Det gav mig en forståelse for, at min tænkehjerne ikke kan tvinge min krop til at forholde sig roligt. Til gengæld kan man med meditation træne forbindelsen mellem tænkehjernen og de to indre dele af hjernen. Jeg fandt i første session også via guidet meditation frem til "mit sikre sted", som er en meditationsteknik, som jeg stadig bruger i min hverdag.
Henning lavede efter hver session en lydfil med min personlige meditation, som jeg brugte hjemme i min lænestol gennem hele perioden.
I dag kan jeg køre over Storbæltsbroen, og hvis jeg en sjælden gang kan mærke at uroen stiger, kan jeg nemt benytte mig af de teknikker, jeg har lært.
Jeg er taknemmelig for et godt forløb hos Henning, som har givet mig en bedre forståelse af mig selv - og ikke mindst friheden til at køre over Storebæltsbroen :-)

Kan klart anbefales
Kan klart anbefales!
Jeg har virkelig lært meget hos angst.dk. Jeg er blevet mere bevidst om mig selv og hvordan hjernen den fungere. Der bliver lyttet til en, og man får skræddersyet meditationer til ens behov. Jeg kunne skrive i uendeligheder om hvad jeg lærte og hvor godt jeg synes det var. Men jeg vil gøre det kort, og bare skrive, hvis man går og bøvler med noget, man har svært ved at tackle selv, så kontakt angst.dk.
Så mange tak angst.dk. Især en kæmpe tak til Henning 👌🏼

Varmeste anbefaling...ja, det virker
Jeg har bøvlet med helbredsangst i mange år, deraf stress osv. Det har i perioder været meget invaliderende for livskvaliteten. Jeg har prøvet ALT, lige fra canabisdråber til psykolog :-). Noget af det har hjulpet i et stykke tid, men fælles for det hele er, at angsten altid vender tilbage.
Kommer jeg nogensinde helt af med det? Det ved jeg ikke...men jeg ved, at efter et forløb med Flemming er jeg et meget bedre sted end jeg har været i mange år. Jeg har fået en masse værktøjer som jeg bruger bevidst/ubevidst og jeg kan sige med 100% sikkerhed at det hjælper mig.
For mig har det været vigtigt at selektere i alle de super gode værktøjer/meditationer som Flemming har hjulpet med, og finde lige præcis dem der passer til mig...og der er mange at vælge imellem. Det kræver at man selv vil.....vil man det, vil jeg garantere at det hjælper.
Jeg kan i hvert fald tage udgangspunkt i, at det VIRKELIG har hjulpet mig og jeg har opnået en stor tryghed i, at hvis det kommer retur...SÅ kan det bare komme an, jeg er klar :-)
Jeg vil give angst.dk og selvfølgelig specielt Flemming de varmeste anbefalinger...Tak

Resposta da Angst.dk
Kronisk stress gennem mange år
Kronisk stress gennem mange år, havde fastlåst mig i en situation, hvor jeg slet ikke trivedes. Jeg havde i den grad brug for redskaber til, at komme væk fra de følelser og tanker jeg havde om mig selv, og hvad jeg kunne og skulle gøre for mig selv - for at finde en mening med det hele igen og finde ro og livsglæde. Jeg er utrolig taknemmelig for, at jeg turde at række ud efter professionel hjælp, for det må jeg bare sige, at det fik jeg her gennem angst.dk.
Emil var det helt rigtige match for mig. Professionel, menneskelig, empatisk og med god indlevelsesevne og forståelse for min situation - har han givet mig gode redskaber til at løse stille og roligt op for den gotiske knude i mit liv. Jeg bliver aldrig helt rask af min stress sygdom, men jeg har i den grad flyttet mig et andet sted hen - på kort tid, og jeg glæder mig til at arbejde videre med de redskaber jeg har fået af Emil, og jeg ser frem til de opfølgende sessioner som ligger foran mig de næste mange måneder.
For mig har det været helt essentielt, at det menneskelige match mellem mig og behandler var til stede - og jeg må bare sende de bedste anbefalinger i retning af Emil. Tak Emil - bare TAK!

Resposta da Angst.dk
Jeg vil helt klart anbefale angst.dk
Jeg vil helt klart anbefale angst.dk. kombinationen af tilrettelæggelse af min indlæringsstil og at jeg i den grad bliver mødt og forstået og en terapiform der er nøje udvalgt til mig, er jeg ikke i tvivl om har ramt lige hvor det virker.

Resposta da Angst.dk
En stor hjælp i svære tider
Jeg har været i forløb hos Camilla fra Angst.dk. Jeg har oplevet forløbet som meget professionelt og det har været med til at gøre en forskel for mig i hverdagen gennem de værktøjer jeg har lært at kende.

Nu kan jeg igen..
Som mange andre mennesker var jeg endt i en uoverskuelig situation hvor stress og derefter angst havde tager styringen over mine tanker.
Jeg havde ikke lyst til at side i et lille lokale og modtage behandlingen, og angst.dk tilbyder online behandling, det passede mig perfekt.
Jeg kontaktede angst.dk og fik en god snak med det samme. Kort tid efter var jeg i en terapibehandling med Emil.
Jeg har fået en virkelig god og professionel behandling i hele forløbet og kan derfor kun anbefale angst.dk

Resposta da Angst.dk
Godt og behageligt forløb til et bedre…
Godt og behageligt forløb til et bedre liv med mindre angst!
Jeg havde et rigtig godt forløb med Flemming, hvor han kom med en masse nyttig viden og forklaringer på hvorfor vi er som vi er, som gør det nemmere at forstå angsten (og dermed gør den bare håndgribelig). Derudover fik jeg en masse brugbare redskaber og meditationer, som jeg dagligt gør brug af.
Jeg mærker en klar forbedring i min håndtering af angsten, og jeg bliver mindre og mindre påvirket af angsten i hverdagen. Derfor er jeg rigtig glad for at jeg tog skridtet og kontaktede angst.dk for et forløb.
Flemming er utrolig behagelig og forstående, og han skaber en god ro omkring sig. Jeg kan varm anbefale ham til andre med angst.
Jeg synes, at det er et rigtig trygt forløb, hvor jeg lærte meget om mig selv, og især hvordan jeg selv kan tage kontrollen/magten tilbage og skabe mit eget liv. Jeg er derfor godt klædt på til fremtiden og glæder mig til livet med mere indre ro (for den skaber jeg!)
Tusind tak til Flemming for hjælpen til at få mig på rette vej, og støtte op om mine udfordringer!

Kompetent og professionel hjælp
Jeg har haft et forløb med Kamilla som startede i starten af 2024 som jeg har været rigtig glad for.
Vi arbejde med min selvaccept og håndtering af mine følelser, hvilket har ændret mine tidligere overbevisninger om at være fundamentalt forkert. De værktøjer og processer jeg har lært har givet mig modet på at forstætte udviklingen selvstændigt.

Session med Ole Kondrup
Jeg havde 5 venner med til en session hos Ole, hvor vi skulle dykke ned i maskulinitetens kompleksiteter i vores moderne samfund. Super spændende og underholdende session hvor vi alle blev klogere på hvordan hjernen fungere. Og vi gik der fra med flere spændenede diskussioner omkring div emner.
Klart en anbefaling at tage fat i Ole og co.

Resposta da Angst.dk
Håndgribelige værktøjer og godt forløb
Jeg kom i kontakt med Emil fra Angst.dk i starten af februar 2024, og blev fra start mødt af en åbenhed og forståelse, som gjorde jeg følte mig tryg. Allerede efter 1. session blev jeg udstyret med nogle helt konkrete værktøjer, som jeg skulle arbejde med fra gang til gang. Det har gjort at jeg nu i dag er blevet meget mere bevidst om, at når jeg kommer i situationer, hvor jeg før ikke anede, hvad jeg skulle stille op, så har værktøjerne fra Emil, hjulpet mig til, at jeg nu kan anskue situationen fra en langt mere konstruktiv vinkel og ikke komme direkte i følelsernes vold. Jeg har stadigvæk meget at lære endnu, men det giver mig en form for ro og tryghed, at jeg nu ved, at jeg jeg faktisk er i stand til handle på mine angst anfald, og få ro på mig selv. Forløbet er ikke for dig, som tror terapeuten kan løse dine udfordringer, men det er for dig, som vil lægge en indsats i, at løse dine egne udfordringer med stor hjælp og opbakning fra terapeuten.

Resposta da Angst.dk
Lær dig selv bedre at kende!
Jeg har nu været i et 5 ugers forløb med Henning, og jeg må sige jeg kan tydeligt mærke alt er forandret.
Jeg gik tidligere hos en psykoterapeut da jeg tilbage i november røg ned med stress og angst, og er glad for jeg stoppede og fandt Angst.dk i stedet, da jeg kun følte jeg fik det værre og værre.
Jeg ville ønske at alle der døjede med angst, stress og hvad ellers der er kunne komme i et forløb hos Angst.dk
Jeg fandt selv siden da jeg var på dybt vand og ikke anede hvad jeg skulle foretage mig for at komme videre, men var fast besluttet på det skulle gøres noget med det samme, og jeg har bestemt ikke fortrudt, jeg lavede et opkald, og fik fat i Frank som lyttede til alt hvad jeg sagde, og anbefalede jeg skulle i et forløb hos Henning.
Det har bestemt ikke været nemt, da man ikke bliver "helbredt" ved bare at tale med nogle om det, i stedet skal man selv kæmpe sin vej ud af det, og det bliver lyst klokke klart op, og man bliver udfordret - men får alle de nødvendige "værktøjer" til at komme videre i livet!
Jeg kan kun anbefale Angst.dk
Og specielt Henning, så rar og imødekommende og lyttende!

Forløb hos Julie
Jeg faldt over angst.dk, da jeg ville finde en psykolog ift. min angst. Jeg var rigtig glad for, at det blev til et online forløb, da overskuddet til at mødes med en psykolog face to face ikke var der.
Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Julie. Hun er enormt dygtig, og hun har virkelig hjulpet mig på rette vej mht. min angst. Jeg sover væsentligt bedre om natten efter mit forløb hos hende, og jeg har fået en masse gode redskaber, som jeg kan benytte mig af, hvis min angst tager overhånd. Jeg er hende meget taknemlig.
Jeg er også meget glad for, at når forløbet egentlig er "overstået", så bliver man ikke afsluttet med det samme. Der bliver aftalt en dato til et opfølgningsmøde, og så fik jeg også at vide, at hvis der var det mindste, så kunne jeg altid skrive eller ringe og aftale en ny dato. På den måde har jeg ihvertfald følt, at jeg ikke er blevet "tabt", som jeg godt synes, at man kan blive af systemet nogle gange.
Jeg kan virkelig anbefale angst.dk, da jeg virkelig intet negativt har at sige om dem.

Resposta da Angst.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.