Hurtig lev/skarp pris😊👍 Men desværre ingen besked overhovedet fra fragt firma🙈om at Robot plæneklipper var aflev eller hvornår den ville blive aflev😔 Nabo/hundelufter ringede kl0630 0m jeg va... Ver mais
A empresa respondeu
Selv om varen midlertidig udsolgt fik jeg hele tiden opdatering hvornår varen kom
A empresa respondeu
Husqvarna 214 blevet levere i trækassen som man skrue af og 10 minuter var man klar til køre med havetraktor , jeg måtte lige ring ANKER BJERRE for jeg skulle trykke pedal ned når jeg start havetrakto... Ver mais
A empresa respondeu
I en tid, hvor det sjældent ses, at en håndværker ikke tager 500-700 kr. for en "servicevogn" og minimum 1 times arbejdsløn, var det fantastisk at se, at jeg fra Anker Bjerre, Holstebro kun blev faktu... Ver mais
A empresa respondeu
Anker Bjerre A/S er en allround maskinforretning med forhandling af New Holland og en perlerække af andre stærke brands indenfor maskiner samt udstyr til landbrug, skov og landskab, entreprenører samt have, park og vej. Maskinforretningen er lagerførende på handelsvarer og reservedele af høj kvalitet til både erhvervs- og privatkunder. Fordelt på to lokationer - i Holstebro og Lemvig - beskæftiger Anker Bjerre A/S sammenlagt ca. 65 dygtige medarbejdere, som løbende bliver uddannet til at håndtere service og vedligeholdelse på de nyeste maskiner i branchen. Det gør det muligt for os at levere en professionel service på et bredt program af landbrugs-, entreprenør-, skov- og have/park-maskiner. Vores kundekreds består i dag af: professionelle landmænd, maskinstationer, entreprenører, kommuner, skoventreprenører, kirkegårde, boligselskaber, hestefolk, anlægsgartnere, fritidslandmænd og private fordelt over hele landet. Derudover har vi handel med kunder fra hele Europa.
Elkjærvej 110, 7500, Holstebro, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da Anker Bjerre A/S
Jeg synes at servicen var helt i top, og jeg fik den hjælp jeg havde brug for 🤩

Resposta da Anker Bjerre A/S
Hurtig levering direkte til vores adresse og ingen leveringsomkostninger. Mega god service

Resposta da Anker Bjerre A/S
Dejlig hjemme side perfekte varer og hjælpsomt personale klar anbefaling her fra handler der helt sikkert igen

Resposta da Anker Bjerre A/S
Hjælpsomt personale. Gode net-priser ved åbent-hus arrangement.

Resposta da Anker Bjerre A/S
Varen var dårligt emballeret og skrammet ved fremkomst

Resposta da Anker Bjerre A/S
Super hurtig levering. Jeg blev glad da jeg åbnede pakken fordi det var de rigtige dele og der lå en lille pose slik og en venlig hilsen fra Jette. Dejligt.

Resposta da Anker Bjerre A/S
Bedste pris online (På købstidspunktet) . Super produkt , samt hurtig levering + lidt ekstra i pakken 😁

Resposta da Anker Bjerre A/S
En mindre fejl gjorde varen udeblev, det blev der straks rettet op på og med bedste kundeservice, jeg har oplevet i 65 år. Tak for det.

Resposta da Anker Bjerre A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.