Анна очень быстро и профессионально…
Анна очень быстро и профессионально помогла с переводом документов. 100% рекомендую обращаться!

Resposta da Annavisas
**Про мене** Я — візовий консультант із понад 16-річним досвідом у сфері туризму та візового супроводу. Допомагаю оформити візи до США, Канади, Великобританії, Китаю та інших країн. Працюю з клієнтами індивідуально, враховуючи їхню ситуацію, країну подачі, фінансовий стан і візову історію. Ви довіряєте свій кейс досвідченому спеціалісту, який супроводжує вас на кожному етапі — від первинної консультації до отримання візи у ваш паспорт. Моя задача — не просто заповнити анкету, а побудувати сильну та логічну стратегію, яка підвищує шанси на позитивне рішення. У роботі я роблю акцент на: — детальному аналізі кожного кейсу — правильній підготовці документів — підготовці до співбесіди — чесній оцінці шансів Я не гарантую отримання візи — це неможливо. Але гарантую професійний підхід, відповідальність і повний супровід. Мої клієнти цінують мене за чіткість, надійність та результат.
Estados Unidos da América

Resposta da Annavisas
Анна допомогла мені і доньці отримати візи B1/B2 до США.
Анна детально розібрала наші документи і підготувала повний пакет (анкети, листи, довідки). Провела пробні співбесіди – це врятувало нас від стресу під час співбесіди! Швидко реагувала на питання в чаті. Терміни дотримала на 100%.
Результат - візи схвалені! Без зайвих витрат і нервів. Вартість послуги адекватна, сервіс на рівні преміум. Анна – професіонал з великим досвідом, дуже емпатична і терпляча. Кому потрібно в Штати – тільки до неї! 10/10.
Дякую величезне! 🇺🇸❤️
Дуже задоволена послугами Анни:)підготувала усі документи та допомогла підготуватися до співбесіди!🫶🏼
Трохи нервувала, але все пройшло легко.
Я щаслива🫶🏼 дякую! Та рекомендую Анну як спеціаліста своєї справи. Приємна, кваліфікована, відповідальна

Resposta da Annavisas
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.