Både jeg og min mann er meget fornøyd med hver våre modeller. Det eneste jeg er ikke fornøyd med er at en av bestilte varen var ikke i pakken. mottatt: Herre: 1 Posture Shirt, Black + "shoul... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Heter comfort+, men utformingen av støtten er i min erfaring litt feil, vinkelen på støttene som går opp over skuldrene er for spiss, så selve støttene "ruller" over skuldrene som gjør det lite komf... Ver mais
Har prøvd T-Skjorten deres i ca 3-4 uker og tror ikke det holder det dere LOVER. At man kommer til og få noe særlig medisinsk utbytte av trøyen. Men den er såpass trang at den faktisk får meg til og... Ver mais
Jeg er kjempefornøyd med trøyen jeg kjøpte. Jeg har stor hjelp av den i forbindelse med at jeg tidligere dovnet vekk i beina. Den hjelper meg med å strekke skuldrene bakover slik at jeg blir rettere i... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Anodyne® er forhandler av holdningstøy fra Alignmed. Holdningstøy er inspirert av kinesiotape metoden, en behandlingsform som ofte blir brukt av fysioterapeuter for å avlaste trykk og spenninger. Tøyet støtter og bevisstgjør hensiktsmessig muskulatur uten å frata kroppens naturlige muskelfunksjon. Tøyet hjelper spesilet i statisk stillesittende situasjoner hvor en ønsker å motarbeide uønsket trykk og spenninger. Holdningstøy passer til bruk i arbeid, på reise og ellers i fritiden. Våre produkter er laget for å motivere til videre sunn aktivitet og er å regne som et supplement til trening og tradisjonell behandling.
Informações de contacto
Bogstadveien 27B, 0355, Oslo, Noruega
- (+47) 22 96 00 98
- info@anodyne.no
- anodyne.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Utrolig god trøye som hjelper godt på…
Utrolig god trøye som hjelper godt på mine nakke og armsmerter,jeg er superfornøyd og anbefaler den gjerne til andre.Super service også👍

Veldig fornøyd
Bestilte på nett og fikk varen etter 3 dager som var opplyst om. Valgte å betale med Klarn men fikk ikke faktura, mulig feil på min tlf, men veldig grei kommunikasjon i ettertid og det ordner seg.

Resposta da Anodyne.no - Holdningstøy
Super kundeservice i forkant av kjøp!
Super kundeservice i forkant av kjøp!
Måtte bytte pga for stor str; fungerte supert!
Venter nå på varen som kommer til uka 🤗🤗.
Handler her igjen!!

Veldig fornøyd med trøya
Veldig fornøyd med trøya. Har hjulpet min datter med å få en god holdning
etter mange år med sykdom

Rask levering
Rask levering, ingen problem å bytte størrelse! God service :)
ok skjorte
ok skjorte, men har ennå ikke fått regning på den

Resposta da Anodyne.no - Holdningstøy
Jeg fant det jeg skulle ha og det ble …
Jeg fant det jeg skulle ha og det ble raskt levert. Betalingen gikk også smertefritt. Det som ikke gikk bra var at jeg betalte 59 kr ekstra for å få dette levert hjem, men jeg måtte alikevel hente pakke i nærmeste "Post i Butikk".

Resposta da Anodyne.no - Holdningstøy
Hej, Selv om forsendelsen ble lidt forsinket, blev der ordnet opp med engang Anodyne ble oppmerksom på det.

Resposta da Anodyne.no - Holdningstøy
Et fantastisk plagg og bevisstgjør …
Et fantastisk plagg og bevisstgjør holdningene dine. Man blir bevisst på åssen plagget korrigerer når man har feil holdning. Jeg personlig har hatt ufattelige problemer med min skulder da det ble oppdaget 6 syster i skulderleddet. Etter mye trening og rehabilitering fikk jeg en annen holdning, jeg drar skulderen fremover og skaper dårlig balanse. Etter jeg begynte med anodyne sitt plagg har jeg sett og merket forandring av skulderen. I tillegg har jeg ikke vondt i ryggen da man automatisk retter seg opp. Bare positivt tilbakemelding fra meg.

Resposta da Anodyne.no - Holdningstøy
Gode varer og kjapp levering.

Resposta da Anodyne.no - Holdningstøy
Alt for liten plass til brystene dessverre.
Jeg har store bryst som er en belastning for nakken, så jeg tenkte dette holdningstøyet kanskje kunne bedre belastningen i nakken.
Den strammer over brystet (det er ikke plass til brystene) den klemmer brystene nesten flate, som er ganske ubehagelig. Så det ble med den ene gangen jeg brukte den dessverre. Men ellers satt den bra.
Hilsen Torny

Fungerer kjempebra
Fungerer kjempebra, God Kvalitet på stoffet og behagelig å ha på seg!

Resposta da Anodyne.no - Holdningstøy
Meget godt fornøyd kunne muligens vert …
Meget godt fornøyd kunne muligens vert enda mer hold i livet og litt bredere i skulder partiet. Men synes att prisen kunne vert lavere så det ikke hadde blitt så dyrt når en egentlig er avhenge av og ha flere stk vist en da skal kunne få brukt produktet mer eller mindre heletiden

Holdnings t-skjorte
Holdnings t-skjorte ble bestilt av min mann som gave fra meg/annen familie siste uken før jul og håpet han ville motta den i tide. Det gjorde vi (jeg) - fikk både ordrebekreftelse, pakke-underveis-melding og ankomstmelding i rask rekkefølge, så denne forsendelsen var helt topp. Post i butikk ble det litt surr med ifht. logistikk/lagring, men fikk utlevert forsendelsen dag 2. Produktet tror jeg min mann er meget godt fornøyd med!

Resposta da Anodyne.no - Holdningstøy
Jeg er godt fornøyd med produkt og service
Jeg er godt fornøyd med servicen
Veldig hjelpsom og hyggelig mann på kontoret.
Produktene er fine. Kan anbefales!
Sidsel Anda Hafell

Resposta da Anodyne.no - Holdningstøy
Virker som veldig ok Har ikke brukt …
Virker som veldig ok Har ikke brukt t-skjorte så mye da jeg har vært syk

Resposta da Anodyne.no - Holdningstøy
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.