ANGULUS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem og overskuelig website. Købte to par med “glimmer” - et par loafers og et par sandaler. Sandalerne passede ikke så sendte dem retur mandag og torsdag fik jeg en kreditnota. Super service. Og det... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hartidligere købt Angelus fodtøj til min datter som nu er 29 år og så syntes jeg også mit barnebarn på 1 år skulle have et par. Det er virkeligt lækkert fodtøj og pigen gik med lethed, da hun fik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille og hurtig levering og flotte sko. Fik hurtigt et positivt svar efter henvendelse til kundeservice. Havde fået for lille størrelse, men det var nemt at returnere og få bestilt ny stø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med kundeservicen. Rikke var utrolig hjælpsom og reagerede hurtigt, da der opstod en fejl med et par støvler. Hun gjorde sit bedste for at få et nyt par sendt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado

Escrito pela empresa

Established in 1904 in Denmark ANGULUS has a long and proud tradition of manufacturing quality footwear. Each design goes through a long and proud design process from the very first sketch to the handmade production in Portugal - all to fulfill you and your loved ones needs.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

341 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

“Bestilte to par sko til min datter

“Bestilte to par sko til min datter, og de blev leveret allerede dagen efter. Super hurtig levering, flotte sko og en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Handler gerne hos ANGULUS igen

7 de maio de 2026

Kære Anne
Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at skoene til din datter blev leveret allerede dagen efter, og at du har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Hvor er det dejligt, at du synes, skoene er flotte, og at du gerne handler hos ANGULUS igen.

Bedste hilsner TEAM ANGULUS

Classificada 5 em 5 estrelas

Er så glad for min kjole hurtig…

Er så glad for min kjole hurtig levering 😍.

6 de maio de 2026

Hej,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er lidt i tvivl om, hvorvidt din anmeldelse er tiltænkt os, da vi er et skobrand, men hvis den er, er vi meget glade for at høre, at du er glad for dit køb og den hurtige levering 😍

Bedste hilsner TEAM ANGULUS

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fint og bedste fodtøj

Rigtig fint og bedste fodtøj. God kvalitet og det “fodformede” er skjult i et rigtig smart design.

4 de maio de 2026

Kære Diana
Det er vi super glade for at høre du synes :-) Tusinde tak for din positive anmeldelse, den værdsætter vi højt 💫💫

De lækreste sko

Hurtig levering, god shop og vigtigst- fantastik lækre og smarte sko❤️

1 de maio de 2026

Kære Susanne
Hvor bliver vi bare glade når vi modtager sådan en sød anmeldelse!! Tusinde tak! ⭐⭐

Super hurtig ekspedition.

Super hurtig ekspedition.

28 de abril de 2026

Kære Conny
Tusinde tak for din positive anmeldelse :-)
Den værdsætter vi højt.

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet og god kundeservice!

Lige fra bestilling - bekræftelse til modtagelse gik der næsten ingen tid. Støvler tidligere bestilt i en str. - returneret uden problemer - genbestilt i korrekt str. God kvalitet!

28 de abril de 2026

Kære Kia
Hvor er det dejligt at høre, at både bestilling, bekræftelse og levering gik hurtigt! Samt at returnering og genbestilling i korrekt størrelse forløb uden problemer. Vi er også super glade for, at du oplever støvlerne som god kvalitet.

Meget lækre sandaler

Meget lækre sandaler. Med et et enkelt spænde. Og så går jeg lidt op i hvor varen er fremstillet. Nu her Portugal. Og lidt historie. Hej. Flemming. Lemvig.

27 de abril de 2026

Hej Flemming
Tusind tak for din positive anmeldelse ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for de lækre sandaler og det enkle spænde. Vi sætter stor pris på, at du bemærker, hvor varen er fremstillet, og interessen for historien bag.

Sendte sko retur

Sendte sko retur, skrev til dem, fik fint og positivt svar og fik refunderet mine penge.
God og seriøs oplevelse,
Vh Janne

20 de abril de 2026

Kære Janne
Tusind tak for din positive anmeldelse ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du fik et fint og positivt svar fra os, og at returneringen samt refunderingen forløb som ønsket. Vi sætter stor pris på, at du oplevede det som en god og seriøs proces.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at finde rundt på hjemmeside

Nemt at finde rundt på hjemmeside. Masser af størrelser og let at bestille. Pakken kom hurtigt. Skoene er skønne.

23 de abril de 2026

Kære Birgitte
Tusind tak for din positive anmeldelse ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at hjemmesiden var nem at finde rundt på, at bestillingen gik let, og at pakken kom hurtigt frem. Vi er også glade for, at skoene lever op til forventningerne.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Desværre måtte jeg returnere varer men vupti returlabel lå allerede i posen så jeg ikke skulle arbejde med det. Fantastisk

23 de abril de 2026

Kære Christina
Tusind tak for din positive anmeldelse ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en super god oplevelse – også selvom varerne desværre måtte retur. Vi er glade for, at returlabelen gjorde processen nem og hurtig for dig.

Smuk sko

Smuk sko, lækker kvalitet og med ekstra bredde, der passede perfekt til mig.
Nem bestilling, hurtig levering og skoen svarede helt til forventningerne!

16 de abril de 2026

Kære Marianne
Tusind tak for din positive anmeldelse ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at skoene passede perfekt, og at både kvalitet, bestilling og levering levede op til dine forventninger.

Vi håber, du får stor glæde af dem.
Bedste hilnser

Classificada 4 em 5 estrelas

...hurtig levring

16 de abril de 2026

Kære Lisa
Tak for din positive feedback :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg modtog min bestilte vare hurtigt. Skoene var rigtig fine men desværre lidt for smal ift. min ene fod. Der var et langt stykke fra mine tær til kanten af sålen fortil når jeg fik dem på.

14 de abril de 2026

Hej Nina
Tusinde tak for din positive feedback. Ærgerligt at skoene ikke passede til din fod, forhåbentlig kan du finde en anden style der sidder bedre :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fin service i forbindelse med returnering/ombytning af vare.

14 de abril de 2026

Kære Jørgen
Dejligt at høre det hele forløb nemt og godt! Vi værdsætter din positive anmeldelse højt :-)
TEAM ANGULUS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais