Très mauvaise prise en charge de ma chienne, certes âgée mais qui ne méritait pas une fin de vie comme celle proposée par la clinique : opérée d'une fracture, nous avons des doutes sur la qualité de l... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Supervriendelijk personeel , 1 (h) echt team , zij hebben er alles gedaan dat onze Rosie, Frenchie terug in goede gezondheid verkeerd , ook naar ons als baasje toe van ons kindje perfecte communica... Ver mais
Hele persoonlijke en warme benadering. Altijd een advies op maat en een behandeling die proportioneel is. Het dier staat centraal. Geen onnodige dure behandelingen, maar precies wat nodig is op dat mo... Ver mais
Vriendelijk personeel op elke afdeling, je wordt goed voorgelicht over ingreep, kosten nazorg etc. Er wordt tijd genomen voor alles. Kundige dierenartsen.
Informações sobre a empresa
Zoekt u een goede dierenarts die niet alleen liefdevol met uw huisdier omgaat, maar ook de beste zorg geeft? Kom langs bij één onze dierenklinieken.
Informações de contacto
Holanda
- anicura.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Hele fijne dierenartsen
Hele fijne dierenartsen, kundig en er word er met je meegedacht. Ze leven ook met je mee!
De hulp van Anicura is geweldig.
Zeer empatische en vriendelijke…
Zeer empatische en vriendelijke medewerkers, zo wel Velserbroek als in IJmuiden.
Wordt altijd vriendelijk en met respect…
Wordt altijd vriendelijk en met respect geholpen en mijn poes en hondje worden liefdevol verzorgd, deze twee hebben ook totaal geen angst als ze daar zijn.
Fijne praktijk
Fijne praktijk! Met vriendelijk personeel, goede communicatie
Ervaring bij Dierenkliniek Sleeuwijk
We kwamen een aantal malen voor progestron bepaling, dit ging vlot, uitslag werd snel doorgebeld, 30 dagen na de dekking werd de drachtecho met succes uitgevoerd. We kregen daarbij korting omdat er ook progesteron was bepaald. De dierenarts was vriendelijk en kundig. Ik ben al met meerdere honden hier geweest voor progesteronbepaling en drachtecho.
Beste dierenarts ever
Kwaliteit , top medewerkers en dierenarts !!!
Zorg op maat.
Een dierenartsenpraktijk waar niet alleen het dier maar ook de baasjes centraal staan.
Emotionele 2 daagse die goed opgevangen werd.
Ondanks geen afspraak en nieuwe klant:
- Vriendelijke en empathische ontvangst.
- Luisterbereid.
- Goed aangebrachte info en vraagstelling.
- Duidelijke info over verbonden kosten.
- Geen onnodige onderzoeken. Was gericht op de
vaststellingen.
- Duidelijke facturatie
- Geruststellend.
Goede zorg voor mijn dieren
Hele fijne schone en verzorgde kliniek, vriendelijke medewerkers die duidelijk hart voor dieren hebben!
Ik kan altijd snel terecht.
Ik kan altijd snel terecht. De mensen zijn echt heel lief voor de dieren en mijn kat is nooit bang bij de dierenarts. Dus ik blij en mijn kat ook blij.
Super lieve dierenartsen luisteren goed…
Super lieve dierenartsen luisteren goed en denken goed mee en hebben meerdere opties. En altijd met een goed gevoel de praktijk verlaten. Gewoon toppers
Hele fijne lieve arts wat mn bulletje…
Hele fijne lieve arts wat mn bulletje heeft gecastreerd zowel voor mij als mn hond. Nam de tijd na afloop informatie gegeven
Super fijn personeel
Super fijn personeel. Weten wat ze doen. Leggen alles heel duidelijk uit, nemen de tijd voor je. Echt super fijn om daar te komen. We hebben 1.45 uur gereden maar ik zou het zo weer doen!!
prettige dierenkliniek
Excellent doctors