Wat een fantastische webshop
Wat een fantastische webshop! De bestelling was supersnel geleverd, het product is van topkwaliteit en de verpakking was met zorg gedaan.
Erg tevreden over de kwaliteit van de kleding en de snelle levering. Zal de komende collectie zeker weer bestellen!
Snelle levering, mooie kwaliteit en een overzichtelijke webshop. Heel tevreden met mijn aankoop!
Erg vriendelijke klantenservice. Leuke producten en goede marketing.
Na contact te hebben gehad over de verschillende maten ben ik er uitgekomen. Top!
Hele leuke Annefleur kleding gekocht voor mijn zus!
Snelle service en bezorging en goede kwaliteit.
Ze is nu een echte Annefleur!
Hi, mega blij met m’n bestelling. Goede updates via de mail qua verzending en alles klopte! Zeker een aanrader :)
Superduper snelle verzending en erg blij met m’n bestelling!
Helemaal top!! Snelle verzending en leuke kleding
Superleuke webshop met hele leuke kleding! Mijn bestelling had ik de volgende dag gelijk al binnen en het pakje was mooi ingepakt!
Ik heb laatst de ‘Bo top’ gehaald voor mijn vriendin als verassing, ze vond hem geweldig. Ook was de levering netjes en snel. Zal hier zeker nog een keer wat bestellen!
Super blij met mijn nieuwe topje! Het was snel binnen en goed ingepakt. De maat klopt en de kwaliteit is goed. Zeer tevreden.
Geweldige shop, duidelijke website en goede kwalitatieve kleding.
Jurkje besteld en de volgende dag ontvangen. Super blij mee!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.