Banner for Antargaz B.V.

Antargaz B.V. Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds 2021 zijn wij de nieuwe bewoners van een vrijstaande woning buiten het dorpje Alphen. Het contract voor propaangas hebben wij opnieuw afgesloten bij Antargaz. Echter ons achterhuis heeft alleen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag gebeld voor vul, of ruilmogelijkheden, 1 uur later gebeld door Tim Rutjes met het adres voor omruilen. Hij had vooraf gebeld met de omruilservice in Gronsveld. Dat is een dikke 5 sterren waard... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kan echt geen verbeterpunten noemen. Tank wordt automatisch gevuld. Prijs is ondanks crisis relatief laag.dus dik tevreden

Classificada 4 em 5 estrelas

Zou het mogelijk zijn om 3 a 4 maal per jaar ongevraagd langs te komen om bij te vullen bij iedereen en heeft iemand meer nodig dan kan deze klant apart extra bij bestellen. Misschien kan er dan goed... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Companhia de gás
  2. Fornecedor de gás butano
  3. Fornecedor de cilindros de gás
  4. Fornecedor de gás industrial
  5. Fornecedor de propano

Sobre Antargaz B.V.

Antargaz is de vooraanstaande energieleverancier in de Benelux en sinds 2019 ook in Duitsland. In Nederland leveren we propaan in gasflessen en propaan in gastanks. Wij leveren de juiste energieoplossingen aan zowel particulieren (warm water, koken en verwarming) als bedrijven (industrie, agrarische sector, landbouw, horeca, bouw, wegenbouw etc.).

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

343 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

tank gevuld.

16 de março de 2022

Classificada 4 em 5 estrelas

Antagas geeft goede sevice ze bellen je zelf hoe vol je tank nog is en wanneer ze hem komen vullen dus kortom ben er aardig tevreden over hoop dat ze zo verder gaan

15 de março de 2022

Classificada 4 em 5 estrelas

Makkelijk gas bestellen via de website

Makkelijk gas bestellen via de website. Je krijgt meteen een mail met de waarschijnlijke leverdatum.
Goed geregeld!

14 de março de 2022

Classificada 5 em 5 estrelas

ik heb een opmerking op het moment van…

ik heb een opmerking op het moment van bestellen was de prijs €0.89 gas werd een week later geleverd en moest toen €0.92 betalen daar ben ik het niet met eens

13 de março de 2022

Resposta da Antargaz B.V.

Wat fijn dat u tevreden bent met onze service. Dank u wel voor uw mooie beoordeling. De prijs die u betaalt is de prijs die geldig is op de dag van levering. De gasprijs fluctueert, dus het is mogelijk dat de prijs op het moment van de bestelling een andere is dan die op het moment dat het gas geleverd wordt.

Altijd top 👍🏼

Gewoon altijd op tijd, voordat de tank leeg is, wordt hij weer gevuld 👍🏼

12 de março de 2022

Classificada 3 em 5 estrelas

Graag hadden we van te voren geweten…

Graag hadden we van te voren geweten dat de tank gekeurd werd.
Jullie zijn op een tijdstip gekomen toen wij op vakantie waren.
Dit is wel raar vind je niet.

Resposta da Antargaz B.V.

Dank u voor de score van 3 sterren.
Onze monteur is inderdaad onlangs geweest om uw middeldruk-installatie (niet de tank) te keuren, dit is een kosteloze service.
Zeker wordt daar normaal gesproken een afspraak voor gemaakt.
Het kan echter zijn dat de monteur in de buurt is en tijd over heeft.
Dan vraagt men normaal gezien of het op dat moment uitkomt.
Wij betreuren het dat, bij de oppas van uw woning, de indruk is ontstaan dat het op dat moment moest worden uitgevoerd.

Zeer tevreden

Zeer tevreden
Komen afspraken na en zijn vriendelijk en beleefd

zeer tevreden

snelle levering en goede service

Classificada 5 em 5 estrelas

Er zijn geen op- of aanmerkingen

Er zijn geen op- of aanmerkingen. Wij zijn over alles goed te spreken.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het zou helemaal goed zijn als jullie…

Het zou helemaal goed zijn als jullie de rekening ook via mijn email kunnen sturen de ene keer gaat dat goed de andere keer moet ik er over bellen.

10 de março de 2022

Resposta da Antargaz B.V.

Wat fijn dat u tevreden bent met onze service. Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Vreemd dat u de rekening soms wel per email ontvangt en soms niet. We geven uw feedback door aan de klantendienst. Zij zullen nakijken of al uw gegevens in ons klantenbestand kloppen.

Prima service

Prima service, wordt automatisch altijd bijgevuld. Enig minpuntje is dat de chauffeur op de bon zet dat er niemand aanwezig is terwijl dat wel het geval is.

10 de março de 2022

Resposta da Antargaz B.V.

Wat fijn dat u tevreden bent met onze service. Dank u wel voor uw mooie beoordeling. We geven uw feedback door aan de desbetreffende dienst.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.