AniCura Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Très mauvaise prise en charge de ma chienne, certes âgée mais qui ne méritait pas une fin de vie comme celle proposée par la clinique : opérée d'une fracture, nous avons des doutes sur la qualité de l... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supervriendelijk personeel , 1 (h) echt team , zij hebben er alles gedaan dat onze Rosie, Frenchie terug in goede gezondheid verkeerd , ook naar ons als baasje toe van ons kindje perfecte communica... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele persoonlijke en warme benadering. Altijd een advies op maat en een behandeling die proportioneel is. Het dier staat centraal. Geen onnodige dure behandelingen, maar precies wat nodig is op dat mo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk personeel op elke afdeling, je wordt goed voorgelicht over ingreep, kosten nazorg etc. Er wordt tijd genomen voor alles. Kundige dierenartsen.

Informações sobre a empresa

1. Veterinário

Zoekt u een goede dierenarts die niet alleen liefdevol met uw huisdier omgaat, maar ook de beste zorg geeft? Kom langs bij één onze dierenklinieken.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

340 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

top mensen

ik kom er al zo lang. eerst met engelse bulldog. altijd zo tevreden nu met me anderen hondjes. word altijd goed behandeld. ik raad jullie bij iedereen aan en dat doe ik ook! 😀

5 de fevereiro de 2026

Zorgzaam en meedenkend

De locatie in Roelofarendsveen is een prettige praktijk. Ik word daar keurig ontvangen en ze zijn allemaal erg behulpzaam en liefdevol voor de dieren. Het contact is persoonlijk en meedenken. Het advies voor gezonde voeding voor de welzijn van de dieren is ook fijn. Zonder commerciële druk.

3 de fevereiro de 2026

Top praktijk

Vriendelijke, bekwame dierenarts en assistentes. No nonsens. Ik kom hier graag. Vriendelijk voor mijn honden. Weet ook goed te handelen bij bange hond.

2 de fevereiro de 2026

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen
En ons huisdier werd met alle liefde en zorg en tijd behandeld en we werden geweldig geïnformeerd door de behandelaar

31 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Dit is mijn ervaring behandeling op…

Dit is mijn ervaring behandeling op zich goed gedaan maar stapvoets om mijn kat te redden terwijl zijn onsteking in zn mond intussen tijd verder erg werd en tuurlijk met die pijn in je mond eet een mens ook nit .Jullie zeiden dat hij nooit meer beter word heel erg ziek is als ik hier ondrrrzoek heb gedaan lees ik hoor ik van kennissen dat ie met dieet enz behandeling fitter jarenlang verder kon leven , ik vertrouwde op jullie proffesionele hulp emz ik zelf was zwaar emotioneel em gebrokem nit helder denken en ik ben geen dokter en had er alles voor over om hem in leven te houden enige wat ik hoorde van julli3 word nit beter hij is erg ziek en alles draaide om geld als jullie mijj ipv mischien beter word en nit hele tijd negatieve nieuws steeds zeidem had ik andere keuze ik had naar me moeder moeten luisterem maar vertrouwde op jullie dokters ervarimg nu is hij er nit meer en zit ik in leeggte zonder hem thuis ,alleen maar te huilem heb ik de nou de juiste keuze gemaakt word gek in
Me hoofd zelfs de laatste dag zei ik nog tegen jullie hier kijk hij heeft veel geplast zelfs toen zeiden jullie is nit zeker en begom je te zeggem dat urine moet3m we kijlken of er iets veranderd met ander3 woordem wil ff geld lappen betalen een mens di3. Mij zo zag lijden van verdriet pijn in me hart tranem nit stopte zou uit zn eigen dat urine testen dan ipv snel in laten slapen ,
Dat ging ook snel ik draaide me om en julli3 hadden m al ingepakt en aan me vader overgedragen en dat ik vantevoren die betaling moest doen voor dat jullie dat inslapen nog moesten doen net of ik weg zou onmenselijk wij zijn gewoom overgedragen ons leven is in handen van dokters hopen dat t maar goed komt.

29 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne betrokken en kundige medewerkers

Fijne betrokken en kundige medewerkers. Onze hond komt er al vanaf pup en met veel plezier. Helaas is hij nu erg ziek, maar er wordt alles aan gedaan om hem te helpen. We zijn snel en adequaat geholpen. En ze zijn zo lief voor ons en de hond.

30 de janeiro de 2026

Super tevreden!

Na een vervelende ervaring bij een andere dierenarts terecht gekomen bij AniCura. Sindsdien wil ik nooit meer naar een andere dierenarts! Super lieve meiden allemaal die echt de tijd nemen voor de dieren. Leggen alles goed uit en ook de kosten zijn altijd netjes.

28 de janeiro de 2026