Très mauvaise prise en charge de ma chienne, certes âgée mais qui ne méritait pas une fin de vie comme celle proposée par la clinique : opérée d'une fracture, nous avons des doutes sur la qualité de l... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Supervriendelijk personeel , 1 (h) echt team , zij hebben er alles gedaan dat onze Rosie, Frenchie terug in goede gezondheid verkeerd , ook naar ons als baasje toe van ons kindje perfecte communica... Ver mais
Hele persoonlijke en warme benadering. Altijd een advies op maat en een behandeling die proportioneel is. Het dier staat centraal. Geen onnodige dure behandelingen, maar precies wat nodig is op dat mo... Ver mais
Vriendelijk personeel op elke afdeling, je wordt goed voorgelicht over ingreep, kosten nazorg etc. Er wordt tijd genomen voor alles. Kundige dierenartsen.
Informações sobre a empresa
Zoekt u een goede dierenarts die niet alleen liefdevol met uw huisdier omgaat, maar ook de beste zorg geeft? Kom langs bij één onze dierenklinieken.
Informações de contacto
Holanda
- anicura.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Afgelopen week ben ik bij jullie…
Afgelopen week ben ik bij jullie praktijk geweest met mijn poes, die net bevallen was van kittens. De kittens werden steeds zwakker, dus ik maakte me zorgen en ben langsgekomen.
Tijdens het consult werd door dierenarts gezegd dat de moederpoes te weinig melk gaf en dat er sprake zou zijn van een grote ontsteking in de tepel. Dit werd niet goed uitgelegd. Ik gaf aan dat mijn poes verder juist goed in orde was: ze at goed, dronk goed en was actief. Er zat wel een bult onder de tepel, maar dat leek voor mij duidelijk op melkstuwing. Toch werd vastgehouden aan de diagnose ontsteking, zonder duidelijke uitleg of onderbouwing.
Er werd geadviseerd om antibiotica te geven en om de kittens niet meer bij de moeder te laten drinken. Dit had direct grote gevolgen, terwijl er op dat moment geen duidelijke tekenen waren die deze diagnose ondersteunden.
De injectie met pijnstilling was al gegeven voordat duidelijk was hoe het verder zou gaan met de kittens en of het zou lukken met flesvoeding, wat de situatie extra zorgelijk maakte.
Door de pijnstillende injectie moest de poes een pakje aan, zodat de kittens niet konden drinken. Het was die dag buiten 38 graden. Er werd totaal niet goed nagedacht over de gevolgen en er werd erg in haast gehandeld, wat ik zorgelijk vind.
Daarna ben ik naar een andere dierenarts gegaan voor een second opinion. Daar werd gezegd dat het geen ontsteking was, maar melkstuwing, en dat de kittens juist moesten blijven drinken bij de moeder.
Ik vind het onprofessioneel dat er zo snel een zware diagnose wordt gesteld zonder duidelijke onderbouwing of duidelijke klachten die daarbij passen. Er is niet goed gekeken naar de situatie zoals die op dat moment was, en dat had grote en onnodige risico’s kunnen geven voor zowel de moederpoes als de kittens.
Ik hoop dat er in het vervolg meer tijd genomen wordt om goed te kijken, zodat de juiste diagnose gesteld kan worden op basis van de klachten van het dier. En dat er niet te snel conclusies worden getrokken, waardoor dit soort fouten kunnen ontstaan.
1 ster is nog te veel Anicura Smeenkhof in Deventer
1 ster is nog te veel. Ruim 9 weken aan het lijntje gehouden en honderden euro's lichter zonder enig resultaat. Daarbij komt nog dat de assistente op de stoel van de dierenarts gaat zitten en zelf maar beslissen dat je de medicatie om de dag moet geven terwijl met de dierenarts was afgesproken het 10 dagen te geven en daarna een onderhoudsdosering te geven. Tevens een dierenarts gehad die niet op een naam kon komen en zei dat zoek ik straks wel op. Verder zei deze dierenarts dat als mijn hond nog niet wilde eten andere stappen werden genomen. Bij de vraag welke stappen dat waren het volgende antwoord. DAT KAN IK NIET ZEGGEN, DAT WEET IK NIET! Verder is er ontlasting van 4 dagen onderzocht en dat was helemaal goed. Maar waarom dan de volgende dag spoelwormen in de ontlasting als het zo goed is onderzocht. Hieruit blijkt dat de ontlasting van mijn hond totaal niet is onderzocht! Voor het niet eten kreeg mijn hond 10 tabletjes Mirtazapine van 15mg. Toen de tabletten op waren kreeg mijn hond geen Mirtazapine meer ondanks dat er was afgesproken dat mijn hond daarna een onderhoudsdosering zou krijgen. Maar nee, aan afspraken houden is bij hun geen optie terwijl het medicijn afgebouw moet worden. Hoe gebrekkig in kennis zijn jullie???? Hun optie was om nog maar een keer een echo te maken en dat terwijl er enkel weken geleden ook al zonder enig resultaat een echo is gemaakt. Tja, op een echo verdienen ze meer dan op een paar tabletjes. Geld schijnt belangrijker te zijn dan het welzijn van dieren.
Wir waren mit einem Notfall in…
Wir waren mit einem Notfall in Zierikzee. Wir bekamen eine schnell Operation wobei gebuchte Patiententermine telefonisch umgelegt wurde. Toller Service mit sehr freundlichen und hilfsbereiten Team … vielen Danke dafür
Gevoel van rust.
Fijne, geduldige artsen. Altijd goed bereikbaar. De enige kliniek waar ik mijn hond aan toevertrouw. Geeft rust.
Ik was bij Anicura Sleeuwijk
Ik was bij Anicura Sleeuwijk, mijn hond Muddy werd heel rustig, lief, behulpzaam geholpen met de vaccinatie, zeer fijne arts die alle tijd nam.
Let op!
Wil jullie graag wijzen op de Facebookpagina @slechtezorganicura&evidensia. Veel verdrietige en niet te bevatten ervaringen. Lees deze ervaringen maar eens, wat een incapabele en op geld beluste prutsers. @Ministerievandierenwelzijn
Top dierenenkliniek
Supervriendelijk personeel , 1 (h) echt team , zij hebben er alles gedaan dat onze Rosie, Frenchie terug in goede gezondheid verkeerd , ook naar ons als baasje toe van ons kindje perfecte communicatie.
Wij blijven hier komen dit wordt zoiezo onze nieuwe dierenarts.
Enorm bedankt aan jullie mooie team .
Uitstekend zorg
Alle zorg voor onze kat was uitstekend. Het was fijner geweest als de prijzen vooraf benoemd worden dat je als baasje een duidelijk overzicht hebt zonder te moeten vragen
Speciaal deze kliniek bezocht ivm goede…
Speciaal deze kliniek bezocht ivm goede recensies mbt Old English Bulldog. En ik ben het hier zeker mee eens. Ver moeten reizen maar duidelijk en concreet antwoord. Niet een hoop bla bla maar eerlijk en gericht op de hond. De operatie die nodig is zal ook zeker hier plaats vinden!
Top arts
Top, snel en fijn geholpen. Aardige arts, kleine 87 Euro voor een consult van 30-45 minuten inclusief spuitje en vervolg medicijnen voor een blaasontsteking van mijn kat is een redelijke prijs. Ik denk over na ook mijn vriendin te brengen als ze ziek is 😆
Anicura Sleeuwijk…
Ik wordt er altijd uitstekend en vriendelijk geholpen. Niks op aan te merken.
Super vriendelijke dierenarts met veel…
Super vriendelijke dierenarts met veel kennis van zaken. Ook de assistentes zijn vriendelijk. Er werd keurig met mij meegedacht om een afspraak in te plannen. Ze nemen daar allemaal de tijd voor jou en je huisdier
Een fijne praktijk met mensen met kennis en affectie met huisdieren.
Wij komen hier al een paar jaar tot volle tevredenheid,
Artsen en medewerkers hebben ruime ervaring en kennis omtrent de verschillende huisdieren. En als je huisdier de dierenarts vertrouwd vertrouw ik de dierenarts.
In 1woord een geweldig dierenarts…
In 1woord een geweldig dierenarts praktijk. Et kundig
Ersoneel
Onze Aik is een oude hond met artrose…
Onze Aik is een oude hond met artrose en hij haat autorijden. Hij komt dus super gestresst uit de auto. Maar alle rust, vriendelijkheid en geduld maken het voor hem en voor ons toch een hele goede ervaring in deze praktijk! Er wordt mee gedacht, overlegd. Ik kom er graag als het nodig is.
Deskundige dierenarts waar we met vol…
Deskundige dierenarts waar we met vol vertrouwen naartoe gaan. Kijken niet op van de grote van de honden. Geeft vertrouwen voor zowel baasje als de hondjes. Zeer fijne dierenarts
Duur en slecht bereikbaar bij spoed buiten kantooruren
Anicura is vooral heel duur en slecht bereikbaar buiten kantooruren. Je kan met spoed nergens terecht. Spoedlijnen werken niet, je wordt niet teruggebeld, kat had ademnood maar Anicura geeft niet thuis. Niet in Breda, niet in Tilburg, niet in Dordrecht en ook Haaglanden belt niet terug ondanks toezegging. Eerst gedoe met koppelverkoop van medicatie die tig keer duurder zijn dan gangbaar en nu dit weer. Ik ben er klaar mee. Dierenkliniek Breda was wel bereikbaar.
Kundig, zorgzaam en lief
Ik kom al heel veel jaren bij de dierenkliniek in Hoofddorp. Hele fijne en kundige medewerkers. Dierenartsen en assistenten zijn heel lief tegen de dieren, ook al is mij poes niet altijd lief tegen hen. Ik ga er altijd met vertrouwen naartoe.
Superfijn en professioneel geholpen…
Superfijn en professioneel geholpen toen we met onze zieke kat kwamen. Ook fijn hoe de arts omging met onze hele bange kat en haar geruststelde.
Schnelle und kompetente Hilfe
Schnelle und kompetente Hilfe. Danke
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.